Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ИЗБОРИ 17.12 .2023 ГОДИНЕ

@Авакс

Moра бити Ван Београда минимум 100 км и да су му ту корени.

Сви данашњи политичари Бошко, Тадић,Вучић, Дачић, Ђилас, Јеремић, Шешељ, Радуловић, Шкоро, др Јована, Милица заветница и сви сви остали живе у Београду и већина њих у кругу комунистичке двојке или око круга двојке и сви сви се међусбно занју јер су комшије па и пријатељи.

Такође сви медији са националном фреквенцијом, све националне новине сви озбиљни новинари, писци, глумци, спортисти живе у Београду

Немам ја ништа против Београда већ против тога већ против система "Београдизације и девастирања Србије.

Синоћ је тј. целу ноћ је био na твитеру спејс посвећен Зи ђину и источној Србији тј. Бору.

Да си чуо мештане тих села. Да се очекује расејавање 30 хиљада а до 2035 године и целог града Бора.

Да у Бору сваки трећи грађанин има канцер.

Да је водоснабдевање угрожено, једина оаза за Боране борско језеро је угрожено. Ваздух загађен.

Људе из источне Србије хоће кинези комплет да раселе. А немају где, већ им отимају земљу.

На јединој нетакнутој оази на Хомољу су дали дозволе да буше и цијанидом испирају неки минерал.

Јадар, Рађевина и Азбуковача прети пакао.

Горње Недељице изгледају као Славонија и Босна 1992 године.

Код Краљева за аеродром Морава земљу сељацима отимају...

Београд и та комунистичка багра и банда која већ близу 100 година разваљају девастира и уништава све што је српско.

Српско село, српски језик, српске сеоске школе, српске цркве, српску културу. 

Народ буквално евакуише из остатка Србије и бежи да би спасио главу и живот  ка Београду да би неки Зи ђин, рио тинто и остале белосветске корпорације плодну, и родну српску земљу претварали у јаловишта и затровали за век векова.

Људи Ви нисте ни свесни шта је Вучић и ова багра београдска урадила. Сву српску земљу од Севера до Југа су продали страним корпопрацијама за испитивање руде где год стигну.

Сваки метар српске земље је продат странцима.

До 2030 године због свега овога преко 250 хиљада Срба мора да се расели ако ти рудници дођу.

Када се праве копови то се детонира динамитом знате ли Ви која је штета.

Ја би те руднике волео да Видим на Врачару, Звездари, Дедињу.

У шта су Златибор претворили. Зову га Златибор на води.

Зрењанин 18 година нема пијаћу воду. Данас им је годишњица..

Комунистичка београдска елита тј. власт која спроводи индустријализацију земље  од 1945-те до дана данашње довешће до апсолутног егзодуса Срба, нестајање српских села а то значи и српских школа, цркава, манастира, воћњака, ораница.
Загадиће нам пијаће токове воде, уништити животињски биљни свет, најгоре уништиће сеоска гробља. Срби неће знати ђе су им гробови предака као на Косову што су нам урадили шиптари, да не знамо ни ко смо ни шта смо.
Тако ће неки зи ђин који је дошао из ко зна одакле раселити 15 села у околини Бора.
Да будем прецизнији:

УНИШТИЋЕ 15 СЕЛА ДА НЕМА ТРАГА ДА СУ ТУ НЕКАДА  ЖИВЕЛИ СРБИ.

БДП није скочио тако што је Вучић економски маг. Него зато што је довео белосветски прљави индустријски олош у земљу и дозволио им је да без икаквог поштовања еколошких закона копају, буше, експлатишу где год хоће. БДП је скочио због кинеза којима смо све поклонили зарад 3% рудне ренте.

Сви ти политичари из владајуће гарнитуре и опозиције су комшије, пријатељи који нас јашу од 1945-те године и који исту исту политику девастације свега српског на територији Србије спроводе. Буквалано желе да се затре траг свема што је традиционално и српско.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Ти посматраш последице. И то је тачно али ако мислиш да ће неко ко говори „ђе“ као што и ти говориш решити те невоље, у то сумњам. Самим тим, са тим „ђе“ одбацујеш Србе староседеоце из Војводине или свих осталих подручја који не говоре „ђе“...па си ти мало пристрасан. Мислиш, ви са „ђе“ сте квалификованији од нас који говоримо где.

То видим по твом битисању у отпору али пре свега у отпорашкој мисли која те не напушта, по томе како си друге хушкао за вакцину, а сада ти лично не би...'оће да боли. И испада да си ти много паметнији и способнији или ти твоји са „ђе“ од нпр. мене који сам рођен у околини Београда и живим у околини Београда (али у селу). Па ако теби, као олињалом отпорашу споменем име Војислава Коштунице, испалићеш рафал тих жутаћких и отпорашких мисли (сви конвертити и за потпуну потчињеност вашој ЕУ...јер тада ће жутаћко-отпорашки труд бити остварен...без обзира што нас је та европска мафија сјебала) који се на крају свеле на: па он није обавештен...јеб'о вам ја памет! Иначе, Коштуница је бранио Космет (не косово, момче) колико је могао и на најбољи могући начин. И бар на северу Космета није било арнаута...сада и и ту навалили...то сте омогућили ви којима Коштуница није ваљао јер је спор и није обавештен!

Мислиш да ће неки твој „ђе“ да заустави миграције становништва ка великим градовима? Иди "наватај девојке које су побегле са села а остали они момци које се жене Албанкама. Па нису оне отишле јер их је неко протерао, него због снобовштине коју сам већ наводио раније. Вероватно ниси „одавле“ па мрзиш Београд као средишта Србије...или, као што сам раније рекао, ниси испунио свој сан да се умуваш у БГ.

Добро, да оствимо неслагања по том питању...'ајде лепо објасни како мислиш да би неки твој расно одабрани „ђе“ све то решио...јер вам Коштуница није ваљао, па сте га ви отерали, а не ја: ја сам гласао за Коштуницу још када сте већином гласали за Вука Драшковића. Никада за њега нисам гласао јер сам знао да је шесет-осмашка комуњара и као такав је удбаш.

ПС

Ти и твој расни „ђе“ би копали на Звездари и Врачару па би срушили и Храм...и на крају не би ништа нашли...па ви сте гори од ових... они раде делом због мржње према Србији али и због ћара. А ти би само због мржње...не иде то тако отпораш...

Дедиње је брдо које никада неће пасти, како рече професор Зец...тако да би џаба кречио...и ти би ту волео да се увалиш, али свакако и твој расни „ђе“...примера ради ја не бих...не завидим Београђанима...

Иначе Коштуница је родом негде око те километраже коју наводиш...и када би се такав опет појавио, и њега би ви незрели и недорасли отпораши и жутаћи, напали...
Одговори

(30-01-2022, 03:27 PM)Авакс Пише:  Ти посматраш последице. И то је тачно али ако мислиш да ће неко ко говори „ђе“ као што и ти говориш решити те невоље, у то сумњам. Самим тим, са тим „ђе“ одбацујеш Србе староседеоце из Војводине или свих осталих подручја који не говоре „ђе“...па си ти мало пристрасан. Мислиш, ви са „ђе“ сте квалификованији од нас који говоримо где.

То видим по твом битисању у отпору али пре свега у отпорашкој мисли која те не напушта, по томе како си друге хушкао за вакцину, а сада ти лично не би...'оће да боли. И испада да си ти много паметнији и способнији или ти твоји са „ђе“ од нпр. мене који сам рођен у околини Београда и живим у околини Београда (али у селу). Па ако теби, као олињалом отпорашу споменем име Војислава Коштунице, испалићеш рафал тих жутаћких и отпорашких мисли (сви конвертити и за потпуну потчињеност вашој ЕУ...јер тада ће жутаћко-отпорашки труд бити остварен...без обзира што нас је та европска мафија сјебала) који се на крају свеле на: па он није обавештен...јеб'о вам ја памет! Иначе, Коштуница је бранио Космет (не косово, момче) колико је могао и на најбољи могући начин. И бар на северу Космета није било арнаута...сада и и ту навалили...то сте омогућили ви којима Коштуница није ваљао јер је спор и није обавештен!

Мислиш да ће неки твој „ђе“ да заустави миграције становништва ка великим градовима? Иди "наватај девојке које су побегле са села а остали они момци које се жене Албанкама. Па нису оне отишле јер их је неко протерао, него због снобовштине коју сам већ наводио раније. Вероватно ниси „одавле“ па мрзиш Београд као средишта Србије...или, као што сам раније рекао, ниси испунио свој сан да се умуваш у БГ.

Добро, да оствимо неслагања по том питању...'ајде лепо објасни како мислиш да би неки твој расно одабрани „ђе“ све то решио...јер вам Коштуница није ваљао, па сте га ви отерали, а не ја: ја сам гласао за Коштуницу још када сте већином гласали за Вука Драшковића. Никада за њега нисам гласао јер сам знао да је шесет-осмашка комуњара и као такав је удбаш.

ПС

Ти и твој расни „ђе“ би копали на Звездари и Врачару па би срушили и Храм...и на крају не би ништа нашли...па ви сте гори од ових... они раде делом због мржње према Србији али и због ћара. А ти би само због мржње...не иде то тако отпораш...

Дедиње је брдо које никада неће пасти, како рече професор Зец...тако да би џаба кречио...и ти би ту волео да се увалиш, али свакако и твој расни „ђе“...примера ради ја не бих...не завидим Београђанима...

Иначе Коштуница је родом негде око те километраже коју наводиш...и када би се такав опет појавио, и њега би ви незрели и недорасли отпораши и жутаћи, напали...

Koштуница ти је још горе рођени Београџанин из круга двојке.

На дедињу никако се неби увалио.

То ти причам. Сви сви српски политичари су београдски комунисти. Нема ниједног познатог политичара а да није из Београда.

Миграције се могу зауставити. Тако што ћеш оним хулиганима са Дедиња који навијају за оне крваве црвене боје које су убијали Србе и оне црне које су те србе бацали у јаме и ђе им је Туђман Фрањо био председник лепо понудиш када крену да певају Кооосвооо је срцеее Србије и тамо око стадионе праве макете Грачанице, Газиместана још мало па ко косовски музеј лепо понудиш да продају ту станџугу из круга двојке и да добију бесплатно имање у Србији или на Северу Косова.

Београдски комунисти не желе да живе ван Београда. Чист пример је Вршац. Вршац је град има све, болницу, пошту, банке, све све све.

Радници из Београда који раде у Хемофарму неће да живе у Вршцу иако им фирма плати стан и све то него морали су да изнајме 4 комбија који их сваки радни дан на релацији Београд-Вршац и Вршац-Београд вози од Београда и назад. Јер господи је испод части да живе у паланци или како то они кажу за Србију вук*бни.

Имали смо лични пример ђе смо пре 10 година радили за газду из Београда. Човек је сваки други дан долазио у Вршац јер није хтео да живи ође а имао фирму, раднике итд.

Када је директор ХФ питао те раднике шта фали Вршцу да живе ође они су рекли да нема довољно кафића, ресторана, куглана, стрељана, сауне,затворени базени....да су удаљени од пријатеља да немају ђе да изађу итд итсл.

Београд сматра Србију за паланку, вуко*бни сиромашну, бедну, јадну, неразвијену, која има ружан нагласак, која смешно прича, исмејавају и и подсмејавају на сваком кораку Србију.

Док сви политичари од 1945-те па на овамо увалили своја дупета на Дедињу дотле су Србији дали Рио Тинто, Зи ђин, Зрењани су оставили без пијаће воде. Хоће да цијанидом полију Хомоље, Реке подно Копаоника тачније код Јошаничке Бање су све ставили у цеви, направили огромну еколошкуи катастрофу, где се панчићеве оморике суше, рибљи свет попут пастрмке изумро, као и разне птице...

Е, тако домаћин комунистички Београд већ 80 година располаже и газдује Србијом.

Послератни комунисти су од 1945-1990 године индустријализацијом, пољопривредном аграрном политиком, егзодусом и расељавањем Срба и окруживање Срба усташама, балијама и шиптарима авнојским границама апсолутно разорили сва српска  села и уништили у тим селима све што је српско. На РТС-у смо стално гледали 80-их година како неко село има једног ђака а пре рата их било стотину комунисти су све до једног србина из села пребацили у градове дајући радницима станове, колонизиовалих у Војводину  итсл. Циљ Београдских комуниста јесте био циљ да се Србима одсече корен, јер сви знамо да су најквалитетнији, најобразованији, наше војводе и војсковђе, ђенерали и официри, подофицири и војници искључиво долазили из сеоских српских средина ђе су живели са шесторо-седморо браће и сестара.

До 1945-те српкиње су без проблема рађале 4-5 ђеце. одс 1945-те тај број констатно пада, данас је он на 0.64 процента.

Слобини комунисти 1990-2000 разорили Србију ратовима, страховима, инфлацијама, дафинама и јездама, бедом.

Демократски комунисти од 2000-2012 су разорили Србију пљачка шким приватизацијама, гашењем предузећа са Динкићем и осталима.

Вучићеви комунисти 2012- су  разорили Србију продајом свих рудних богатстава странцима, истраживање за нове руднике, довлачења кинеза и осталог белосветстког прљавог олоша који су затровали све, отимање земље, продаја земље страним инвеститорима, ђе Недељице изгледају као Западна Босна 1992-ге године зарад профита. Данас стране компаније раде шта хоће по Србији. Београдски комунисти у топлим канцеларијама апсолутно потписују све, све, све без размишљања.
Ти београдски комунисти отимају српску земљу од српског сељака, расељавају га, руше му кућу, цркву, гробове премештају зарад 3% рудне ренте...

Сваки наредна београдска комунистичка власт која дође биће још гора и суровија према Србима.
Зато је једино решење човек из Србије који разуме целу ову причу и који није пореклом из Босне или Хрватске него човек наш Србин који ће носити шајкачу на глави а не канцеларијски комунистички пацов којих смо се већ нагледали и који су довели народ који 1970 имао 10 милиона људи до данашњих једва 6 милиона Срба у Србији.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

С обзиром да пишеш наизуст научене фразе које су вас учили у неком отпорашком кампу, уаказаћу само на недоследност, која потиче од тога што је неко покушао да нешто учини за Србију иако је био окружен шљамом (занимљиво је да многи овакво оправдање користе за Ђинђића...био је о добар али ови око њега...) па су га олајавали до бесвести, а ти то сматраш неопходним и одличним.

Твоја отпорашка недоследност је у томе што си заборавио и своје речи да твој „расни кандидат“ не буде из Београда и да му ни корени нису одатле...Где су корени Војислава Коштунице? Добро, вас су на отпорашку обуку возили авионом,стјуардеса је можда била Соња Лихт а ми, обични смртници можемо пешке или аутомобилом, па до места корена Војислава Коштунице има више од 100 километара.

Осим ако се теби не свиђа што је то место у Шумадији јер си убеђен и на обуци вас учили да је за нас најбољи неко ко скочи са брда на брдо (мислим, са црногорских или динарских планина па хоп – на Дедиње). Можда и помислио и да је са Медведнице добар кандидат...мада смо имали једног са те стране па се завршило крвопролићем...

Када већ рекох Дедиње...Војислав Коштуница је ту могао да се ували, али је он отишао у село да живи...и тамо вероватно изградио дворац са брдом „горила“...нема он гориле, али има мајмуна који га пљују за награду: банана по особи!

Такође, неки кобајаги економисти који желе да унизе Коштуницу, користе поређење са плимом (да би указали да је безвезан пораст и побољшање економије уследило „онако“...), па кажу није Коштуница ништа постигао јер када је плима (мисли се на економску плиму у свету) онда плима подиже све лађе даље од дна...при томе забораве да наведу једну ситницу... зове се ОСЕКА. А како светска економска осека није крива за неке показатеље који су лошији...мајмуни ћуте.

Осврт на остатак твојих укратко би био непотребан па и неозбиљан...све то нисмо знали, него си нам сада ти отвориш очи...а пре тога многи блејали, као што и сада блеје када су могли да учине напор и кажу једно НЕ (али пошто су латиничари они помислили да то значи ХЕ-ХЕ-ХЕ јер су на више места чули за неко не...и наставили да блеје). Ти си пост-отпорашким окајавањем греха научио понешто и сада то понављаш у бунилу...нисмо знали док нам ти ниси рекао...

И ако бих сада поставио видео снимак где Суверенисти износе правни основ по којем је референдум пао (или се правним основом оспорава), и овде ће многи натрчати као на „црвену мараму“...па они су овакви, онакви...стечајни управник, био министар у Вучићевој влади...па бих предупредио своје писање на ту тему: имате Вучића и ко вас јебе...дремајте и кукајте, до миле воље! Зато што бих желео да чујем неке друге аргументе...исто се односи и на Бошка и силне друге...док се ви надјебавате, живот пролази...па решите се једном шта хоћете...

ПС

Иначе не пратим Суверенисти (а ни остале)...вести не гледам, радио не слушам...него сам хтео видети шта ради Јокић и видим то на YuoTube...

Наравно, мало сам вас (све) псовао и очекујем искључење...хвала...Не би ми ни тешко пало јер сам на овом форум очекивао више по питању садашњости...кад оно цврц...
Одговори

Пао  референдум, али они неће пасти.

Неко ко кандидује за градоначелника који треба да води главни град од скоро 3-4 милиона људи, човека који има 82 године живота. Кукууу и леле.

За председника кандидују генерала који тешка шпијунчина...

Вучићу посао никад лакши..

Једина нада је екипа око Шкора који ми за сада делује једино нормално и умерено решее.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

[Слика: IMG-b88bfe2a3a4d8656f83cb16e9c4ebdd5-V.jpg]
https://i.postimg.cc/JnvTt24Q/IMG-b88bfe...bdd5-V.jpg

Ако овако буде, боље је да не постојимо.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

У целој причи око избора иде бусање у груди,пада Вучић ми долазимо на власт итд

А већина лидера опозиционих странака не може скупити 10 хиљада потписа за предају листу.

Пример је Бошко и Тадић. Глуме "луило" они су ти који народ ће довести на власт..а нити један ни други нису за три дана колико је расписани избори нису скупили нит један потпис.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(17-02-2022, 08:21 PM)Mekenzi Пише:  У целој причи око избора иде бусање у груди,пада Вучић ми долазимо на власт итд

А већина лидера опозиционих странака не може скупити 10 хиљада потписа за предају листу.

Пример је Бошко и Тадић. Глуме "луило" они су ти који народ ће довести на власт..а нити један ни други нису за три дана колико је расписани избори нису скупили нит један потпис.

Не изједначавај тог жутаћa са политичаром са крстом.

Међутим, 

Јуче се огласио политичар са крстом, па ка'е....

Мој циљ је да будем последњи председник Србије и да се убудуће на изборима бира председник Краљевске Владе Србије јер ће наша држава поново бити Краљевина. Ово би био коначни раскид са комунизмом и једина права промена система у Србији.

Позивамо све поштоваоце народних династија Карађорђевића и Обреновића да нам се придруже у овој заједничкој борби да Србија поново буде Краљевина и да на тај начин коначно трајно раскинемо са тоталитарним комунистичким наслеђем.

Бошко Обрадовић

Кандидат Патриотског и монархистичког блока

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Шуми, где си дао потпис за двери??

Знаш која је процедура сада и колико временски је потребно да се скупе потписи.

Ништа се не рачуна док листа не буде потврђена од изборне комисије.

Знаш који су проблеми са нотарима, колико цео процес споро иде, поготово што двери немају инфраструктуру.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Референдум је показао да данашња опозиција нема своје одборе по селима.
Одговори

(18-02-2022, 07:46 AM)пек. Пише:  Референдум је показао да данашња опозиција нема своје одборе по селима.

Нема своје одборе у читавим окрузима, а не по селима.
Шта мислите зашто је то тако?
Одговори

За прозападне странке ме не чуди то су београдске странке али ме чуде двери шта су радили до сад Палма има више одбора од њих.
Одговори

(18-02-2022, 02:58 PM)Бенито Пише:  
(18-02-2022, 07:46 AM)пек. Пише:  Референдум је показао да данашња опозиција нема своје одборе по селима.

Већина "опозиције" тражи ухлебљење у Београду а то им једино може пружити Овај.
По мени, илузорно је сматрати политичким странкама рециклирани ДОС или удружења 
која су волшебно настала на причи о екологији.
Све у свему, мене ово неодољиво подсећа на "ћораву кутију"... Странци задовољни, овце на броју све са навиљком сена.
Одговори

(18-02-2022, 05:54 PM)Јеремија Пише:  
(18-02-2022, 02:58 PM)Бенито Пише:  

Већина "опозиције" тражи ухлебљење у Београду а то им једино може пружити Овај.
По мени, илузорно је сматрати политичким странкама рециклирани ДОС или удружења 
која су волшебно настала на причи о екологији.
Све у свему, мене ово неодољиво подсећа на "ћораву кутију"... Странци задовољни, овце на броју све са навиљком сена.

Ко погледа сви носиоци листа су из

БЕОГРАДА

У првих 10 кандидатима на свим листама (изузев Палме и Стаматовића) су из

БЕОГРАДА

Како направвити неки политички одбор када Србија изумире. Када градови нестају. Писао сам о томе.

Београд усисава Србију. Срби су данас у Сеоби ка Београду.
Оно што преостане купићерударске компаније  Рио Тинто, Кинези или Амери ипротерати или ставити у неки резерват шаку Србаља.

Кинези увелико врше етничко чишћење  и егзодус и више хиљада Срба мора да бежи са својих вековних места зато штоће кинези и ЗиЂин сравнити са земљом сва борска села и доћи до Зајечара а у дужем временском року планирано је исељавање комплетног града Бора..

Београд ће бити а већ је сада Србија.

Мања места у Србији изумиру. Ове године је оборен рекорд по броју смртности и по броју промене места пребивалишта.

Вршац је на пример 89-их има 25 кафана (ресторани, кафићи, посластичарнице) данас има две посластичарнице, једну кафану и два озбиљна кафића.

90-их локали у главној улици су се издавали за 500 дојч марака у Вршцу, сада за 50евра у тој истој улици, зврје празни.

Направили огроман тржни центар стоп шоп нико поподне не улази.
Тако је у свим мањим местима широм Србије.

Једноставно то је био циљ комуниста. Да направе огроман безбожничко сатанистички град Београд и да ту сместе 60-70 Срба.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним