Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ИЗБОРИ 17.12 .2023 ГОДИНЕ

Жестока расправа око 2. св. рата, Русије и Украјине, Косова и Метохије...... Вреди погледати!

ПС. Чанак изричито вели да четници нису постојали у Војводини

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Колико сам примети ових дана припуштају Чанка на телевизије да се изјашњава против Русије и наравно Србије чим му се укаже прилика (мислим у овом разговору са Бошкићем).

ПС

Неке „ситне“ појединости:

И стварно треба погледати како вешто овај комунистички брабоњак говори о финансирању терористичке организације у суседној држави (мислим када говори о Танкосићу и Гаврили Принципу). Исто тако се изјашњава о ситуацији у Украјини, али заборавља ко је тамо финансирао терористичке и фашистичке покрете и изравно учествовао у томе. Можете погледати филм Оливера Стона (Ukraine On Fire 2016 Oliver Stone) који разматра узроке тих дешавања:

https://www.youtube.com/watch?v=LHH10jIRJmQ

Исто тако, тај шљам сматра да смо угрожавали и права арбанаса на Космету...

Чанак говори о „плавим шлемовима“ УН...занимљиво ми је да не наводи да је то први случај да су УН подржале насилно растурање суверене државе, мимо свих правила УН. Уместо да заштите јединствену државу оснивача УН они су је разорили...

Комњара Чанак убеђује да су „роми“ угрожени у Србији. То је образац где Србе треба прогласити нацистима и он ту причу гура одавно. Ево, нашао сам један "шаљиви" видео где се „цига“ лепо воза и угрожава безбедност у саобраћају...нема документа...и слично. Да је Србин у питању, све светске агенције би објавиле какав смо то народ, а да је плати казну (што је уобичајен ствар при оваквим прекршајима) опет би објавили како ми угрожавамо права "рома"...

https://youtu.be/skNiV3oweaY?t=3
Одговори

Мало је замрла ова тема, као да није предизборна кампања у пуном јеку. И то довољно говори.
Можда је прави моменат да видимо "пролазно време". Какве су процене о резултатима избора?
Одговори

Реално ни нема за кога да се гласа.
Јако лош избор.Истрошени, престари, болесни, безенергични кандидати.
Странке без пребијене паре за кампању.
Без идеологије.
Апатија у друштву.
Нема "ватрених" политичара као што си били 90-их попут Шешеља, Ђинђића и осталих.
Нема ватрених митинга..Све нешто кафица, чајнка, друштвне мреже..Што би рекла млађарија кул атмосфера.

СНС на парламентарним око 52-53%
Вучић на председничким око 49.5-51%.
Остали само Ђиласовци, спс  и ћута и зелени су сигурни.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(11-03-2022, 10:01 AM)Mekenzi Пише:  Реално ни нема за кога да се гласа.
Без идеологије.
Апатија у друштву.
Нема "ватрених" политичара као што си били 90-их попут Шешеља, Ђинђића и осталих.
Нема ватрених митинга..Све нешто кафица, чајнка, друштвне мреже..Што би рекла млађарија кул атмосфера.

[Слика: FNWa84u-VIAA1-A6-R.jpg]
https://i.postimg.cc/GmM7VGZ0/FNWa84u-VIAA1-A6-R.jpg

Има бре Кизо за кога треба гласати, немо' тако...

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(11-03-2022, 10:17 AM)Шумадинац Пише:  
(11-03-2022, 10:01 AM)Mekenzi Пише:  Реално ни нема за кога да се гласа.
Без идеологије.
Апатија у друштву.

[Слика: FNWa84u-VIAA1-A6-R.jpg]
https://i.postimg.cc/GmM7VGZ0/FNWa84u-VIAA1-A6-R.jpg

Има бре Кизо за кога треба гласати, немо' тако...
Шуми брате, ово су геријатријско пензионерски избори.

Као што је Србија престарила и остарила и претворила се у старчки дом тако су лидери странака и кандидати  остарли дубоко матори људи у пензији.

Нико млађи од 50 година а просек  вође странака и изборних листа  је 65+ година.

Геријатрија:Нестор близу 70 година, Шеварлић 74 године
Млади момци пуни елана, снаге, воље, жеље, раде митинге, кампање, боре се, млади виде у њима идеоле, будућност...

Не видим нити једног младог доктора наука од 30 година са филозофског или фона који је укључен у врх изборне кампање...
Који ватрен, пун енергије, бунта, ватреног говора, који је спреман за промене..Попут Шешеља и Ђинђића из сезоне 91/96 година...

Ови пензоси, шта очекивати од њих пензионер Владета, Понош, Нестор на заласку каријере су Дачић, Ђилас, луди Радуле, Јеремић, Лутовац...Нешто млађи али је истрошен твој Бошко и овај мали из ДСС-а  ту су још Ћута и Зеленовић али су они слаби играчи..

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Десиће се, опет, врло занимљив феномен. Наводно је 3 четвртине Срба склоно русофилству, а у скупштини Србије ће бити 90% еурофанатика. То је само још један доказ колико је у овом друштву доминантна само једна политичка снага, а то је удба.
ПС неко од ових "десних листа" неће проћи, односно проћи ће само две, плафон три. А има шест или седам.
Одговори

Имамо проруску десницу, левицу, микс, све живо. Прозападну левицу, центар шта год.
Србији фали једна прозападна десница, антикомунистичка пре свега.
Одговори

(11-03-2022, 07:33 PM)ВладимирС Пише:  Имамо проруску десницу, левицу, микс, све живо. Прозападну левицу, центар шта год.

То једноставно није могуће. Бити десничар и западњак истовремено је немогуће. Једно друго искључује. Барем данас.

Д М
Одговори

Тај феномен ми је невероватан, у Србији ако ниси за Путина, Русију или Кину, аутоматски не можеш бити националиста, патриота или сл. По мени је то велика грешка, али добро.
Наравно, ја сам мислио на антикомунистичке странке и групе са Запада. Има их и те како, морају да се успостављају контакти. Овако, не знам, личимо на неку бару совјетско-удбашконационалну, не знамо где бијемо.
Одговори

Не искључује. Наша идеологија је слична томе.Цела четничка емиграција, Краљевска породица су десничари прозападно орјентисани.

Није запад нато бомбардовање 1999године.

Запад су краљевине, урећене и богате државе итд.

Србији је место на западу у савезу са целим словенским светом.

Грешка је да нас Руси воле.

Руси су од 1945-те до данас увек нам западали нож.

Никада Србин Русу не сме заборавити подигнуту руку у УН за Резолуцију 757  када нас је цео свет ову малу јадну напаћену сиромашну државу прецртао, избацио, увео цивилне и војне санкције СРЈ и буквално изоловао Србију из читавог света. Руси  нешго нису пуно бучали у Кремљу.

Немој те рећи "пијани Јељцин". Зна се ко води Русију и зашто су увек били прозив Срба. Зато што нису хтели дав се замерају западу били су братским љубавним односима било је потребно да руски олигарси покупују пола Европе а енергенти счободно теку.

Рус је подигао руку за оснивање хашког суда..

Рус није послао нити један једини метак тадашњој војсци.

Рус није никог позвао да саветује несрећног Милошевића.

Рус није спасио нити једног хашког осуђеника.

Рус се повукао са Косова.

Рус је гласао за резолуцију 12 44.

Рус је кренуо да се улизује Србији када је Путин почео да губи подршку запада.

Србији је место у ЕУ и НАТО са свом својом словенском браћом и међу западним пријатељским краљевинама.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(11-03-2022, 09:40 PM)Mekenzi Пише:  Није запад нато бомбардовање 1999године.
...
Руси су од 1945-те до данас увек нам западали нож.

Нису Руси 1945. Руски народ је мало  старији.
"Србији је место у ЕУ и НАТО са свом својом словенском браћом..." Хрватима  Јок
Одговори

,Чесима, Пољацима,Словацима...

До 1918 су били Руси, писле тога "Совјет"
 Има тема о Русима...

Мени у овој причи о инвазији на Украјину страшно и са тим никако не могу да се помирим недостаје Раб божији на форуму...Како човек није поживео да дочека и да види ово...Какви би овде коментари били, нисмо ни свесни....

Ајмо ми о изборима...

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(11-03-2022, 08:30 PM)Шумадинац Пише:  
(11-03-2022, 07:33 PM)ВладимирС Пише:  Имамо проруску десницу, левицу, микс, све живо. Прозападну левицу, центар шта год.

То једноставно није могуће. Бити десничар и западњак истовремено је немогуће. Једно друго искључује. Барем данас.

Овде је Шумадинац апсолутно у праву. 
Немојте се надати слободи и Васкрсу Србије док се не васпостави монархија.
Немојте ни да помишљате да ће Запад икада дозволити да Србија васпостави монархију.
Запамтите, ту слободу избора српском народу могу донети само они који буду разбили ову политичку жабокречину у Србији. 
А то је рат, који ће избити на тлу Србије, а биће европског, ако не и светског карактера.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 3 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним