Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ИЗБОРИ 17.12 .2023 ГОДИНЕ

(03-04-2022, 01:54 PM)Mekenzi Пише:  Филип Карађорђевић будући краљ Србије  данас је гласао са супругом а знамо сви овде коју опцију подржавају Карађорђевићи и да Бошко нема подршку двора нити крунског савета.

Црква мора бити одвојена од државе.

Шта има Патријарх да гласа.

Иначе сви лидери су гласали у БЕОГРАДУ! Немате нити једног лидера странке јужно или северно од Београда. И то се гласа у 4 општине Звездара, Врачар, Стари Град и Нови Београд. Очигледно да су сви политчки лидери из круга двојке и да их баш пуно Србија не интересује.

Да ли Принц Филип подржава НАДУ?
Мислим да је Бошко гласао у Чачку.
Одговори

Наводно је опозиција победила у дијаспори, сем у Лондону где је онај узео већину.
Одговори

Изгубио је у Лондону од Поноша, који је имао близу 50% гласова. Тако су ми бар послали из Лондона.
Одговори

(03-04-2022, 02:18 PM)Monarhist Пише:  
(03-04-2022, 01:54 PM)Mekenzi Пише:  Филип Карађорђевић будући краљ Србије  данас је гласао са супругом а знамо сви овде коју опцију подржавају Карађорђевићи и да Бошко нема подршку двора нити крунског савета.

Иначе сви лидери су гласали у БЕОГРАДУ! Немате нити једног лидера странке јужно или северно од Београда. И то се гласа у 4 општине Звездара, Врачар, Стари Град и Нови Београд. Очигледно да су сви политчки лидери из круга двојке и да их баш пуно Србија не интересује.

Tako je.
NADA jedina ima podrsku kraljevske prodice I krunskog saveta..

Da, glasao je u Cacku.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Хавал Мекензи на одговору. Извињавам се Бениту, да Понош је добио у Лондону. У Чикагу и Сиднеју добио Патриотски блок, Чикаго наводно преко 60%. Не знам како ће бити код нас у Шведској, али мислим да онај добија.
Одговори

(03-04-2022, 02:32 PM)Mekenzi Пише:  
(03-04-2022, 02:18 PM)Monarhist Пише:  

Tako je.
NADA jedina ima podrsku kraljevske prodice I krunskog saveta..

Da, glasao je u Cacku.

Није ни чудо што подржаваш прозападне црвене монархисте. Отпораш (комуњара) био - отпораш (комуњара) остао.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(03-04-2022, 01:54 PM)Mekenzi Пише:  Каже Бошко да је Косово Србија. А на Косову нема ни 10 гласача а посети Косово једном у три године.

и тако даље и тако ближе...

Него, поред несрећног и изгубљеног Бошка брине ме још Патријарх.

За живота мога а дочекао сам три патријаха Германа, Павла, Иринеја ниити један Патријарх није излазио на изборе.

Једино је једном свети Павле гласао на Референдуму за промену Устава али никада није излазио на изборе.

Овај несрећни Патријарх кога је удба и ЦК владајуће странке изабрао ено га потрчао раном зором да убаци листић у ћораву кутију.

Одакле теби овакве идеје да Патријарх не треба да гласа?

Чини ми се да је теби криво што Бошко каже да је Космет Србија јер си ти пицајзла испод сукње Соње Лихт и овде си галамио како је Косово независно...и мир брате мир...за независно Косово, за пешкире и лезбаче како су арбанаси цивилизованији сада у косоворепубљик него Срби у Србији и све ти то ваља а оспораваш грађанска и политичка права свештеника. О свему томе си писао баш у овој теми... Јеси ли ти нормалан?
Одговори

(03-04-2022, 12:37 PM)Ђорђе Ивковић Пише:  
(03-04-2022, 12:23 PM)ХраброСрце Пише:  https://www.instagram.com/reel/Cb0KdfrsE...=copy_link

Да ли је реално како лик снима кампању како једу сендвиче и како излази из фрижидера... хихихи

Па може му се. За*ебава се са пучином. Шта мислиш, да ли би снимао такве спотове да има озбиљног противника пред собом?

Сигурно да не. Овако је релативизовао нешто што је стварно за психијатрију...
Одговори

Mekenzi,

Sinoć sam gledao film Kum 2 na RTS i kaže Majk Korleone mlađem bratu Fredu " Fredo brat si mi ali nemoj nikad da ideš protiv porodice"!!!!

Mekenzi nemoj nikad da ideš protiv onih koji su stvorili srpsku državu to je naša crkva sa svim vrlinama i manama!

Budi tih, smiren, krotak, opušten!

SRPSKA PRAVOSLAVNA CRKVA SE IZJASNILA DA JE ZA MONARHIJU POD KRUNOM KARAĐORĐEVIĆA I TAČKA!!!!

2003. GODINE NA SABORU SE IZJASNILA DA JE ZA MONARHIJU SA KARAĐORĐEVIĆIMA!

ZAR SRBI IMAJU PILEĆI MOZAK???

Da, tada je Patrijarh bio Pavle i odluke Sabora obavezuju i imaju težinu!

Vladike imaju pravo da nekoga podrže ali postoje odluke SABORA SPC i Crkva JE REKLA SVOJE!!!

Crkvi je mesto uz državu a ne odvojenu!

I neka glasa Patrijarh neka glasa ko hoće, sveštenici, kaluđeri, vladike.

Odluka Sabora iz 2003 joe validna.

PATRIJARH PAVLE ZA OBNOVU PARLAMENTARNE MONARHIJE

https://www.b92.net/info/vesti/index.php..._id=126001
Одговори

Излазност је огромна.
Опозиција да је изашла на једној или две листе обрисала би Овај. Али, то нису учинили јер су у дослуху са Овај.
Одговори

Jeste ogromna je izlaznost ovde u BG na biračkim mestima.
Poslednji put je bila 2000 protiv Miloševića velika izlaznost.

Glasao za opoziciju kao i ovek od uvođenja višestranačja.

Uvek sam opozicionar. Takav mi karakter.
Одговори

(03-04-2022, 04:43 PM)Бенито Пише:  Излазност је огромна.
Опозиција да је изашла на једној или две листе обрисала би Овај. Али, то нису учинили јер су у дослуху са Овај.

Ваистину!

Излазност је заиста велика.
Чим су отворили биралишта у Алексинцу и сателитским насељима народ дефилује цео дан.
Да је опозиција, ако се уопште тако могу назвати, изашла уједињена Овај би био почишћен.
Овако, све зависи од нагодбе... неки ће прећи "целзијус" и сести у скупштинске скамије где ће 
паламудити против Овај по тачно утврђеном програму.
Одговори

Sila naroda iz Republike Srpske je otišla na glasanje. Nešto, onako individualno (da uspu, malo i guzica vidi puta), većina organizovano od strane svih stranaka. Svi (ama baš svi) će glasati za Ovaj.
Одговори

Највећа грешка 5. октобра, убедљиво највећа, је што нису спалили РТС. Одговорно тврдим, мада сам против насиља, нема нама добро јутро ако РТС не буде до темеља сравњен када буде падао Овај.
РТС је еманација зла.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 2 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним