Поруке: 14,692
Теме: 308
Придружен: Aug 2013
Углед:
3,184
Како да се снађе када нема појма о томе.
Углавном, да је бирао не би се довео у ситуацију да слуша ову песму. Слично као ономад када је Ђукановић био "у колу" када је почела српска песма, па није могао да "изађе из кола".
Шешељ је поручио песму
(Последња измена: 13-06-2023, 04:50 PM од
Бенито.)
Поруке: 14,638
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
897
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Поруке: 1,290
Теме: 1
Придружен: Nov 2019
Углед:
309
Живо ме интересује да ли ће успети да уништи сваку свињу у Србији, те тако први успе у том подухвату за Гиниса. Поквареност и незнање су ту.
Смрдо ће колико сутра вечерати са Куртијем код Мицотакиса.
Дали ће ноћ провести у шмркањем са Зеленским остаће тајна.
Ал' да ће мрсити моода више је него сигурно.
Углед:
3,184
То што је Овај отишао на ноге Зељенском само је потврда његове политике коју све време води, по диктату Американаца. То се и временски поклапа са периодом од када је Хил дошао у Београд на место амбасадора. Верујем да је и политику неувођења санкција Русији смислио управо Хил.
Али, оно да Зељенски и они његови нацисти као домаћини седну пре него гости, више је него илустративно. Показује не само неваспитање Украјинаца, или њихову потпуно неутемељену саможивост, него и како гледају на посету Овај и његове "делегације".
Бламаже које Срби доживљавају широм света због Овај се наставља. Сви га постављају на место на ком припада.
А и ми сви са њим на челу.
Поруке: 384
Теме: 10
Придружен: Oct 2021
Углед:
231
Мрсомуд да извинете на изразу
Остао сам војник убеђен да народ треба да да реч на крају. Убеђен сам да сам био на правом путу. - Генерал Дража Михаиловић
Углед:
3,184
Хил:"Екстремно сам задовољан сусретом Вучића и Зеленског....."
(Последња измена: 26-10-2023, 05:03 PM од
Бенито.)
Углед:
3,184
Важно обавештење за оне са подручја града Београда!!!!! Ако Вас неко буде звао са броја телефона који је доле записан, знајте да Вас зову да питају да ли подржавате "државотворну политику председника Александра Вучића". Тај број телефона је:
011/7359506
Поруке: 161
Теме: 0
Придружен: Feb 2015
Углед:
19
Чуо сам да су почела зивкања....
Не знам имају ли неки списак, препоруке или како год или једноставно редом иду.