Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

СВИ У ВОЈСКУ?

Какви ставови се овде неће прочитати?Класично лупетање о некој инфериорности "Србијанаца",доминацији Лике,Кордуна,итд.
Променили се они који нас тобоже јашу.До јуче су за најгоре проглашавани Црногорци,па "Шиптари",са Косова(Срби које ретарди код нас називају Шиптарима)сад тзв Босанчероси итд.

Шта све комплекси неће направити од људи.Нико не ваља.По оној народној рђавом......

Ово као да је форум Реком-а,Јуком-а,иницијативе младих итд.
Одговори

(09-01-2024, 08:59 PM)ексрежисер Пише:  Какви ставови се овде неће прочитати?Класично лупетање о некој инфериорности "Србијанаца",доминацији Лике,Кордуна,итд.
Променили се они који нас тобоже јашу.До јуче су за најгоре проглашавани Црногорци,па "Шиптари",са Косова(Срби које ретарди код нас називају Шиптарима)сад тзв Босанчероси итд.

Шта све комплекси неће направити од људи.Нико не ваља.По оној народној рђавом......

Ово као да је форум Реком-а,Јуком-а,иницијативе младих итд.

Важно је да форум не личи на Информер, портал удбе!
Одговори

Удба дели Србе,по месту рођења.То је удбашка политика.На жалост,примила се и овде,ко и свуда.
Одговори

Удба дели Србе, као и свака политичка милиција где год су постојале у свету, само по томе да ли се подржава њихова политичка доктрина или не.
Све се друго уклапа у тај оквир. Према томе, пошто је Србија јасно рекла удби да јој се не свиђа њена владавина, удба је довукла неке друге Србе да им дају легитимитет. 
И сад ће, наравно, Шумадинац или Београђанин да ћути док му неки брђанин за 20 марке одређује ко ће да му буде одборник у месној заједници, да се не би Срби "делили". 
Ајде, заобиђи ме леба Ти са тим бањичким умотворинама крушевачког дилера кафе.
Одговори

(09-01-2024, 10:36 PM)Бенито Пише:  Удба дели Србе, као и свака политичка милиција где год су постојале у свету, само по томе да ли се подржава њихова политичка доктрина или не.
Све се друго уклапа у тај оквир. Према томе, пошто је Србија јасно рекла удби да јој се не свиђа њена владавина, удба је довукла неке друге Србе да им дају легитимитет. 
И сад ће, наравно, Шумадинац или Београђанин да ћути док му неки брђанин за 20 марке одређује ко ће да му буде одборник у месној заједници, да се не би Срби "делили". 

Па,ево ћуте,и то ћуте ко беле лале,а те,лажне Београђане(узгред ми немамо староседелачко становништво у Београду сем у траговима)бране следећи Београђани:
Парандиловић-Прибој
Миливојевић-Крушевац
Бјелић-Пожега
Бјелогрлић-Опово
Цицварић-Ужице
итд,то су им вође.
Него шта него ће да ћуте,видиш да ћуте.
Шумадија?Ни гласа,ћуте ко беле лале,нигде никакав протест.

Ал ова ти је добра Србија рекла удби да јој се не свиђа њена владавина.А оно безмало милион гласова разлике.Благо овој власти,са оваквом Србијом,има да јашу док су живи.
Одговори

(09-01-2024, 10:36 PM)Бенито Пише:  Све се друго уклапа у тај оквир. Према томе, пошто је Србија јасно рекла удби да јој се не свиђа њена владавина, удба је довукла неке друге Србе да им дају легитимитет. 

Нема веће глупости него да је Овај довео 40 хиљада Срба преко Дрине који су Ђикију покрали изборе.
Одговори

(09-01-2024, 11:05 PM)Monarhist Пише:  
(09-01-2024, 10:36 PM)Бенито Пише:  Све се друго уклапа у тај оквир. Према томе, пошто је Србија јасно рекла удби да јој се не свиђа њена владавина, удба је довукла неке друге Србе да им дају легитимитет. 

Нема веће глупости него да је Овај довео 40 хиљада Срба преко Дрине који су Ђикију покрали изборе.

Тачно.Ординарна лаж!

Има већих глупости,како нема.Читај шта пише Ђорђе и Бенито.Ми из Србије,наивни ко Француске собарице,добри,фини,и поштени.

Ал зли Босанчероси,Личани,Кордунашки,Херцеговци,црногорци,Далматинци ма сви се уротили против нас поштених из Србије.

Ето даш тим јадницима 20 марака,и у стању су да раде против нас.Код нас се иначе нико никад није продао за паре,по томе смо чувени,ал ови са стране јљјаре се продају.Хау јес но!

Дечије приче,а не пишу деца.Мени лично непојмљиво.
 Е то је последица удбашких смицалица,које јсу катастрофално деловале на људе.
Кад се овде то пише,мош мислити шта "масе"мисле.
Одговори

Ја никада нисам написао нити мислим да Босанци или Црногорци ведре и облаче по данашњој Србији већ да непоменици попут председника државе уништавају и земљу и народ уз сагласност крџалија попут Вас.

То већ јесам написао и то мислим годинама.
Одговори

(08-01-2024, 11:27 AM)Ђорђе Ивковић Пише:  Наравно да могу. Министри међутим не могу да буду. Бар не знамо ни за један такав случај до сада

Velimir Ilić lider Nove Srbihe bio je ministar.
Mlađan Dinkič iz G17
Maja Gojković iz SNS danas ministar ne znam čega iz četničke porodice. Njeni spašavali američke pilote u Pranjanima.

Prvi predsednik Reoublike Srpske dr Karadzic iz četničke porodice.
Одговори

А где сам ја то написао? Доводио их је одакле је стигао и пријављивао како је стигао и где је стигао по Београду.
Одговори

(09-01-2024, 10:53 PM)ексрежисер Пише:  
(09-01-2024, 10:36 PM)Бенито Пише:  Удба дели Србе, као и свака политичка милиција где год су постојале у свету, само по томе да ли се подржава њихова политичка доктрина или не.

Па,ево ћуте,и то ћуте ко беле лале,а те,лажне Београђане(узгред ми немамо староседелачко становништво у Београду сем у траговима)бране следећи Београђани:
Парандиловић-Прибој
Миливојевић-Крушевац
Бјелић-Пожега
Бјелогрлић-Опово
Цицварић-Ужице
итд,то су им вође.
Него шта него ће да ћуте,видиш да ћуте.
Шумадија?Ни гласа,ћуте ко беле лале,нигде никакав протест.

Ал ова ти је добра Србија рекла удби да јој се не свиђа њена владавина.А оно безмало милион гласова разлике.Благо овој власти,са оваквом Србијом,има да јашу док су живи.

Јел то по вашој удбашкој математици? Ви и кад слажете, не знате да слажете. 
Као што ништа и не знате да радите.
Одговори

Наравно да није било прекодринаца 40.000. Била је и маса Цигана. Исто ишли у колонама. Сликало их.
Да напоменем, мада очито да је пропала ствар све:
Прави државник, патриота свог народа, стараће се да изгради добре институције у држави и да има добре законе који ће се поштовати. Тако су и османлије радили док су били у успону.
Ако и има рупа у закону, такав државник их неће превише злоупотребљавати, ма колико политика по својој природи јесте прљава, увек и свуда. Кад једнан народ дође у ситуацију да власт сама прави рупе у закону (а оно што остане од закона служи за брисање ципела), и да кроз те рупе пролази олош у бесконачним колонама, да би брату ударили нож у леђа, онда ту неће дуго бити ни државе ни народа.
Дакле, ни војске о којој овде је реч.
Одговори

Nisu to Srbi preko Drine nego članovi Dodiikove SNSD. Članovi partije. Sutra da im Dodik kaže da idu u Sarejvo i glasaju za Bakira to bi uradili. Zašto namerno potencirate taj izraz Srbi preko Drine? Srba preko Drine ima skoro milion. Kao da mediji žele da ogade Srbe preko Drine i Srpstvo a Vućić se kao predstalja kao zaštitinik.

Niko od izdajnickih medija da kaže došli Srbi iz Dodikove partije da glasaju za SNS....a Ne odmah po komandi Prekodrinci, Srbi iz Republike Srpske....
Одговори

(10-01-2024, 12:40 AM)Капетан Пише:  Nisu to Srbi preko Drine nego članovi Dodiikove SNSD. Članovi partije. Sutra da im Dodik kaže da idu u Sarejvo i glasaju za Bakira to bi uradili. Zašto namerno potencirate taj izraz Srbi preko Drine? Srba preko Drine ima skoro milion. Kao da mediji žele da ogade Srbe preko Drine i Srpstvo a Vućić se kao predstalja kao zaštitinik.

Niko od izdajnickih medija da kaže došli Srbi iz Dodikove partije da glasaju za SNS....a Ne odmah po komandi Prekodrinci, Srbi iz Republike Srpske....

То Ти управо Вучић и поручује, а не ми овде.
Умете ли Ви да читате шта овде пише или ћете наседати и даље на удбашке друиде и њихове приче од пре 80 година?
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним