Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

СВЕСРПСКИ САБОР ; Шта се очекује?

Начелно говорећи, добро је што је дошло до овог сабора. Представници Срба из Србије, Босне и Црне Горе на окупу. Не знам да ли је било неког из Северне Македоније.
Од када је БиХ прогласила независност, а потом и Црна Гора обновила своју, ми бауљамо између АВНОЈ-а и Бадинтера.
Интересантно је то што је пар дана пре сабора Додик имао састанак са Путином. Вероватно је тада дошло до конкретних примопредаја инструкција, налога и дозвола.
Не треба тражити длаку у јајету. Након Ђинђићевих посета српској Босни и разних купопродаја по БиХ од стране Србије (Телекома), ово је најексплицитнији чин реинтеграција. Такође бих истакао и посету проф. др Несторовића и Павића (Ми снага народа) Додику од пре пар месеци. А шта заиста надолази de profundis, то ми обични грешници не можемо знати.
И на крају и једно старо вино у нове мехове - ОЈ СРБИЈО ИЗ ТРИ ДЕЛА, ПОНОВО ЋЕШ БИТИ ЦЕЛА!

Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
Одговори

(10-06-2024, 01:38 PM)Vlad Alekš Пише:  Начелно говорећи, добро је што је дошло до овог сабора. Представници Срба из Србије, Босне и Црне Горе на окупу. Не знам да ли је било неког из Северне Македоније.
Од када је БиХ прогласила независност, а потом и Црна Гора обновила своју, ми бауљамо између АВНОЈ-а и Бадинтера.
Интересантно је то што је пар дана пре сабора Додик имао састанак са Путином. Вероватно је тада дошло до конкретних примопредаја инструкција, налога и дозвола.
Не треба тражити длаку у јајету. Након Ђинђићевих посета српској Босни и разних купопродаја по БиХ од стране Србије (Телекома), ово је најексплицитнији чин реинтеграција. Такође бих истакао и посету проф. др Несторовића и Павића (Ми снага народа) Додику од пре пар месеци. А шта заиста надолази de profundis, то ми обични грешници не можемо знати.
И на крају и једно старо вино у нове мехове - ОЈ СРБИЈО ИЗ ТРИ ДЕЛА, ПОНОВО ЋЕШ БИТИ ЦЕЛА!

Нестор и Павић се понашају попут Буридановог магарца. С једне стран' Додо с друге Овај. Њихово ухлебљење зависиће од задњице и дубоког џепа.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Неко је ономе требао рећи да су избори прошли, да се не мучи око овог собрања.
Одговори

(10-06-2024, 03:11 PM)Шумадинац Пише:  
(10-06-2024, 01:38 PM)Vlad Alekš Пише:  Начелно говорећи, добро је што је дошло до овог сабора. Представници Срба из Србије, Босне и Црне Горе на окупу. Не знам да ли је било неког из Северне Македоније.

Нестор и Павић се понашају попут Буридановог магарца. С једне стран' Додо с друге Овај. Њихово ухлебљење зависиће од задњице и дубоког џепа.

Признаћу, понекад ми је симпатичан овакав ишчашен смисао за хумор.

Одговори

(10-06-2024, 03:11 PM)Шумадинац Пише:  

Неће да бидне.

Није то УДБА Бошко  и Ђилас па да се играју са њима ко са луткама.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(07-06-2024, 04:13 PM)luka.luke Пише:  Изгледа да би једина тековина овог Додиковсковучковог сабора могла бити укидање Дана Републике Српске (9.јануар)

Изгледа да си Ти ово најбоље прочитао.
И поред јавног противљења Републике Српске, и поред непризнавања именовању Шмита на месту колонијалног управника у Босни, и поред негодовања Удружења гардиста Српске и непризнавања те одлуке, Додик је "легао на руду" и на "Свесрпском сабору" (који то никако не може бити , јер на њему нису учествовали доктори Нестор и Павке) је практично Република Српска укинула Дан Српске.
То је цео резултат овог циркуса.
Не треба заборавити да су тог истог дана Албанија и "Косова" укинули све границе између те две територије. У исто време, Овај и Овај Лакташ нису се сетили да укину све границе на Дрини. 
Такав потез био би једино могуће оправдање за овакав скуп. Наравно, пошто се ради о обичним фолирантима који раде против, а не за интересе Срба, ми смо видели само једно паљење тзв бакљи .
Видели смо, дакле, трице и варнице што се једино и може очекивати од оваквих режима.
"Што су параде бучније, то издаја може тише да прође."
Одговори

Дан Српске није укинут.
Одговори

(12-06-2024, 04:00 PM)Патриот Пише:  Дан Српске није укинут.

Ајде!
Појасни нам животати. Просвијтли нас мало.
Одговори

(12-06-2024, 04:21 PM)luka.luke Пише:  

Ајде!

Јел провукао Овај Лакташ ово кроз скупштину?
Одговори

(12-06-2024, 05:19 PM)Бенито Пише:  

Ајде!

Јел провукао Овај Лакташ ово кроз скупштину?

Није још, тек му је пало напамет како ће извршити Шмитов налог.
Одговори

Ајде!

Па једноставно није укинут. Лако је проверити.
Одговори

Мислим да од дрвета не видимо шуму.
Да поновим.
Додик је пре Сабора био у Санкт Петербургу. Пољубио је Путина. Додуше само једном, али пољубио га је.
Додик је вероватно добио концизне (кратке и јасне) инструкције шта да се ради.
Ми не знамо како ће да се заврши ова "криза" на релацији Русија-НАТО. То је највећа "криза" од завршетка Другог светског рата. Већа је и од Кубанске кризе. А кад смо код тога, јуче је руска нуклеарна подморница изронила у хаванској луци.
Где је хаванска лука, а ђе је Бања Лука?!
Да скратим - све смо ближи уједињењу две српске државе, а Дрина више неће бити граница, разуме се. Када ће се то десити? Не знам. Вероватно зависи од Руса. И од тога шта је Путин рекао Додику. Београд и Бања Лука се ништа не питају, као и обично у историји. Дозволе ће вероватно бити донете у Вајтхаусу и Кремљу.
Дакле, ако до тога буде дошло, а доћи ће - дан државности ће бити 15. фебруар.
Него, да ли је на Сабору било представника из Северне Македоније? И зашто није?

Одговори

(13-06-2024, 09:45 AM)Vlad Alekš Пише:  Мислим да од дрвета не видимо шуму.
Да поновим.
Додик је пре Сабора био у Санкт Петербургу. Пољубио је Путина. Додуше само једном, али пољубио га је.
Додик је вероватно добио концизне (кратке и јасне) инструкције шта да се ради.
Ми не знамо како ће да се заврши ова "криза" на релацији Русија-НАТО. То је највећа "криза" од завршетка Другог светског рата. Већа је и од Кубанске кризе. А кад смо код тога, јуче је руска нуклеарна подморница изронила у хаванској луци.
Где је хаванска лука, а ђе је Бања Лука?!
Да скратим - све смо ближи уједињењу две српске државе, а Дрина више неће бити граница, разуме се. Када ће се то десити? Не знам. Вероватно зависи од Руса. И од тога шта је Путин рекао Додику. Београд и Бања Лука се ништа не питају, као и обично у историји. Дозволе ће вероватно бити донете у Вајтхаусу и Кремљу.
Дакле, ако до тога буде дошло, а доћи ће - дан државности ће бити 15. фебруар.
Него, да ли је на Сабору било представника из Северне Македоније? И зашто није?

Било је више представника, говорио је и један који је посланик српске стране и Собранију тамо.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним