Mи смо ође планирали хрпу књига црквених и православних поклонити Цркви али смо одустали. Нећемо битанге и криминалце финансирати да купују спортске луксузне бембаре гланц нове и мајнабахе док народ нема ни за леба.
Ми ћемо тих 200-300 књига ставити на аукцију и сав приход ће ићи за лечење болесне деце или Србима са Косова и Метохије или за куповину уџбеника некој угроженој породици.
Нама није јасно шта ће Владики од близу 80 година гланц нова спортска бембара која кошта око 200 хиљада евра. Црни Милораде.
Еј бре Иринеј који је једном ногом у гробу возикају га у лукс спортској бембари која кошта 200 хиљада евра.
Друго у оваквом ауту се лако гине, ту ни Бог не помаже. Ако да неком младом момку ову "звер" од аута која за 3 секунде развија брзину до 100 кмх може лако да останемо без Владике.....Кукууу шта ћемо ми без нашег Владике...
Српска Православна Црква је дебело заглавила у криминал, корупцију, бахатост, сировост, арогантност.
Гле јеловник код Владике у Нишу. Ми пола јела нисмо могли прочитати а никада нисмо ни помирисали оваква јела.
Није то више скромна Црква Патријарха Павла.
Овом несрећном Патријарху реновирају неку комунистичку вилу нашим новцем од 74 милиона евра. Црни Милораде.
74 милиона евра, вилетина од 450 квадрата, отворен, затворен базен, сауна...
Еј, бре, блаженопочивши српски Патријарх а уједно и за нас светац Патријарх Павле, је спавао у једној келији у Патријаршији, сам поправљао обућу, возио се градским превозом, возом, ишао пешке, редовно био на Косову и Метохији.
Гле ови данас шта раде..
Данас... Нити један српски Владика не иде испод три-четири лимузине, немају још увек ротације и блинкере, али имају "гориле" у мантијама око њих као обезбеђење. Не можеш ни да им приђеш одгурнуте, држе правац Владики. Катастрофа.
Са друге стране купују се лукс спортски аутомобили, луксузни џипови. Углавном воле три марке произвођача Бемве, Мерцедес и Ролс Ројс.
Зидају се зграде по Парохијама са инвеститорима и криминалцима. Купују се њиве, шуме, све живо што има вредност....
Када ми дођемо на влас':
1. УСТОЛИЧИЋЕМО ПАТРИЈАРХА ИЗ ЧЕСТИТОГ СВЕШТЕНСТВА БЛАЖЕНОПОЧИВШЕГ ВЛАДИКЕ АРТЕМИЈА ИЗ РАШКО ПРИЗРЕНЕСКЕ ЕПАРХИЈЕ У ЕГЗИЛУ.
2. ОДУЗЕТИ СВЕ ЛУКСУЗНЕ АУТОМОБИЛЕ КОЈИ СУ СКУПЉИ ОД 5 ХИЉАДА ЕВРА И СТАВИТИ НА ЛИЦИТАЦИЈУ. СВЕ ПАРЕ ОД ПРОДАЈЕ АУТОМОБИЛА ДАТИ ЗА ЛЕЧЕЊЕ ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ, СРПСКОЈ ДЕЦИ НА КОСОВУ И МЕТОХИЈИ КАО И СРПСКОЈ ДЕЦИ ИЗ СИРОМАШНИХ ПОРОДИЦА.
3. НАЈЈУРИТИ СВЕ ВЛАДИКЕ И ПРОЧИСТИТИ ПАТРИЈАРШИЈУ ОД КРИМИНАЛА, КОРУПЦИЈЕ, ЕКУМЕНЗИМА, ПАПОЉУБА...
АМИН БОЖЕ ДАЈ.