Поруке: 457
Теме: 1
Придружен: Feb 2021
Углед:
64
На овим фотографијама не видим Немце. Не види се ни текст, тако да је јако тешко било шта закључити. Можда јесте монтажа у склопу промене немачке политике на Балкану.
Поруке: 64
Теме: 0
Придружен: Feb 2021
Углед:
28
Fejsbuk redom ruši velike srpske patriotske FB grupe i stranice, ne samo ravnogorske ili četničke. Zadnjih desetak dana je srušeno 3-4, i danas je jedna nestala. Ostalo je nekoliko velikih grupa i par njih iz inostranstva. Baš me zanima hoće li sutra biti sve na broju.
Izgleda da ovo nije slučajno obzirom na razvoj događaja, i da je u najavi nešto puno gore.
Šta se zbiva, dali komunisti još više prijavljuju proustaškoj FB centrali u Zagrebu, ili je u pitanju direktiva iz Nazi pakta?
Ili su se svo troje opet našli na istom zadatku, kao stari saveznici... Old habits die hard.
Поруке: 14,486
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
883
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Поруке: 4,407
Теме: 55
Придружен: Jul 2013
Углед:
652
Не знам шта је ту "прешућено", кад је написано хиљаду књига о тим споразумима.
"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године