Оцена Теме:
  • 12 Гласов(а) - 3.92 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Украјина и Новорусија

И за најсветији хришћански празник нису прекинули ратна дејства а обе стране су православци. Руси су гранатирали Бахмут. Срамота!
Одговори

(08-01-2023, 12:57 PM)Александар Динчић Пише:  И за најсветији хришћански празник нису прекинули ратна дејства а обе стране су православци. Руси су гранатирали Бахмут. Срамота!

Буквално је немогуће у таквим околностима као што је Бахмут прекинути дејства. Свака кућа је снајперско или митраљеско гнездо. Ко провири нема га..

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Па чак су се и на Западном фронту, где су се положаји налазили на удаљености од 500 м, уздржавали за Божић. То је дан мира у свету а не рата. Али, глувима је залудно говорити.
Одговори

Нудили су прекид ватре Украјинцима за време празника, ови одбили. Па онда...

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

(08-01-2023, 08:15 PM)Николај Пише:  Нудили су прекид ватре Украјинцима за време празника, ови одбили. Па онда...

Има нека Украјинка на Твитеру што се преселила у Београд. Написала да Руси нису хтели да прекину гранатирање на "наш Божић", мислећи на 25. децембар. Људи је питали када су Украјинци прошле године славили Божић, па остали без одговора.
Одговори

(08-01-2023, 12:57 PM)Александар Динчић Пише:  И за најсветији хришћански празник нису прекинули ратна дејства а обе стране су православци. Руси су гранатирали Бахмут. Срамота!

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

"Ако почне рат, ако дођу Руси,
нећу да излазим из скровишта.
Нисам луд да ме "Зли дуси "
однесу у вечна ловишта."

Овај комични сонг, али са јасном политичком агендом, снимили су Индексовци, 1990. године, нешто после пада Берлинског зида. 
У том смислу се и данас понашају Срби.
Одговори

Шумадинац,провери ти још једном шта су погодили у Краматорску и колико је било жртава,ако их је било.
Одговори

Шумадинац,провери шта је промашено у Краматорску па ћеш видети да ли је могуће да је било на стотине мртвих.Једино ако су умрли од страха.https://www.mycity-military.com/imgs4/190353_61971857_Konasenkov.jpg
https://www.youtube.com/watch?v=a23vIWcLyoY&t=70s
Не успева ми да учитам само фотографију па морам овако
Одговори

(09-01-2023, 12:42 PM)victoria Пише:  Шумадинац,провери шта је промашено у Краматорску па ћеш видети да ли је могуће да је било на стотине мртвих.Једино ако су умрли од страха.https://www.mycity-military.com/imgs4/190353_61971857_Konasenkov.jpg
https://www.youtube.com/watch?v=a23vIWcLyoY&t=70s
Не успева ми да учитам само фотографију па морам овако

Британски медији нису релевантан извор информација. Ваљда би то, барем нама, требало да буде јасно. Жртава је сигурно било, а по мишљењу, највероватније су у питању страни плаћеници тј. НАТО контингент који се бори у Украјини.
Одговори

Оно су блиски промашаји,жртава ако је било онда је то последица ударног таласа и нема шансе да су бројне.Нису само британски медији,били су и Талијани и други а већ се и на руским телеграм каналима шегаче са Конашенковим и његовим бројањем.Ја сам сигуран да су их навукли да ударе по празним зградама,можда уз помоћ укључених телефона па остављених унутра.
Одговори

Онај Конашенков брифинг је срамота за Руску Федерацију.

Гомила нетачних и небитних бројева. Типа уништили смо три тенка, 5 оклопних возила и елеминисали 50 укр војника..

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Д М
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 16 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним