(09-01-2021, 12:36 PM)Mekenzi Пише: Aj бијежи у Русију..
Пааааа...да'иш да баш то планирамо а пошто ође ова нажалост визуелно хендикепирана тројка (Киза,
Шумадрипац и Дарко Трифуновић) са напором како-тако читају ама ич не разбирају, ево човек извештава баш из Русије, из прве руке шта се тамо догађа па нек'барем слушају:
Ми дакле баш причамо са Декијем о нашем одласку у Русију...ођекаре у Канади постаје опасно иако ми живимо далеко од цивилизације, тј. баш као у Русији, иста тајга, иста зима, ама нами се баш не прима
ТУРСКА ВАКЦИНА силом!
ЉУДИ НАДЕ ЗА ЧОВЕЧАНСТВО НА ГЊИЛЕЖНОМ ВИШЕ НЕМА!
ШЕЈЛОК ДУБОКА ДРЖАВА КОНТРОЛИШЕ ОД ДАНАС И СЕНАТ И КОНГРЕС У ЧЕМЕРИЦИ И ВЛАСТ ВИШЕ ИЗ РУКУ ПУШТАТИ НЕ ХОЋЕ!
БАЈДЕНОВО ПРЕДСЕДНИКОВАЊЕ БИЋЕ КАО ОНО КЕРЕНСКОГ, А ГОРЕ ОД ЈУДЕО-БОЉШЕВИЧКЕ РЕВОЛУЦИЈЕ ДОЛАЗИ ЧИМ СЕ УСТОЛИЧИ КАБАЛА ХАРИС!
ЈЕДИНИ НАРОД ПОД ОРУЖЈЕМ НА ПЛАНЕТИ БИЋЕ РАЗОРУЖАН, ТО ЈЕ ТРОЦКИСТИМА КОСТ У ГРЛУ И ПРВА ТАЧКА У АГЕНДИ, А НА ТО ЈЕ БАТА ДОНАЛД УПОЗОРАВАО!
Дакле послушајмо Декија, у Русији може да се ради и заради а ми са пемзијицом можемо тамо лепо да се скућимо јер Шејлок још коју годину у пемзије не смије да дира!
Хоћах да размишљам и о повратку у Србију ама видимо да има тамо подоста
НАТО-Четника а о
НАТО-партизанима да и не говоримо, мож'шлог да нас удари ако дигну споменик Титу на самом аеродрому к'о што прете!
Даклем ко може да се наоружа-ушуму а ко може да путује нек убјежи у Русију, нарочито са ђецом јер у Русији још увек не да
дилитују маму и тату, нити ће, а тоже не да
ресетују историју, Цркву, традицију, културу...!
Иначе на Гњилежном Западу већ гомиле шимпанза, орангутана, бабуна, мандрила, горила и...макака мајмуна, урлају по музејима и концертним доранама, ка'е "шта'е бре ово, све неки Леонарди, Тицијани, Рембранти, Рјепини...све неки Моцарти, Шумани, Чајковски...ниђе наши ТАМ-ТАМ тамбураши"!
EX ORIENTE LUX!