Оцена Теме:
  • 5 Гласов(а) - 3.4 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

"ЕПИДЕМИЈА" ЗАВЕРА У ДОБА КОВИДА, ОЛУЈА И ЗЕМЉОТРЕСА; Антивакцинаши и Aнтисемити

(23-11-2021, 11:51 AM)Милослав Самарџић Пише:  
(22-11-2021, 11:51 PM)Шумадинац Пише:  
(22-11-2021, 11:38 PM)Милослав Самарџић Пише:  
(21-11-2021, 08:41 PM)Шумадинац Пише:  
(21-11-2021, 08:12 PM)Милослав Самарџић Пише:  Ево Белгије, 90% људи ваксинисано, и прешли су у следећу фазу, рат на улицама. Јер кад вакцинишу 90% и опет све исто, опет ограничења, људи виде да су насамарени. То јест, да није у питању епидемија, већ нешто друго.
https://www.b92.net/info/vesti/index.php...id=2060371
Надам се да нећемо доћи дотле. Твоје рекламирање Кона и Шеклера види баш тамо, али, надам се, без успеха.
Зашто уместо ове двојице не тражиш изјаве др Слободана Савића на пример, па да то преносиш стално?

Политичка посла, злоупотребљавају епидемију да исфорсирају своје интересе а тиме само дају гориво антиваксерима.

Што се тиче стручњака које преносим нема Др. Конa, најчешће су:

- Др. Дејан Баскић (твој комшија)
- Др. Миланко Шеклер
- Др. Зоран Радовановић
- Др. Александар Ивковић
- Др. Марија Гњатовић
- Др. Ана Глигић
- Др. Дејан Жујовић
- Др. Раде Панић
- Др. Борислав Каменов
- итд.

Даклем, сваки појединачно од њих не мирише Вучкову струку.

Али сви појединачно причају Конову причу, тј. причу СЗО. Осим Ане Глигић у почетку:
https://www.balkaninfo.rs/emisija/interv...0-11-2020/
Али то ниси цитирао, већ кад је променила страну.
Ствар је у томе што можеш да саставиш и широк списак стручњака који тврде супротно, али не преносиш њихове ставове.
Ако си новинар почетник, требало би једнако да преносиш једне и друге.
Ако си аналитичар, покушаш да процениш који су у праву, па преносиш њих. На пример, ко крши закон, ко не признаје математику и статистику - њих елиминишеш. А то су ови које цитираш.
Све у свему, информисање на твој начин иде на руку овима што би терали ово у бескрај.
А др Слободан Савић је један од кључних који би могли ово да прекину. Јер само он и његова екипа су на надвосмислен начин утврдили да корона није смртоносна болест. Што се иначе у медицини и сматрало, 100%, пре ове пропаганде. И дакле да форсирањем приче око короне људи масовно умиру од смртоносних болести.

Кон је нешто сасвим друго од ових стручњака. Сви набројани су вирусолози, тј. микробиолози. Др. Савић није. Све приче које се косе са горепоменутим стручњацима су дезинформације, и њих највише шире неокомунисти и ултрaнaционaлисти. Откуд ти у тој причи, у тим теоријама завере?
Вирусолози и микробиолози нису надлежни за утврђивање узрока смрти. Већ патолози попут Савића. Тако је и по закону.
"Све приче које се косе..." - то је типично комунистичко размишљање. Крши се закон о здрављу, елиминишу се патолози, а ко то каже, то је дезинформација. Само ти фали заклетва Титу и партији.
У причи сам јер људи страдају. Пре неки дан једна жена из комшилука каже ми да је трећи пут враћају из болнице, због короне. Она има туморе на дојци а то сад није приоритет, само корона.
На самом почетку, једна жена из комшилука је пала и сломила кук. Вратили је одмах из болнице, јер није корона у питању. Умрла је за четири дана. 
Тако је умрло више десетина хиљада људи.
Откуд ти у причи која то подржава?

Код нас тешко да одбијају сломљен кук и утврђен рак дојке. Мада, све такве приче чујем искључиво од антиваксерa и никог другог, што је веома занимљиво... Мој сестрић се повредио у сред короне, примио га хирург, ушио, контрола и све остало без проблема осим што смо мало дуже чекали али хитне случајеве примају одмах.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Наравно да ти је тешко да чујеш оно што ти не одговара. Пет хиљада умрлих прошле године јер им је одлагана уградња стента, а ти ниси ни чуо.
А ево чуо си за ово кршење закона око аутопсија, како то браниш? Тј. с којим образложењем подржаваш кршење закона?
Одговори

Цитат:
Цитат:Милослав Самарџић

У причи сам јер људи страдају. Пре неки дан једна жена из комшилука каже ми да је трећи пут враћају из болнице, због короне. Она има туморе на дојци а то сад није приоритет, само корона.
На самом почетку, једна жена из комшилука је пала и сломила кук. Вратили је одмах из болнице, јер није корона у питању. Умрла је за четири дана. 

Ово је апсолутно нетачно.

Наша маленкост је пре годину дана у пику короне када није било вакцине сломила руку троструки отворени прелом.

Људи су безпоговорно оперисали, после смо имали физикалну терапију па после тога још једну хирушку интервенцију вађења жица из руке + превијања, контроле итд...

Такође никада нас нико није вратио због короне кући.

У ближој и даљој фамилији смо имали лаке и тешке болеснике. Никада нико није враћен због короне.
НИКАДА!

Наш најбољи пријатељ је на Бањици без проблема оперисао кичму, други пријатељ руку.

Тетка нам се била онесвестила повредила ногу. Одмах смо је одвезли и људи је без проблема примили

Знам добро ортопедију и како и под којим условима раде.
Нема шансе, теорије да су сломљену стару жену вратили кући да умре.
Па прст кад сломиш то јако боли а камоли кук.
Са сломљеним куком невраћају ни да је 5 корона.

Тако да Самарџићу неко ко је провео годину дана по ортопедији и који доброоо упознат како раде и да нема теорије да теже пацијенте које треба хирушки да оперишу да пошаљу кући да умру.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(23-11-2021, 04:15 PM)Милослав Самарџић Пише:  Наравно да ти је тешко да чујеш оно што ти не одговара. Пет хиљада умрлих прошле године јер им је одлагана уградња стента, а ти ниси ни чуо.
А ево чуо си за ово кршење закона око аутопсија, како то браниш? Тј. с којим образложењем подржаваш кршење закона?

Извор за те стентове?

Што се тиче аутопсија наведи чланове закона и чланове повезаних уредби и подзаконских аката па да погледам све то заједно мада нисам правник.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(23-11-2021, 04:30 PM)Mekenzi Пише:  
Цитат:
Цитат:Милослав Самарџић

Ово је апсолутно нетачно.

Наша маленкост је пре годину дана у пику короне када није било вакцине сломила руку троструки отворени прелом.

Људи су безпоговорно оперисали, после смо имали физикалну терапију па после тога још једну хирушку интервенцију вађења жица из руке + превијања, контроле итд...

Такође никада нас нико није вратио због короне кући.

У ближој и даљој фамилији смо имали лаке и тешке болеснике. Никада нико није враћен због короне.
НИКАДА!

Наш најбољи пријатељ је на Бањици без проблема оперисао кичму, други пријатељ руку.

Тетка нам се била онесвестила повредила ногу. Одмах смо је одвезли и људи је без проблема примили

Знам добро ортопедију и како и под којим условима раде.
Нема шансе, теорије да су сломљену стару жену вратили кући да умре.
Па прст кад сломиш то јако боли а камоли кук.
Са сломљеним куком невраћају ни да је 5 корона.

Тако да Самарџићу неко ко је провео годину дана по ортопедији и који доброоо упознат како раде и да нема теорије да теже пацијенте које треба хирушки да оперишу да пошаљу кући да умру.

Хоћеш да ти дам имена и адресе ове две жене?
У КГ је и до 70% Клиничко болничког центра претварано у ковид амбуланту. Значи да је 30% радило нормално. Али нисам чуо неког ко је упао у тих 30% да каже да је то 100%.
Одговори

(23-11-2021, 05:05 PM)Шумадинац Пише:  
(23-11-2021, 04:15 PM)Милослав Самарџић Пише:  Наравно да ти је тешко да чујеш оно што ти не одговара. Пет хиљада умрлих прошле године јер им је одлагана уградња стента, а ти ниси ни чуо.

Извор за те стентове?

Што се тиче аутопсија наведи чланове закона и чланове повезаних уредби и подзаконских аката па да погледам све то заједно мада нисам правник.

Нађи сам. Како налазиш сваки дан нешто за СЗО, тако можеш наћи и ово.
Одговори

(23-11-2021, 05:05 PM)Шумадрипац Пише:  Извор за те стентове?

Еве ми ће да дамо ''извор за те стентове'' из прве руке, кад може Киза из маленог Вршца еве и ми да кажемо глас из центра Београда!

Даклем нами се јави пајтос, сапатник одавле који живи пола-пола у Канади и Србији а био је тамо по телевизијама, није анонимус!

Јавља се ка'е тек дошао из Србије ође, каже превари се уједе га гуја, вакционисао се тамо са ТУРЧИНОМ (тј. 'Фајзером'да се Власи не сете...), обе дозе и....цап....инфаркт!

Прича, ка'е ишао Кнез Михајловом и одједном бол у грудима, све јачи, тако да је звао хитну помоћ. Срећом одмах су стигли, центар града, и одмах дијагноза ''инфаркт'', носила, право на сто и почело гурање у артерију, провера....90 % запушено, ТРОМБ!

Доктор тражи тај прстен 'стент', са мрежицом који се гура у артерију, виче: ''Дај 41'', онај одговара: ''Нема 41'', ''Дај 42'', онај: ''Нема 42''...и тако до прстена 47 па су некако успели да му пробију тај Фајзер угрушак, каже једва је извукао живу главу!

Даље, прича, ка'е ''идем кући'' а доктор: ''НИГДЕ ВИ НЕ ИДЕТЕ!'', одма'...ТЕСТ, ПОЛИЦИЈА УШЛА У БОЛНИЦУ!

Брзи тест-негативан, па ПРЦ после пар дана срећом....НЕГАТИВАН!

Чиста срећа, он и још један ту ПРЦ тест им био негативан док су њих 12 у соби, све вакционисани дупло, експедовани у Батајницу, а из Батајнице људи у његовим годинама излазе само са ногама напред, баш као у јудео-бољшевичким затворима, улазиш на врата а излазиш кроз прозор!

Човек се вратио у Србију јер прво, у Канади је....ГОРЕ, и друго, ко не изађе из конц-логора 'Канада' до 30-ог новембра после не може, а у Србији ипак може да се нешта смунђа ако дође до принудног вакционисања људи, пара врти где бургија неће!

Даље, дали смо интервју вође КОНТРАРЕВОЛУЦИЈЕ у конц-логору 'Француска', имени Филипо, морали су да пристану на разговор, где је исти директно оптужио управу конц-логора 'Француска'да су намерно затворили на хиљаде кревета по болницама непосредно пре тзв. ''пандемије'' како би сад могли да ЛАЖУ, ''све болнице препуне, људи умиру по ходницима''!

Исто је било у Канади а и у Џујорку, намерно смањени капацитети у болницама, вирус пуштен у старачке домове, ЦЕЛОКУПНО МЕДИЦИНСКО ОСОБЉЕ ПОБЕГЛО И СТАРЦИ ОСТАВЉЕНИ ДА ПОМРУ ОД ГЛАДИ У СОПСТВЕНИМ ГОВНИМА!

Дали смо линкове на оној онамо теми! 

Тако да когод наговара народ да се вакционише одговараће сутра кривично кад ће Србијом земљом да преврне и кад друга (тј. МИ) постане судија!

Даље, нами је нарочито сумљива та промоција ТУРЧИНА, а сви из Краљева, Шеклер, Жујовић, онај Раде анестезиолог и....наш Шумадрипац!

Случајност?

У време кад Владе целе Европе па и Србијица (Куд сви Турци ту и ћорави Мујо), званично нуде награде за свакога ко убеди неког сународника да се вакционише, кол'ко тек нуди ТУРЧИН, тј 'Фајзер', да се Власи не сете?!

Видимо, на нашу жалост, да је и Бошко купио кућу на Дедињу а треба да поверујемо да је Шуми, Шумчек, Шупчек... Кидање поштењачина која живи скромно од прављења сремуша....иди...бегај!

табаџија

ЗДРАВОМИСЛЕЋИ СВИХ ЗЕМАЉА-УЈЕДИНИТЕ СЕ ПРОТИВ ФАЈЗЕР КОРУПЦИЈЕ!

СФ-СН*

-------------------------
*Смрт Фармакофашизму-Слобода Народу

EX ORIENTE LUX!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(23-11-2021, 06:27 PM)Милослав Самарџић Пише:  
(23-11-2021, 05:05 PM)Шумадинац Пише:  

Извор за те стентове?

Нађи сам. Како налазиш сваки дан нешто за СЗО, тако можеш наћи и ово.

Значи не занима те да провериш информације за које мислиш да су истините? Занимљив критеријум за утврђивање истине.

Мени ништа од здравствених услуга које су ми затребале за време короне није било одбијено нити знам некога да је имао такав случај. Могуће да је неки доктор негде урадио тако нешто, има и међу докторима свакаквих лудака, лопова и корумпираних али то не може да се преслика на цео свет или целу Србију, као да је неко правило.

Сви смо чули приче и пре короне да је неки доктор тражио паре за операцију или порођај што би значило да ће такав још више искористити корону за такве уцене али то нема везе са короном. Или ћемо да се правимо да су пре короне сви лекари били анђели а сада су сви постали криминалци?

Д М
Одговори

Проверио сам за себе, нећу за тебе, не видим сврху.
Ево шта пишеш у наставку. Твој случај. Уопште се не обазиреш на податак да је 70 посто КБЦ КГ претварамо у Ковид амбуланту. Сада не знам да ли је толико, али ту је негде. Дакле, објективно, они могу да прегледају 70 посто мање људи. Субјективно, твој случај нема везе са реалним стањем.
Одговори

(23-11-2021, 09:27 PM)Милослав Самарџић Пише:  Проверио сам за себе, нећу за тебе, не видим сврху.
Ево шта пишеш у наставку. Твој случај. Уопште се не обазиреш на податак да је 70 посто КБЦ КГ претварамо у Ковид амбуланту. Сада не знам да ли је толико, али ту је негде. Дакле, објективно, они могу да прегледају 70 посто мање људи. Субјективно, твој случај нема везе са реалним стањем.

У реду, али одакле ти та цифра о стентовима и прича о закону и обдукцијама?

A ако је уопште и била редукција на 70% (јер је то твоја претпоставка, јер ни за то не дајеш извор информације) то уопште не морају да буду такве драстичне ствари, него мање озбиљни случајеви који могу да сачекају и то није зато што им је корона најважнија него зато што имају мањак лекара (због болести и изолација), повећана дежурства на ковиду итд. итд. Даклем, без извора за информације све три приче (стентови, закони, 70%) немају тежину.

Д М
Одговори

Не видим сврху да ти набрајам изворе, кад си их већ релативизовао и кад је очигледно да ништа сем СЗО приче не прихваташ.
Покушао сам да покажем принципе истраживања, две стране, итд, али нешто ми слабо иде.
Како год, Митић и остали објављују податке мимо СЗО приче, на теми ''Корона вирус - како и зашто''.
Одговори

(24-11-2021, 12:06 AM)Милослав Самарџић Пише:  Не видим сврху да ти набрајам изворе, кад си их већ релативизовао и кад је очигледно да ништа сем СЗО приче не прихваташ.
Покушао сам да покажем принципе истраживања, две стране, итд, али нешто ми слабо иде.
Како год, Митић и остали објављују податке мимо СЗО приче, на теми ''Корона вирус - како и зашто''.

Гос'н Самарџићу ту ваља да се подвикне, к'о што је Сестра Јована учинила кад је обрисала патос са оним ''др'' задриглим дођош-удбашом, не вреди ту лепим....ти си сад код Шумадрипца виђен као теоретичар завере и ту нема назад!

Погледајмо дакле како права и усправна Србкиња обриса патос са овим монструмом, тј. оним правим титовским љуцким материјалом који би сутра 'апсио и кундачио само да му се да!

Даклем да никад ништа нијесмо чули ни о вакцинама ни о ''струци'' довољно је само погледати овог генетског удбаша па да човек заглави наврата!

И на питање Сестре Јоване дал'има шуљеве ка'е НЕМА

Кидање

Море ЛАЖЕ удбаш, лаже к'о пас, види само како је то подбуло, болесно...и ТО да лечи људе и саветује здрав живот, вакционисање...ма иди, бегај!

ЗДРАВОМИСЛЕЋИ ЛОГОРАШИ СВИХ ЗЕМАЉА-СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

СФ-СН*

*Смрт Фармакофашизму-Слобода Народу

EX ORIENTE LUX!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Даклем, симпатизерима највећих издајника СРПСТВА, ВЕРЕ и МЕДИЦИНЕ - Љотића, Недића, Артемија и Јоване, измеђуосталог подсећамо:

ПОДУДАРНОСТИ ИЗМЕЂУ ЉОТИЋЕВАЦА И КОМУНИСТА

- И комунисти и љотићевци ословљавали су своје припаднике са "друже";
- И комунисти и љотићевци су се борили за друге државе, љотићевци за Немачку а комунисти за Совјетски Савез;
- И љотићевци и комунисти основали су паравојне, партијске формације;
- И љотићевци и комунисти су били забрањени у Краљевини Југославији;
- И "Збор" (љотићевци) и КПЈ имали су мизеран број припадника пре рата;
- И комунисти и љотићевци су давали војне чинове својим припадницима по партијској линији, а не по војним заслугама и стручности (ту тешко да би били и десетари);
- И комунисти и љотићевци су убијали и злостављали српски народ.

ЗАШТО ЧЕТНИЦИ НИСУ САРАЂИВАЛИ СА ЉОТИЋЕВЦИМА ТОКОМ РАТА?

Одговор је у једној Дражиној инструкцији команданту Србије генералу Трифуновићу од 16. децембра 1942. а која гласи:

"Никакав споразум са изродима и издајницима Љотићевим не примам ни по коју цену. Њих ћемо уништити до последњег. Исти су нам непријатељи као и Немци. Тако им ти слободно поручи са моје стране. Ма једну реч с њима да проговоримо изгубили би сваки углед у народу."

Наредбом Косте Мушицког, команданта СДК, од 22.јануара 1944.године наређено је узимање талаца у случају да припадници ЈВуО насилно одведу неког припадника СДК и мера стрељања 10 талаца у случају да се одведени припадник не врати у року од 15 дана.

НЕПРИЈАТЕЉСТВО ЉОТИЋЕВАЦА ПРЕМА СВ. ВЛАДИКИ НИКОЛАЈУ

Елем, Љотићевци и Недићевци су током рата и после у емиграцији нон-стоп врбовали Св. Владику Николаја да би га придобили, да стане на њихову страну. Али све је било узалуд, јер их је Владика још у старту прозрео. Заправо, и сам Љотић је током рата често нападао српске владике и свештенике.

У извештају Николе Калабића Дражи, од 24. јануара 1943 пише:

"Владика Николај са још шест својих свештеника, од стране љотићеваца одведен је у лагер негде у Банат пре шест дана".

ДАКЛЕМ, ЦИЉ НЕМАЦА И ЉОТИЋЕВАЦА БИО ЈЕ ДА ВЛАДИКУ ОДВОЈЕ ОД ЧЕТНИКА И НАРОДА, И ДА ПОКУШАЈУ ДА ГА НАТЕРАЈУ НА САРАДЊУ.

Међутим,

Због неуспеха, Љотићевци у емиграцији су се досетили њима својствену лукавошћу- ЗЛОУПОТРЕБА ДЕЛА Св. Владике Николаја, тј. уметањем туђих (најчешће својих) текстова.

Напоменимо само неке:

- Посланица Владике Николаја србском добротворном друштву Свети Сава;
- Посланица кливлендским Србима;
- Неаутентични говор Св. Владике Николаја над Љотићевим одром на малом помену (то је, заправо, текст љотићевца Бошка Костића, а не Св. Владике Николаја);
- Писма Св. Владике Николаја Драгољубу Цокићу, Ратибору Ђурђевићу и Старцу Никанору Хиландарци;
- Екуменски сабор у Еванстону;
- Песма "Завет Србима";
- и други текстови Св. Владике Николаја

Елем, данас, као што се да видети симпатизери НАЈВЕЋЕГ ИЗДАЈНИКА србског рода Димитрија Љотића нон-стоп делују против нашег народа. Читава владајућа агентура су у суштини неољотићевци, иако нису свесни тога. Као што су онда били Милан Недић и Димитрије Љотић тако су сада Александар Вучић и Ивица Дачић.

Друга неољотићевска агентура су у ткзв. опозицији. Њихови манипуланти су, одвећ познати у јавности, и то:

- Џована Стојковић

- Џован Боснић

- Алек Рачић

- Бранимир Несторовић

- Мила Алечковић

- Драган Давидовић (Антоније)

- Марио Бојић

- Срби На О(т)куп

- Влада Димитријевић

- Дејан Лучић

- Миша Вацић

.... и многи други "учењаци" по медијима.

Политичка активност владајућих СНС-неољотићеваца је служење страним политичким и економским интересима, озакоњење одрицања од властите територије, итд, итд....

Политичка активност ових других се заснива на обмањивању народа у виду некаквих штрајкова, лажних сабора, итд. и то све под плаштом патриотизма и светосавља. Шатро борећи се против новог светског поретка, вакцинације, Ватикана, екуменизма, коронa-диктатуре, новог календара, чиповања, итд. А у стварности, највећи непријатељ им је ЗДРАВО СРПСТВО и СПЦ.

Аз) ЉОТИЋУ ПРОДАНА ДУШО, КРАЉА И ЦРКВУ НИСИ СЛУШ'О!!!

Буки) НЕДИЋУ ПРОДАНА ДУШО, ВЛАДУ И НАРОД НИСИ СЛУШ'О!!!

Веди) МАРКО РАДОСАВЉЕВИЋУ ПРОДАНА ДУШО, ЦРКВУ И КАНОНЕ НИСИ СЛУШ'О!!!

Глагол) ЈОВАНА ПРОДАНА ДУШО, ДОКТОРЕ И МЕДИЦИНУ НИСИ СЛУШ'О (ЛА)!!!:

Добро) ПРОСВЕТАРУ ПРОДАНА ДУШО, ТИ У РУСИЈУ НИСИ УШ'О

Паметном доста!

Д М
Одговори

Шумадрипче, ма добро то негоооо...ПОГЛЕДАЈ КАКО ЈЕ НАПОРНИ СУБОТАР МИРОЉУБ ДОКУСУРИО УДБА-ДОКТОРА СА КОЈИМ ЈЕ ЈОВАНА ОБРИСАЛА ПОД ЈУЧЕ...

ОБРАТИ ПАЖЊУ НА ПОЧЕТАК И НА ДУГМАД НА КОШУЉИ, И НА КРАЈ, ‘’УВУЦИ СТОМАК ПРИЈАТЕЉУ’’, ЗАМАЛО ДА СЕ УДАВИМО, ГРИЦКАСМО НЕКУ ШАРГАРЕПУ, ОД СМЕХА... Кидање

Даклем Шумадрипче, време је да се ''одредиш'', како се то говорило код Тите, кога ЈОВНО Бакић и твоји још сањате, и да престанеш са вакс-угузљубљем и јуришањем на децу, иначе ћеш бити предмет смеха и поруганија како у твом селу тако и шире, а мож'неко и да те клепи!

ЗДРАВОМИСЛЕЋИ ЛОГОРАШИ СВИХ ЗЕМАЉА-СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

СФ-СН*

*Смрт Фармакофашизму-Слобода Народу!

EX ORIENTE LUX!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним