Оцена Теме:
  • 6 Гласов(а) - 3.5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Блокаде и протести против Овај диктатуре

Како људи који ћуте и стоје у месту угрожавају државни систем до мере да се против тог народа употреби звучни топ?
Да ли је сад јасно да имамо посла са апсолутним лудаком, психопатом који Србију не осећа као своју државу већ окупирану територију, а народ гледа као парије на којима може да чини сваки зулум, и иживљава се до миле воље, док за њим иде багра каква Србиојом није гмизало од њеног постанка?
https://www.facebook.com/share/v/15ta2yMPCE/
Одговори

(14-03-2025, 11:19 PM)Ђорђе Ивковић Пише:  Беже ћацини... 

https://srbin.info/drustvo/panika-caci-b.../?lang=lat

Историјски дан?
Надам се да се нису много разочарао?
Као што рекох, ово је маратон, не може за дан да се исправи оно што се криви од 1945. Уосталом, десетак година, колико је још, како мени изгледа, остало до краја социјалистичког система у Србији, и није толико много.
Одговори

Цитат:Шумадинац        

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/image...8&usqp=CAU     

Специјално за Јеремију.

Видим да су ти прирасли срцу негдашњи екстремни титоисти попут  Лудог Милоја.
Његов злорад надалеко је познат а моји прилично сигурни извори су ме још давно упозорили за кога ради чачански лудак.Упокојени Владика Артемије се "упецао" на бачену удицу наводном великодушношћу Милоја лењинисте -лудог.
Наравно, успео је да повређеног старца опсени својом "великодушношћу" удомљавајући монахе и монахиње који су кренули за владиком.
Владика Артемије напушта манастир Шишатовац и ствара катакомбанску епархију у егзилу управо на делу имања лудог Милоја...
Певанија бившег тиотоисте који је од "Савла постао Павле" и који се представља као богоугодни Србин могу преварити наивне али не старца Јеремију.Иначе, што се тиче Чачана и њиховог чојства... Стамболић и други пролетери довољно говоре о томе.
Присуство лопине Милоја у Београду је тако природно јер, тај покушава да се овајди (своје потомке) о сваку несрећу која задеси Србију.
Него, мало си ме изненадио својим салтом (мортале)... када си дошао на овај форум представљао си се као богоугодан човек, Временом си постао острашћен што људима који живе у молитви никако не сме да се догоди. Највише ме изненађује твоја неодговорност... наиме, уместо да се  у молитви обраћаш Србима за мир, слогу трпљење, Ти би рат, крв и разваљивање и ово мало државе што нам је остало.
Одговори

(15-03-2025, 10:30 PM)Ђорђе Ивковић Пише:  Како људи који ћуте и стоје у месту угрожавају државни систем до мере да се против тог народа употреби звучни топ?
Да ли је сад јасно да имамо посла са апсолутним лудаком, психопатом који Србију не осећа као своју државу већ окупирану територију, а народ гледа као парије на којима може да чини сваки зулум, и иживљава се до миле воље, док за њим иде багра каква Србиојом није гмизало од њеног постанка?
Мало да се покажу мишићи, мало да се подсети хипнотисана маса да ипак није јака колико се представља, мало да се види да држава улаже у безбедност, а мало и непријатељи из окружења да виде шта може да им се деси ако буду наставили много да лају.
Одговори

Није се десило ништа што нисам предвидео. Ако не верујеш, види "Цер на Теразијама". Нити је тешко предвидети да ће лудак сада кренути да се иживљава над противницима. Но то што је њему Запад дао карт-бланш да реши ситуацију уз контролу штете, државу ће скупо, прескупо коштати. Не купује се таква подршка јефтино. Као што и сам знаш.
Тако, док ми завршимо ту твоју маратонску трку са лудаком, шта ће остати од државе?
Неће ништа, али ти ћеш сад да бациш неки духовити коментар или просто да одеш на свој радни задатак, и тако маратонска трка око бандере може да се настави.
Снимићеш филм! јбт.
Одговори

(15-03-2025, 10:48 PM)Јеремија Пише:  
Цитат:Шумадинац        

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/image...8&usqp=CAU     

Специјално за Јеремију.

Видим да су ти прирасли срцу негдашњи екстремни титоисти попут  Лудог Милоја.
Његов злорад надалеко је познат а моји прилично сигурни извори су ме још давно упозорили за кога ради чачански лудак.Упокојени Владика Артемије се "упецао" на бачену удицу наводном великодушношћу Милоја лењинисте -лудог.
Наравно, успео је да повређеног старца опсени својом "великодушношћу" удомљавајући монахе и монахиње који су кренули за владиком.
Владика Артемије напушта манастир Шишатовац и ствара катакомбанску епархију у егзилу управо на делу имања лудог Милоја...
Певанија бившег тиотоисте који је од "Савла постао Павле" и који се представља као богоугодни Србин могу преварити наивне али не старца Јеремију.Иначе, што се тиче Чачана и њиховог чојства... Стамболић и други пролетери довољно говоре о томе.
Присуство лопине Милоја у Београду је тако природно јер, тај покушава да се овајди (своје потомке) о сваку несрећу која задеси Србију.
Него, мало си ме изненадио својим салтом (мортале)... када си дошао на овај форум представљао си се као богоугодан човек, Временом си постао острашћен што људима који живе у молитви никако не сме да се догоди. Највише ме изненађује твоја неодговорност... наиме, уместо да се  у молитви обраћаш Србима за мир, слогу трпљење, Ти би рат, крв и разваљивање и ово мало државе што нам је остало.

У потпуности се слажем осим прве и последње реченице.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(15-03-2025, 10:52 PM)Ђорђе Ивковић Пише:  Није се десило ништа што нисам предвидео. Ако не верујеш, види "Цер на Теразијама". Нити је тешко предвидети да ће лудак сада кренути да се иживљава над противницима. Но то што је њему Запад дао карт-бланш да реши ситуацију уз контролу штете, државу ће скупо, прескупо коштати. Не купује се таква подршка јефтино. Као што и сам знаш.
Тако, док ми завршимо ту твоју маратонску трку са лудаком, шта ће остати од државе?
Неће ништа, али ти ћеш сад да бациш неки духовити коментар или просто да одеш на свој радни задатак, и тако маратонска трка око бандере може да се настави.
Снимићеш филм! јбт.

Покушавам да будем реалан хроничар.
Пре 35 година мислио сам биће готово до јесени, до пролећа...
Снимићу много, ако да Бог.
Одговори

(15-03-2025, 10:49 PM)Луизит Пише:  
(15-03-2025, 10:30 PM)Ђорђе Ивковић Пише:  Како људи који ћуте и стоје у месту угрожавају државни систем до мере да се против тог народа употреби звучни топ?
Мало да се покажу мишићи, мало да се подсети хипнотисана маса да ипак није јака колико се представља, мало да се види да држава улаже у безбедност, а мало и непријатељи из окружења да виде шта може да им се деси ако буду наставили много да лају.

Како знамо да је био тај топ?
Полиција каже да није, Н1 да јесте.
Ако јесте, не свиђа ми се то, није требало.
Одговори

(15-03-2025, 11:04 PM)Милослав Самарџић Пише:  
(15-03-2025, 10:52 PM)Ђорђе Ивковић Пише:  Није се десило ништа што нисам предвидео. Ако не верујеш, види "Цер на Теразијама". Нити је тешко предвидети да ће лудак сада кренути да се иживљава над противницима. Но то што је њему Запад дао карт-бланш да реши ситуацију уз контролу штете, државу ће скупо, прескупо коштати. Не купује се таква подршка јефтино. Као што и сам знаш.
Снимићеш филм! јбт.

Покушавам да будем реалан хроничар.
Пре 35 година мислио сам биће готово до јесени, до пролећа...
Снимићу много, ако да Бог.

Докле год буде Овај и његови кримоси на челу државе (у то свакако убрајам и Његову опозицију) ниједан играни филм или документарац у продукцији "Погледи" неће бити приказан на државним медијима.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Није био звучни топ..

Коју луду срећу ови што подржавају "mladost" имају  што им је Вучић пи*кица председник.

Да смо ми влас'...писали би ми о нашим методама ал би нас бановали са форума.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Није звучни топ ал дрвеће савија.
Лепо је да се правимо немушти и не сметамо никоме.

Имамо ми шта данас да бранимо, али много мање него пре 35 година. Па ето мало времена још мање.
Лепо је и позитивно размишљати. Трпен-спасен. Снимај ти филмове колико те воља, не сметаш тако никоме.

Цитат:Докле год буде Овај и његови кримоси на челу државе (у то свакако убрајам и Његову опозицију) ниједан играни филм или документарац у продукцији "Погледи" неће бити приказан на државним медијима.
Шта и да прикажу? Или да не прикажу? Шта се мења? У чему је разлика?
Одговори

Удба неће одступити мирно али изгледа да многи то и даље не могу да превале иако 80 година искуства би и за вола било више него довољно.
Одговори

(15-03-2025, 11:20 PM)Mekenzi Пише:  Није био звучни топ..

Коју луду срећу ови што подржавају "mladost" имају  што им је Вучић пи*кица председник.

Да смо ми влас'...писали би ми о нашим методама ал би нас бановали са форума.
Реално јесте, али их увек преведе жедне преко воде

Па то ти је демократија. Ако дигнеш глас да полциија треба да ради посао иде бан, а ако неком претиш да треба иде у логор иде похвала 

Јел плачеш због тога што је mladost победила или си паузирао?
Одговори

Пратио му Трамп.
https://www.facebook.com/share/v/18rSR51Zhp/

https://www.facebook.com/reel/2003288970162637
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 13 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним