Оцена Теме:
  • 60 Гласов(а) - 4.42 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

НАЈЛЕПШЕ ЧЕТНИЧКЕ СЛИКЕ

Наравно.
Одговори

Оно када ти Калабић дође у госте! Blush
Извор:ПОГЛЕДИ
[Слика: Screenshot-19.png]
Одговори

Апропо јучерашње расправе о "снајперистима":

[Слика: 1653068751203.jpg]

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

(20-05-2022, 07:50 PM)Николај Пише:  Апропо јучерашње расправе о "снајперистима":

[Слика: 1653068751203.jpg]

Слава му!
Одговори

Да ли постоји нека техника којом могу да се саставе ова два дела у један!Набавио сам солидну резолуцију,па зато питам. табаџија
[Слика: Screenshot-58.png]
[Слика: Screenshot-59.png]
Одговори

Иста особа,Бомбардовање Краљева лета 1944. године,јел беше август?
[Слика: Screenshot-80.png]
[Слика: Screenshot-79.png]
Одговори

(21-05-2022, 01:25 PM)Бесеровић Пише:  Да ли постоји нека техника којом могу да се саставе ова два дела у један!Набавио сам солидну резолуцију,па зато питам. табаџија
[Слика: Screenshot-58.png]
[Слика: Screenshot-59.png]

То су били четници под Војином Кочовићем. На тој слици поред њега је један Немац чини ми се.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Не верујем да је иста особа на овим сликама, баш не личе.
Одговори

[Слика: Screenshot-59.jpg]

[Слика: image.jpg]
Одговори

(21-05-2022, 04:19 PM)Милослав Самарџић Пише:  Не верујем да је иста особа на овим сликама, баш не личе.

Иста је унифрома.
Одговори

(21-05-2022, 07:07 PM)Monarhist Пише:  
(21-05-2022, 04:19 PM)Милослав Самарџић Пише:  Не верујем да је иста особа на овим сликама, баш не личе.

Иста је унифрома.
И каишеви ранца се подударају.
Одговори

Хвала Марио.
Одговори

Била су само двојица четника,види се на осталим сликама.Овај са брадом и други млађи на коњу са дугом косом.
Сигурно је иста особа,мало буни из профила не личи на анфас.
Одговори

[Слика: cetnik-i-nemac-u-srbiji-1944.jpg]

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: Прањанац, 19 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним