Оцена Теме:
  • 6 Гласов(а) - 2.33 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Александар Вучић

(13-06-2023, 12:47 PM)Mitic Пише:  Не рекламирам Данас, нити било који други портал. Испратим различите вести са различитих портала како бих имао неку слику о свакодневици.

Они (Данас) су само пренели изјаве Шешеља и Вучића које су дали ТВ Хепи. Могуће и да их Данас лоше цитира, али људи моги да погледају те емисије са Вучићем и Шешељем. Вучић је гостовао у Ћирилици, па емисија може да се погледа на Јутујубу.

А ова вест са Шешељем је у оригиналу агенцијска вест, да будем прецизнији.
Вучић је имао пенал који није умео да искористи.
 Требао је рећи да је песма настала у знак сећања на догађаје када су немачки окупатори,похапсили и интернирали цг четнике у Колашину.

Шах-мат у секунди.Чудно,није се снашао.
Одговори

Како да се снађе када нема појма о томе. 
Углавном, да је бирао не би се довео у ситуацију да слуша ову песму. Слично као ономад када је Ђукановић био "у колу" када је почела српска песма, па није могао да "изађе из кола". 
Шешељ је поручио песму
Одговори

(13-06-2023, 04:48 PM)Бенито Пише:  Како да се снађе када нема појма о томе. 
Углавном, да је бирао не би се довео у ситуацију да слуша ову песму. Слично као ономад када је Ђукановић био "у колу" када је почела српска песма, па није могао да "изађе из кола". 
Шешељ је поручио песму
Нема он појма о многочему,али екипа око њега га нафилује са информацијама,и ствар се вешто преокрене у његову корист.

Од момента објаве снимка са свадбе,до гостовања у ћирилици,имао је цео дан форе,да ствар правилно постави,и искористи пенал.

Сам пао сам се убио.
Одговори

Такер Карлсон се срео са Вучићем

https://twitter.com/TuckerCarlson/status...6215152986
Одговори

Taker Karlson, najpopularniji konzervativni novinar na svetu, posetio srpsku ambasadu u Mađarskoj

https://www.blic.rs/vesti/politika/taker...ti/jgzwg40
Одговори

Чек чек...

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Живо ме интересује да ли ће успети да уништи сваку свињу у Србији, те тако први успе у том подухвату за Гиниса. Поквареност и незнање су ту.
Одговори

Смрдо ће колико сутра вечерати са Куртијем код Мицотакиса.
Дали ће ноћ провести у шмркањем са Зеленским остаће тајна.
Ал' да ће мрсити моода више је него сигурно.
Одговори

То што је Овај отишао на ноге Зељенском само је потврда његове политике коју све време води, по диктату Американаца. То се и временски поклапа са периодом од када је Хил дошао у Београд на место амбасадора. Верујем да је и политику неувођења санкција Русији смислио управо Хил. 
Али, оно да Зељенски и они његови нацисти као домаћини седну пре него гости, више је него илустративно. Показује не само неваспитање Украјинаца, или њихову потпуно неутемељену саможивост, него и како гледају на посету Овај и његове "делегације".
Бламаже које Срби доживљавају широм света због Овај се наставља. Сви га постављају на место на ком припада. 
А и ми сви са њим на челу.
Одговори

Човек је за Гинисову књигу рекорда, све их је превазишао

https://www.nedeljnik.rs/brnabic-vucic-z...citav-vek/
Одговори

Мрсомуд да извинете на изразу

Остао сам војник убеђен да народ треба да да реч на крају. Убеђен сам да сам био на правом путу. - Генерал Дража Михаиловић
Одговори

Хил:"Екстремно сам задовољан сусретом Вучића и Зеленског....."
Одговори

Важно обавештење за оне са подручја града Београда!!!!! Ако Вас неко буде звао са броја телефона који је доле записан, знајте да Вас зову да питају да ли подржавате "државотворну политику председника Александра Вучића". Тај број телефона је:
011/7359506
Одговори

Чуо сам да су почела зивкања....
Не знам имају ли неки списак, препоруке или како год или једноставно редом иду.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 2 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним