Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ИЗБОРИ - ПРОГНОЗЕ

Свакако да су претежно удбашки потомци, или барем неких других комуниста, свеједно.
Али, да ли постоји нека статистика о месту рођења посланика и министара рецимо?
Одговори

(19-03-2014, 12:33 AM)Милослав Самарџић Пише:  Свакако да су претежно удбашки потомци, или барем неких других комуниста, свеједно.
Али, да ли постоји нека статистика о месту рођења посланика и министара рецимо?
Па, место рођења не значи много. Моји Сирижани, има их и пета-шеста генерација рођених у Србији, још се деле по "племенима" или како већ другачије да назовемо, одакле су колонизовани. Још су Херцеговци, Босанци, Личани...
Друго, имате посланике који само седе и ћуте. Дижу руку на сигнал. Тако су селектирани (негативно).
Битнији су лидери:
Вучић је рођен у Земуну, али је Босанац (ито из западне Босне, није занемарљиво, то је она чувена Титова "ослобођена територија"). Из истог краја је и Ђилас (није Црногорац што сви одмах помисле). Тадић Црногорац/Босанац, Кркобабић Далматинац, Вулин Босанац, Чанак Личанин, Драшковић Херцеговац... ко ће их се све сетити... Од Шумадинаца имате Вељу Илића и Палму који се слабо питају, Дачића са Космета... Председник Николић је такође маргинализован. Тренутно, ни једног Лале не могу да се сетим.
То једноставно није нормално, то не ваља.
Одговори

Од саде ћу вас давити са гласачком инфоматиком.....да мало професционализујемо изборе у Србији.

http://www.electoralcalculus.co.uk/homepage.html

Врло битно је сарадње са факултетима као да се створи текнике и Српски софвер за комплетног разумевање и инфоматике од Српски гласаћа.....где имаш топографичког, социјална и економичне димензије, љевано преко опдатке из ценсус.....ту исто имаш историчког гласање.....овакав софвер не само ће политичке партије да користу него....се може користе за разне друге сврхе!

http://statchatva.org/2012/06/11/the-nat...opography/

http://nationbuilder.com/political_campa...tAoduGAA2g

Би
Одговори

(18-03-2014, 11:52 PM)Милослав Самарџић Пише:  Стварно Ултра, није политика за тебе. Мораш бити флексибилнији.
А није у питању 100.000 гласача СРС, већ 1.500.000, укључујући и председничке изборе. Феномен! Ајде прошли пут, 2012, нису знали да ће Николић и Вучић окренути политику наглавачке, али сада су знали...

Па тачно да није. Бавим се из убеђења, хобија, забаве, не из користи. Да сам заиста мислио да јесте уписао бих релевантни факултет и озбиљно се посветио томе не бих био беспослени инжењер. Флексибилност коју могу да постигну људи попут вучића,драшковића, сеље, тадића, дачића и сличних ја не могу да постигнем. И драго ми је што не могу.
Рачунам искључиво претходне изборе јер је тад ситуација била мање више јасна за онога ко је имао да види и чује. Избори за председника су посебна прича јер је нека врста референдума а не страначки избори. Ако је 2008 толико људи гласало за нас због Томе и оног онда још боље што више не гласају. Ако је сто хиљада наших гласача променило мишљење и карактер за 2 године а наша странка није променила идеологију и прилагодила се као љигавац онда је проблем у тим људима. Поклекли су под медијским мраком и лажима. Сваком националисти искреном треба да буде жао што је Србија остала без националне опозиције кад е већ власт анационална.

Smile
Одговори

Цитат:Па, место рођења не значи много. Моји Сирижани, има их и пета-шеста генерација рођених у Србији, још се деле по "племенима" или како већ другачије да назовемо, одакле су колонизовани. Још су Херцеговци, Босанци, Личани...
Друго, имате посланике који само седе и ћуте. Дижу руку на сигнал. Тако су селектирани (негативно).
Битнији су лидери:
Вучић је рођен у Земуну, али је Босанац (ито из западне Босне, није занемарљиво, то је она чувена Титова "ослобођена територија"). Из истог краја је и Ђилас (није Црногорац што сви одмах помисле). Тадић Црногорац/Босанац, Кркобабић Далматинац, Вулин Босанац, Чанак Личанин, Драшковић Херцеговац... ко ће их се све сетити... Од Шумадинаца имате Вељу Илића и Палму који се слабо питају, Дачића са Космета... Председник Николић је такође маргинализован. Тренутно, ни једног Лале не могу да се сетим.
То једноставно није нормално, то не ваља.

Кога бре ти називаш удбашким праунуком, знаш ли ти да је мој деда био ухапшен од Удбе и лежао у затвору 5 година, од 1946 до 1951 да је моја баба изгубила дете док ју је Удба тукла и сад ћеш ти мени удбашки праунук, ти си исто што и Чанак само што се ти залажеш за републику Шумадију

ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
Одговори

"Кога бре ти називаш удбашким праунуком,"
На челу које си ти странке?
Одговори

Цитат:На челу које си ти странке?

Ни једне гласам за СРС, као клинац био сам занесен СПО-ом гледао сам у покојног Звонка Осмајлића као у Бога док сам имао 10-так година после њихове погибије и као дете сам схватио издају Вука Драшковића и отишао за Шешеља а од када сам први пут стекао право гласа гласам за СРС, али нисам страначки војник, ја сам самосталац, а ти си назвао све крајишнике удбашким праунуцима, стиди се

ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
Одговори

Питање: На челу које странке си?
Србин, одговор: Ни једне.
----
Па који се онда петљаш?
----
У будуће, читај како је написано, а не шта си замислио у блентавој глави.
Ко да ја не знам да је било четника на Динари. И ко да не знам да је "Дражевина" у Босни.

Међутим, истина је да су данашњи властодршци, колабрационисти окупације претежно (не у целини, свакако) наследници комуниста СА ФУНКЦИЈА. То значи да се комунистички, односно, исправније, титоистички систем, адаптирао на нове околности и БИОЛОШКИ одржао на власти.
Истина је да је Тито Србију третирао као ОКУПИРАНУ ТЕРИТОРИЈУ, и да је на власт у Србији поставио у главном људе рођене ван Србије и то оне који су мрзели Србију. Тек у другом реду је био србијански отпад попут Пере-Парастоса- Стамболића или Драже- Јагњећа бригада - Марковића.
Отуда, савремени окупатори ће много лакше наћи сараднике међу таквим људима- јер код њих ПАТРИОТИЗАМ АПСОЛУТНО НЕ ПОСТОЈИ - него међу изворним Србијанцима. Двољно је погледати линију власти у последњем периоду, и довољно је: Ђинђић - Тадић - Вучић. Такве издајнике Србија не рађа, и крај приче.
Има то и дубље корене, који досежу до Аустроугарске. Немачка страна се рецимо врло радо ослања на политичаре пореклом из екс-Аустрогарске. Вучић је класичан пример. Али, то је већ шира тематика...
Одговори

Гдје си ти био, Србијанцу наш, од 92. до 95-е ?

Ако идем напријед, пратите ме...ако се повучем, убијте ме...ако умрем, осветите ме.
-Анри де ла Рошжаклен
Одговори

У Србији.
А где вам је био Додик, што сад оводи Републику Српску?
Рече ли он, ВАШ ВОЂА: "ОВО НИЈЕ МОЈ РАТ!"
А мој је требао да буде, за разлику од вашег вође?
Одговори

(22-03-2014, 02:39 PM)Нимбус Пише:  У Србији.
А где вам је био Додик, што сад оводи Републику Српску?

А твој садашњи храбри вођа је у рату увео одмазду по узору на Швабе: За 1 Србина убиће 100 Муслимана..
Мани се ти "нашег" вође.
Одговори

(22-03-2014, 02:39 PM)Нимбус Пише:  У Србији.
И ти себи данас дајеш за право да мјериш ко је већи Србин ?

(22-03-2014, 02:39 PM)Нимбус Пише:  А где вам је био Додик, што сад оводи Републику Српску?
Мој вођа?
О Додику имам најгоре могуће мишљење, што си можда могао да закључиш из понеког поста.
http://www.pogledi.rs/forum/Thread-lemi-i-boki

Ако идем напријед, пратите ме...ако се повучем, убијте ме...ако умрем, осветите ме.
-Анри де ла Рошжаклен
Одговори

Побрко си. Вучић је Босанац.
А и иначе, да те питам, има ли дезертера из Босне?
Неки се тим дезертерством хвале, њих знам. Него, занимају ме они што су утекли, а овде у Србији се шире као највећи хероји.
Замолио бих те да, оне које знаш, именом и презименом наведеш.
Е, онда ћу ја да ти објасним још по нешто.
Мада, пошто си ДОДИКА, НАЈВЕЋЕГ ДЕЗЕРТЕРА КОЈИ У РС ИМА НАЈВЕЋУ ПОДРШКУ НАРОДА, а за чију гузицу су по вама требали да гину Србијанци прећутао, све си рекао.

Мањача, може бити да није "твој вођа" али јесте вођа Срба у БиХ. Ништа ја ту не могу.
Одговори

Oн је данашњи председник РС није био никакав вођа. Вођа је Ратко Младић.
Па ко је онда ратовао, да нису Аркан, Гишка, Кнеле, Вук Драшковић, Орлови, Тигрови, Делије, ко? Што се тиче 92-95, можете само да ћутите.
А Крашијницима који су протјерани у Србију, тачније БГ, "Србијанци" су рекли Ко вам је крив..Што сте ратовали?
А те дезертере које наводиш, то је маргинална група људи..Али они нису никакво мјерило.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним