Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Поплаве у Србији и Р. Српској

http://srbin.info/2014/05/26/novinarka-i...ta-pricam/
Одговори

http://www.imagebam.com/gallery/rwfyq4va...gbbxpjlpwd

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Објављени су подаци несталих особа
http://nestali.poplave.rs/status-osobe/nisu-pronadjeni/
Одговори

[quote='Захумље' pid='17864' dateline='1401069641']
[quote']

Da li ste Vi možda kojim slučajem NJ.K.V. Aleksandar II Karađorđević?

Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
Одговори

(28-05-2014, 01:07 PM)Vlad Alekš Пише:  [quote='Захумље' pid='17864' dateline='1401069641']
[quote']

Да постоји могућност да се даје репутација добио би је од мене одмах!!!!!

Има могућност и дао сам ти је!

Кидање
Одговори

(28-05-2014, 01:35 PM)регул Пише:  
(28-05-2014, 01:07 PM)Vlad Alekš Пише:  [quote='Захумље' pid='17864' dateline='1401069641']
[quote']

Да постоји могућност да се даје репутација добио би је од мене одмах!!!!!

Има могућност и дао сам ти је!

Кидање

Smile

Одговори

Влад Алекс......Алекс Влад

Очигледно пацови су упали у води око вас.....
Последице тога је дисоријентације....изгубљености....и тешка препознавање

Препорућујем да зовеш Чамачку таксу....(ту пресумљам да вам телефоне/мобилне раде) и да људе су успели на нававу чамсу.....на ћему наплаћују ту речну вожњу. И хитно тражите помоч.....изгледа да су вам сиптоме среле.......

ПС. Надам се да су вам је робина успела да поплива сва ова трагична дешавање!
Одговори

[quote']

Краљевски!!! Кез

Кидање Кидање

''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)

Одговори

Vlad Alekš Пише:
[quote='Захумље' pid='17864' dateline='1401069641']
[quote']

Краљевски!!!

Барам сам ја запажем за доста новокомповане и неразумљиве грамитике.....чак су беседе стиглих на Крстарице.....и константно имамо тих Сталкера......

Али момци по чему сте ви запажених?

И на крају.....безобзира што генерално мислим од Карађорђевићи.....тај Престолонаследник има више је више милосрдне акције иза својих леђа за ту клептократичној НЕОКОМУНИСТИЧКУ Србију него билој којих Преседник ко је владао у Београд од 1945 године.....

Ви можете зафркавати Престолонаследник....и са тим и мене.....али док ставите једну стопу из те ПРОКЛЕТЕ ЗЕМЉЕ.....а јесте ПРОКЛЕТА.....(то је нама свима јасно!......ја незнам јели су те сигнале још вама стиглих)..... ВИ НЕМАТЕ НИ ЈЕДНОГ ЛИЛИПУТАНАЦ.....ко има његове породичне везе....НИТИ ИМАТЕ НИ ЈЕДНОГ ЛИЛИПУТАНАЦ.....Ко му се светска врата тако отвара!....

Ви као држава и људи још нисте дорастилих како да користите своје Монахија.....зашто без обзира што сте на Четничких сајт, сви сте вечито одрастилих у КОМУНИЗАМ....и његове варијанте...за друго и незнате.....

На жалост ово је мало звучило на варијант малоградички синдром!

Врати ти се Др. КРИСТИЈАН све је опростено!

Краљевски!!!

Да ми никако да научимо језик.....

На жалост ви још немате НИ ЈЕДНОГ ЛИЛИПУТАНЦА У ТОЈ ПРОКЛЕТОЈ ДРЖАВИ.....ко има породичне везе једног Њ К В Престолонаследник Александар Карађорђевић....НИТИ ИМАТЕ НИ ЈЕДНОГ ЛИЛИПУТАНАЦ ко му ће се светска врата отварати као једног Престолонаследник Александар.

Хвала Престолонаследник на његов мрлосрдан рад.....
Одговори

Да будем мало намерно цинићан......ко ће из те државе да помогне нас ако се ми поплавимо?

А за ПРЕСТОЛОНАСЛЕДНИК...без обзира што ја мислим на Карађорђевићи у целини....ја мислим ви још нисте дорасли да имате тебат од монархије.....још имате да одкопате тих десетина хиљада људи што су вам дедови побилих по Краљевини.....

А ЈОШ СЕ НИЈЕ НАШЛА ГЕНЕРАЦИЈА КО ЋЕ ТО ДА УРАДИ....ЗА САДЕ СВИ СЕ КРИЈЕТЕ ИЗА РАДА САМАРЏИЋА/ДИНЧИЋ!

Без обзира што ни Престолонаследник НИТИ ЈА смо успелих да граматично савладамо Српског језика....и да ће нам барометар, увек бити тих тешко образованих људе, ко са својим грамтичне акробатије блиставају на форуме и коментар.........

На крају не мислим да знадете да процените Престолонаследник, нити сте дорастилих да имате, озбилној и цивилизованој дискуције од монархије, и рада једне Краљевске куће....нити као државе са толиком образовањом знадете да користите ту Краљевску кућу.....

На крају још ви немате ЈЕДНОГ ЛИЛИПУТАНЦА ко има породичне везе једног Прсетолонасленик!

На крају Престолонаследник и га смо рођени у игњанство........тако нисмо родилих под КОМУНИЗАМ....

Па већа увреда нема.........нити ће икад да буде....и се мери вековно!

Он није рођен у КОМУНИЗАМ
Одговори

(29-05-2014, 01:10 PM)Захумље Пише:  На крају не мислим да знадете да процените Престолонаследник, нити сте дорастилих да имате, озбилној и цивилизованој дискуције од монархије, и рада једне Краљевске куће....нити као државе са толиком образовањом знадете да користите ту Краљевску кућу.....

„Читајући ненаписане књиге заборавио си оне написане. А у тим си књигама могао да прочиташ да је пастир био и два пут' крштени велики жупан Српски Стефан Немања, и његов син Стефан Првовенчани, краљ. И Свети Сава равноапостол, и Стефан Урош Други, и краљ Милутин, и Стефан Душан Силни, српски цар. Могао си да видиш и да прочиташ да ти пастири нису губили овце. Да српски народ са њима није био стадо оваца што блејећи иде на клање. Да су пред њима узмицали и лавови. Па би на основу онога што је било могао да видиш и оно што ће бити.
Одговори

(29-05-2014, 01:10 PM)Захумље Пише:  Да будем мало намерно цинићан......ко ће из те државе да помогне нас ако се ми поплавимо?

А за ПРЕСТОЛОНАСЛЕДНИК...без обзира што ја мислим на Карађорђевићи у целини....ја мислим ви још нисте дорасли да имате тебат од монархије.....још имате да одкопате тих десетина хиљада људи што су вам дедови побилих по Краљевини.....

А ЈОШ СЕ НИЈЕ НАШЛА ГЕНЕРАЦИЈА КО ЋЕ ТО ДА УРАДИ....ЗА САДЕ СВИ СЕ КРИЈЕТЕ ИЗА РАДА САМАРЏИЋА/ДИНЧИЋ!

Без обзира што ни Престолонаследник НИТИ ЈА смо успелих да граматично савладамо Српског језика....и да ће нам барометар, увек бити тих тешко образованих људе, ко са својим грамтичне акробатије блиставају на форуме и коментар.........

На крају не мислим да знадете да процените Престолонаследник, нити сте дорастилих да имате, озбилној и цивилизованој дискуције од монархије, и рада једне Краљевске куће....нити као државе са толиком образовањом знадете да користите ту Краљевску кућу.....

На крају још ви немате ЈЕДНОГ ЛИЛИПУТАНЦА ко има породичне везе једног Прсетолонасленик!

На крају Престолонаследник и га смо рођени у игњанство........тако нисмо родилих под КОМУНИЗАМ....

Па већа увреда нема.........нити ће икад да буде....и се мери вековно!

Он није рођен у КОМУНИЗАМ

Ne razumem zašto se žestite. To radite bez potrebe. Vi ste mi bili jako simpatični zbog svog srpskog jezika. U jednom trenutku palo mi je na pamet da ste možda kralj, glavom i bradom. Ne razumem zašto bi bilo nemoguće da kralj komentariše na ovom sajtu? I zašto bi bilo nemoguće da ste baš Vi taj kralj? A Vi ste moje pitanje, ozbiljno pitanje, shvatili kao uvredu. Pa i da je bila šala, kad malo razmislim - deluje simpatično.
A ovo za "naše dedove koji su ubijali po kraljevini" to je baš podlo i nisko. Moj deda nije ubijao po kraljevini.
Ja Vam se izvinjavam ako sam Vas uvredio. Čekam Vaše izvinjenje.

Одговори

Жестина стиже због сте окупираних са говор Престолонаследник....и никако да напређујете од те тачке....као да вам стало у мозак као неког вируца

Можете замислити колико је деце спасио у тим перодилице.....да не даље дрвим......

Ја се извињавам.......и исто се извињавам за ваше перцепције човека....

Павле
Дај нам историје и знање пре Немањића....
Дај нам нешто од наследника Немањића....није могуће да је од једном све мушке линије су нестале са све стране...

Ви као народ сте преокупираних са том уском Немањичком период.....зашто за последних 70 година историчари су заборавилих да је историја постојале пре и после њи.....

А још као нација залагате толико времена и простора за мит ТИТО.....и тај братоубилачких рат...

Ма болестни сте!
Одговори

Па шта ће нам историја пре Немањића кад ми који смо имали краљеве пре 900 год нисмо дорасли да водимо расправу о краљевима. И не знамо шта је то,итд...
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним