Поруке: 14,437
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
875
Ти знаш пријатељу да сам ја Србин. То где сам рођен данас неки називају Аустријом. Али то није моја народна припадност. Види презиме моје мајке. Припадам најстаријој српској лози. Ти знаш пријатељу да сам ја Србин.
Никола Тесла; архива адвоката Мајнца 1924. године Њујорк
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Углед:
875
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Поруке: 9,119
Теме: 234
Придружен: Jul 2013
Углед:
373
Нико нема права на Теслу.
Ни Срби ни Хрвати ни Угари ни Амери.
Тесла је универзалан, ванвременски, ванпросторни, обасјајај и тренутак у времену.
Неко ко се роди једном у 1000 година.
Нешто попут Новака Ђоковића.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Углед:
875
(21-11-2021, 01:07 PM)Mekenzi Пише: Нико нема права на Теслу.
Тесла је универзалан, ванвременски, ванпросторни, обасјајај и тренутак у времену.
Јесте универзалан, али је пре свега Србин. Не треба мешати Ђоковића са Теслом. Мада, личе се.
Д М
Поруке: 9,119
Теме: 234
Придружен: Jul 2013
Углед:
373
(21-11-2021, 01:19 PM)Шумадинац Пише: (21-11-2021, 01:07 PM)Mekenzi Пише: Нико нема права на Теслу.
Јесте универзалан, али је пре свега Србин. Не треба мешати Ђоковића са Теслом. Мада, личе се.
Паааа по националности да.
Али он од кад је крочио на Америчко тло само једном је посетио овај регион.
Што се тиче Нолета и Тесле обоје су врхунски у својим областима.
Ноле је бриљантан ум ко и Тесла
Врло важан детаљ: Ноле и Никола имају дугачак кргав нос! То су прави гени!
Ко нема кргав нос ко Бошко њему је ранк Балша, Саша, Мариника....тако ти..
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Углед:
875
Д М
Углед:
875
Сјајан текст. Вреди прочитати
Д М