Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

33 година Демократске преваре

Povodom inicijative da se podigne spomenik Dragoljubu Mihailoviću

Mesari srpske istoriografije

Kako je moguće da se 2024. o četnicima govori kao o herojima, o antifašistima, o patriotama. Kako je moguće da mlade generacije rastu u ubeđenju da su oni pozitivan primer i uzor za Srbiju i srpski narod. Kako je moguće da gradonačelnik Beograda može danas da predloži izgradnju spomenika Draži Mihailoviću u centru Beograda. 

Више о томе.... https://radar.nova.rs/drustvo/milovan-pi...hailovicu/

Само један детаљ са ђинђићевско-демократским и највећим опозиционим листовима. Поред "Radara" ту су и друге новине попут "Данас", "Nova" и др.

33 године демократске преваре!!!

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Хоће ли ЖУТО-ЗЕЛЕНА демократска опозиција, тај леви фронт приказати филм "Ђенерал" на својим N1, Nova S и другим њиховим медијима? Наравно да неће. Дочекаће га на нож.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Шуми, ајде једно питање за Тебе:
Када се формирала нова Демократска странка, 1990. године, ко се први од њих одвојио од те странке?
Одговори

(02-10-2024, 04:36 PM)Шумадинац Пише:  Povodom inicijative da se podigne spomenik Dragoljubu Mihailoviću

Mesari srpske istoriografije

Kako je moguće da se 2024. o četnicima govori kao o herojima, o antifašistima, o patriotama. Kako je moguće da mlade generacije rastu u ubeđenju da su oni pozitivan primer i uzor za Srbiju i srpski narod. Kako je moguće da gradonačelnik Beograda može danas da predloži izgradnju spomenika Draži Mihailoviću u centru Beograda. 

Више о томе.... https://radar.nova.rs/drustvo/milovan-pi...hailovicu/

Само један детаљ са ђинђићевско-демократским и највећим опозиционим листовима. Поред "Radara" ту су и друге новине попут "Данас", "Nova" и др.

33 године демократске преваре!!!

У прави тренутак.... 
https://www.pogledi.rs/crveni-radar-28582.html

Д М
Одговори

(02-10-2024, 05:21 PM)Бенито Пише:  Шуми, ајде једно питање за Тебе:
Када се формирала нова Демократска странка, 1990. године, ко се први од њих одвојио од те странке?

Требало би да је негде јануара или фабруара '90. А мислим да су се од демократске странке први одвојили Коста Чавошки и Никола Милошевић. У сваком случају ДС је створена у недрима УДБ-е годину дана раније. Више о томе би требао Кизо истолковати.

Д М
Одговори

(02-10-2024, 08:04 PM)Шумадинац Пише:  
(02-10-2024, 05:21 PM)Бенито Пише:  Шуми, ајде једно питање за Тебе:

Требало би да је негде јануара или фабруара '90. А мислим да су се од демократске странке први одвојили Коста Чавошки и Никола Милошевић. У сваком случају ДС је створена у недрима УДБ-е годину дана раније. Више о томе би требао Кизо истолковати.
Знао сам да ћеш да се упецаш. 
Добро, млађи си Ти, па се не сећаш. 
На првом великом састанку када су требали да се договоре око организације конгреса, покојни Десимир Тошић је био веза да позове старе, предратне чланове Демократске странке да дођу и буду међу оснивачима нове Демократске странке, како би се постигао континуитет.
Када су дошли предратни чланови, њих око 20-ак, то су били људи старији од 75 година. Пошто су видели Мићуна и остале, они су згрожени повикали:"Шта ће ови комунисти овде?"
Одмах су се одвојили и основали странку 
"Демократска странка - Давидовић/Грол.
Они су се први одвојили од Демократске странке.
"Демократска странка - Давидовић/Грол је изумрла временом како су стари чланови странке полако напуштали овај свет.
Одговори

Кукууу и лелее..

Воимја оца..

Оћемо од Грола, Ђинђића па до Радара, ,зелено левог фронта па све до   нове с и н1...

Ми смо били савреминици, сапатници Зорана Ђинђића и Демократске странке из 90-их до неђе 2006-те године када смо видели да ће се то утопити једну Велику странку  тзв СНС.

Како су то маестрално извели ЦИА и покојни Мики Ракић са Вучићем и Николићем ђе им је београдска веза био новинар Миломир Марић а касније у Паризу у Ресторану РИЦ комплет ЦИА са џаковима пара..

Но, то није тема.

Тема је улога демократске странке у српском политкчком дискурсу.

Ја ћу се држати 90-их а шта пише радар, информер, пинк то ме стварно не интересује.

Елем, Без јаке демократске странке,нема ни јаке политичке сцене у Србији.

Да ли се види= Види се.

Појавом демокеатске странке а пре свих Зорана Ђинђића српска политичка сцена се заталасала. Зоран Ђиниђић је био антикомуниста када се појавио са идејом Србија отворена према свету, удба пушта у етар Радикале који бране тековине комунизма, Шугославије, тековине ЈНА, генерале ЈНА са друге стране "велија србија" "Карлобаг- Карловац-Огулин- Вировитица, лажно четништво"...

Данас то ради Вучић " српски свет" "војна опрема" неће они мени туц муц кад га дубокa држава уфати за рукав онда ња ња ња...Не сне да писне.

Елем разлика између радикалске преваре и демократске истине јесте у томе што су дрмократе за кратко време испуниле своја обећања док од Карлобаг- Карловац-Огулин-Вировитица се свело на крајишко посело у околини Батајнице.

Тугааа..

Демократе су:

-Вратиле Србију у УН, ОЕБС, Савет Европе.

- Отворили Србију ка Европи и Свету.

-Први пут после 9 година затвореног ваздушног простора, Цивилни авиони полетили ка првим европсккм дестинацијама.

-Демократе су срушиле последњи комунистички режим у Европи.

- Испуниле међународну обавезу према Хапком суду.Најјнепопуларнија мера.

-Почели отворено да решавају ситуацију на Косову.

-Зоран Ђинђић док је био премијер обишао уздуж и попреко целу Србију. Кампању "Србија на добром путу" водио је тако што је водио живе разговоре санародом без ботова..

Демократе су сва своја обећања испунила...

Ови шјмадрипчеви радикали, драшовићевци, и спс-јул или ти трула црвено-црна коалиција су нам донели и нанели толику беду да је невероватно..

Tако да питамо овде СПО-це пошто је 90% раје овде било уз Вука и Дану а неки и ноћевали по њиховим становима па им је Вук обезбедио средства преко британске миграције да постану новинари а данас успешни сценаристи и режисери но данас дошла друга времена Вук и СПО се очима не могу видети а тај Вук и СПО који су подигли Равну Гору и све својим средствима о горе изградили сада одједним нису добродошли јер су сада популарни руски комунисти и путиноиди...

Но, шта'ш ми остајемо шака сиромаха и верни да ће Србија постати једна можда некада квалитетна Парламентарна, вишестраначка, демократска, проевропска и прозападна чланица ЕУ и пуноправна чланица НАТО као парламентарна монархија ...

Све остало је губљење времена...

Демократску странку су покушали милион пута да униште. Врховнички комадант И шешељева пудлица Александар Вучић је био бруталан према Демократсој странци. Покушао је да је тотално изнутра уништи уз то имао и и а подршку Драгана Ђиласа, Бориса, Тадића, Шутановца, Небојше Крстића и мнооогиихх других које је купио огромним кешоммм..

Међутим шака сиромаха је сачувала опозициони дух Демомратске странке. Мали број људи који се нису продали вођи и дан данас поштено стоје...

И, ако већ пљујете ДС само сетите ко Вас је лагао задњих 12 година о Косову и Метохији о Капитулацији и Предаји институција Шиптарима, чији кумови газе и убијају децу на пдшачком пид наркотицима итд...

Ми знамо да госн. Самарџић Милослав као и осталих 99% не сме ни једну негативну реч да напише о овом новокомунизму и издаји Србије и Срније ко је Александар Вучић заложио код дубоке државе за мизерну цену, јер би угрозио филм..

А исто молимо госн Самарџића да не ботује за СНС и да пише као што пишу владајући таблоиди и да не ставља "црвени радар" црвени су "информер" "телеграф" "блиц" једино је курир црне боје...

Радар је једини опозициони недељник.

Замислите наслов "Црвени информер" Или како је Вучић издао Србе на Косову. Жељко Митровић слуга удбе...
Како комунистичке црвене новине подржавају владајућу комунистичку партију...

Има ли рахлике између два диктатора Александра Вучића и Јосипа Броза...

Ето, госн. Ссмарџићу материјала да обради занимљиве теме..

Наставиће се....

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

А шта теби конкретно смета у овом чланку:
Где си видео да по овом питању правим разлику између власти о опозиције?
Одговори

(03-10-2024, 10:59 AM)Милослав Самарџић Пише:  А шта теби конкретно смета у овом чланку:

Знате ко је и шта је нискотиражни недељник радар. 

Друго Радар, н1, новас, данас нису медији који се баве историјом озбиљно. 

Они су грађански прозападно либерално оорјентисани.

Мени није јасно зашто Вам они заокупљају пажњу.

Оно што нас мучи јесте филм је снимљен изузев колико пратимо само курир и још по неки ситни су  написали кратко да је филм "ђенерал" завршен.

Ми апсолутно подржавамо филм Ђенерал. Тај филм имаће значајно место у српској кинематографији и први је такав филм који ће разбити митове о комунистима и представити четнике у једном позитивном светлу, што ће бити право освежење...

Елем, нас ође занима зашто патриотски медији, нису ни реч рекли о филму. Нити једну критику нису написали.

Чему тишина?

Зашто на пример нисте гостовали на некој телевизији са националном фреквенцијом да су Вас бар 2 минута пустили?

"Црвени" радар јесте изашао са јако критичким текстом што је добро, ми смо да као неко ко се залаже за "Парламентарну демократиију" а поготову слободу говора и мишљења и апсолутно се залажемо да се укине она глупост ако критикујеш власт можеш да одговараш за "вербални деликт" који се сада зове "Рушење уставног поретка државе"..

Ми очекујемо да други медији и са ове и са оне стране изађу о питањима Споменика и гроба.

Исто тако 

Очекујемо да чујемо различита отворена мишљења на националном нивоу о филму "Ђенерал".

Засада је мук у Србији о томе. Maло ко и јако штуро пише о завршетку таквог капиталног националног велкиког пројекта који се две године снимао, који има 50сати снимљеног материјала.

Ево покушавамо да нађемо изјаве глумаца и разне ствари о филму али нам слабо иде, сем вашег текста..

На пример волели би да чујемо шта каже о филму професор Емир Кустурица о филму Ђенерал.

Шта каже Срђан Драгојевић.

Шта каже Неле Карајлић.

Шта каже Милош Ковић.

Шта каже онај Димитријевић.

Шта каже филмска критика

Шта кажу историчари..

Шта кажу четнички покрети и организације.

Шта кажу потомци четника.

Шта каже Карађорђевићи.

Матија Бећковић.

Шта каже Шешељ, Вук, Воја унук, Милош Јовановић и остали политичари.

Шта каже Патријарх Порфирије који је велики филмофил.

итд....

За сада озбиљна критика и озбиљно интересовање или ти јако слабо интересоовање изостаје за филм.

Због јако малог интересовања, финансијска средства ће се теже скупљати да се отплати филм.  Да би филм доспео у жижу јавности или ти како млађи кажу у "једвачекање" мора се чути критика различитих познатих и квалитетних људи, да се прича о филму и да се дигне рејтинг или ти како млађарија каже у "трендинг".

Значи, да рекапитулирамо:

О Филму "Ђенерал"  да би добио медијску снагу а самим тим и финансијску подршку морају се интервјуисати познате личности који су патриотски настројени и који су пријатељски настројени ка "Четништву" и мученику Ђенералу Михаиловићу.

Шта пише жута штампа, шта пишу прозападни медији те "болести" да сте прележали као новинар и још им реплицирати  мислим да је губљење времена.

Радите интервјуе и озбиљну медијску кампању за филм на афирмативан и квалитетан начин са познатим личностима који ће се позитивно изразити и који подржаавју овај ваш пројекат.

Снимите кратке интервјуе познатих личности са темом Шта мислите о филму "Ђенерал" исеците у кратке црте и направите један колаж изјава, то ће подигнути интересовање за филм.

Ја се извињавам, што сам био кратак...Обавезе...

Свакако наставиће се...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Какве ово везе има са горе наведеном темом?
Одговори

(03-10-2024, 12:57 PM)Mekenzi Пише:  
(03-10-2024, 10:59 AM)Милослав Самарџић Пише:  А шта теби конкретно смета у овом чланку:

Они су комунисти, доказ је овај чланак. Доста је преношен и људи су ме питали за мишљење.
Не могу ти које помињеш да говоре о филму ''Ђенерал'' кад га нису видели.
Подршку имамо и 70% трошкова је покривено. Толико је отприлике и посла обављено. Око 400 људи је уплатило донације, скоро сваког дана неко уплати.
На ТВ са националном фреквенцијом зову ме понекад, био сам у петак последњи пут.
Ови твоји ме не зову. Они су црвенији од ових на власти. Код ових других, кад Предраг Марковић оде у пензију, биће много боље. Код њих се виде промене, Шапић нпр, а код твојих никако, Тито - партија, и не мрдају са тих позиција.
Одговори

(03-10-2024, 03:13 PM)Милослав Самарџић Пише:  
(03-10-2024, 12:57 PM)Mekenzi Пише:  

Они су комунисти, доказ је овај чланак. Доста је преношен и људи су ме питали за мишљење.
Не могу ти које помињеш да говоре о филму ''Ђенерал'' кад га нису видели.
Подршку имамо и 70% трошкова је покривено. Толико је отприлике и посла обављено. Око 400 људи је уплатило донације, скоро сваког дана неко уплати.
На ТВ са националном фреквенцијом зову ме понекад, био сам у петак последњи пут.
Ови твоји ме не зову. Они су црвенији од ових на власти. Код ових других, кад Предраг Марковић оде у пензију, биће много боље. Код њих се виде промене, Шапић нпр, а код твојих никако, Тито - партија, и не мрдају са тих позиција.

Видите, ако ћете четврту и пету генерацију београдских салонских комуниста из круга двојке да "посрбите" ту да вам кажемо да од тог посла нема ништа.

Међутим!

Још у мањим срединама постоји патријахално патриотски менталитет. Поготово Срба из Херцеговине и Републике Српске па од Крагујевца па доле преко Краљева низ Ибар па преко Ушћа, Биљановца, Баљевца, Јошаничке Бање до Рашке, Лепосавића, Звечана, Косовске Митровице па до Грачанице..

И тим местима су "четничка легла" Да Ви очекујете да ћете читаоце радара из Београда који су левичари преобратити од тога нема ништа.

Што се тиче мојих  (Демократсја странка) ту је било и има патриота Демократска Странка никада није била комунистичка странка. ДС је увек имао изборе унутар странке..

Него шта велите СНС? Да ли Вам то више личи на КП Кине? Милион Срба је у КП. Кличе се вођи, канцеларије окићене сликама вође. Вођа решава све проблеме...

Без јаке Демократске странке нема ни јаке Политике у Србији. 

Александар Вучићје гајио толику мржњу према Демократској Странци да је покушао потпуно да је уништи. Поред уништења споља, изнутра, са леве и десне стране.

Демократску странку су покушали да униште наметајући јој екстремну терористичку политику екстремних левичара из зелено левог фронта.

То није политика Демократске странке нити има везе са њом.

Демократска странка је народна странка, социјалдемократска  странка свих људи.

Да, јесте странка апсолутно прозападна и ЕУ.

Ја у томе не видим ништа лоше. Па цела Европа је у ЕУ.
Цела Екс ЈУ је у НАТО...

Што се тиче филма радите трејлере, снимајте изјаве глумаца и спремите добро да филм има јаку медијску подлогу пред премијеру...

ПРОСВЕТАР.
Одговори

То за ДС би могло да прође да није била на власти. Али - на жалост јесте и последице су биле гадне. Да се врати - не дај Боже. А и не може.
Нове генерације створиће нове, добре, опозиционе странке.
Одговори

(03-10-2024, 04:09 PM)Милослав Самарџић Пише:  То за ДС би могло да прође да није била на власти. Али - на жалост јесте и последице су биле гадне. Да се врати - не дај Боже. А и не може.
Нове генерације створиће нове, добре, опозиционе странке.

Једно питање:

По вама Које последице су више биле гадне Демократске странке или ових?

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним