10-01-2022, 01:20 PM
Где је брат наш, Просветар?
Да није, не дај Боже, заглавио у неком логору Њеног Величанства?
Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
(10-01-2022, 01:11 PM)Шумадинац Пише:(10-01-2022, 01:00 PM)Mekenzi Пише: Писао сам о.познанику који је захваљујући вакцини добио миокардитис.
Сад ће то бити нормална појава код професионалних спортиста
Рекла-кaзaлa.... Свашта људи измишљају. Ваљда је то у моди, ко зна...
(10-01-2022, 01:20 PM)Vlad Alekš Пише: Где је брат наш, Просветар?
(10-01-2022, 09:43 PM)Авакс Пише: Добро уморили сте се... 2-3 реченице и јако умно: тако да...И онда скокнете до „истиномера“ где црпите умну и духовну снагу (о Истиномеру, мало касније). Добро, нећу претеривати да вам не искочи осгурач. Само ћу поновити нека питања док не стигнемо до искустава из (и после 2009-те).
Поред јасних питања о искуствима са прошлом „стравичном“ епидемијом из 2009-те ви сте то прескочили. Ово се иначе тиче провере на коју се позивате и могло се лако проверити дејство „опаког вируса“...од којег ће оболети 2-3 милиона (рекао ваш узор дркон). Ја сам знао да је превара и зла замисао у самом почетку (а почело је 06. Јула 2009.) и проверавао сам неколико година. Ви читате мемоаре са тарабе...и што би ви рекли: тако да...![]()
Потом питања о судском процесу који се догађао у сред епидемије богиња...Сматрам да сте врло стручни и упознати, па о неколико облика богиња које је искусни лекар препознао ви тврдите да су безазлене. Садашњи лекари добијају више новца од фармако-мафије. Они стари стручњаци су радили по савести и знању и вероватно погрешили.
Хајде да њих занемаримо и нека буду опасније велике богиње. Знате ли историју тих дешавања. Знате ли да су 1972 САД укинуле вакцинацију против великих богиња? Поред залиха које су имале компаније, било је повољно проверити до које се мере може залуђивати народ и управљати њиме. Високо позиционирани службеник „мафије“ Јосип Броз и његови су извели ту „операцију“. Да ли су вама познате још неке сумњиве „чињенице“ поред овога што сам навео за прекид обавезне вакцинације у САД.
О заушкама ћете вероватно рећи да грешим и да је био оток због зубобоље...па што би ви рекли: тако да...![]()
У време разбуктавања полиомијелитиса, знате ли који се инсектицид користио (поливали су и децу по школама). Тако да...ето то јесте вирус(вирус је отров у преводу).
О Истиномеру:
Ваш духовни вође задужен за колебљивце (јесу за Вучића нису за Вучића) др Зоран Радовановић је представљен на Истиномеру. Толико су „подробни“ подаци да ви помислите како је то једина и најчистија истина. И та истина се преноси по разним сајтовима. Наравно, ако неко жели може да погледа LinkedIn и наћи ће врло чудне податке...мало другачије него на „лажомеру“.
(10-01-2022, 11:15 PM)Mekenzi Пише:(10-01-2022, 01:20 PM)Vlad Alekš Пише: Где је брат наш, Просветар?
Мислим да нас је заувек напустио, чим га овако дуго нема...
(11-01-2022, 08:40 AM)Vlad Alekš Пише:(10-01-2022, 11:15 PM)Mekenzi Пише:(10-01-2022, 01:20 PM)Vlad Alekš Пише: Где је брат наш, Просветар?
Можда је отишао на летовање?
Последње оглашавање је имао почетком децембра. А то је више од месец дана...
(11-01-2022, 10:09 AM)Mekenzi Пише:(11-01-2022, 08:40 AM)Vlad Alekš Пише:(10-01-2022, 11:15 PM)Mekenzi Пише:(10-01-2022, 01:20 PM)Vlad Alekš Пише: Где је брат наш, Просветар?
Можда је отишао на летовање?
Последње оглашавање је имао почетком децембра. А то је више од месец дана...
Могуће.
А могуће је да су га ђеца скинула са те планине и тог социјалног насеља и извадили из тог контејнера и послали у неки топли старачки дом.