Оцена Теме:
  • 7 Гласов(а) - 3.14 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Блокаде и протести против Овај диктатуре

(08-04-2025, 08:49 PM)Pekar Пише:  Cvijan je bio pajtos sa Vučićem, zajedno su stvarali stranku koju im je oktrisao Brisel. Posvađali su se oko podele plena, žargonski rečeno: "neko je nagraisao".
U ostalom, znaš vrlo dobro kao i svi koji su misleći da je žvalu postavio Brisel uz amin Vašingtona pa ne očekuj da će ga neko iz Srbije smeniti, makar se zvao i Đokić sa svim studentima plus Mila Pajić.
Kad si već pomenuo narkomanovog sina koji je ubio devojčicu na pešačkom prelazu... Moj zet bio vozač Ko-kakole i negde kod Zrenjanjna sa sporednog puta izleti "Fiat 32" udari u kamion i vozač ostane na mestu mrtav. Moj zet ležao robiju 3 godine ni kriv ni dužan, al poginuli bio rođeni brat predsednika saveza komunista Vojvodine (1981 godina). Znači, ništa se nije promenilo pod kapom nebeskom za ovih stotinak godina u Serbiji.

Rušenje sline bi, po meni, bilo vrlo lako izvodljivo. Studenti ako su zaista rodoljubi, entuzijasti a ne plaćenici, organizovaće se u političku stranku i na izborima koji će doći mnogo pre Ekspa ladno pobediti na legalan način i poslati SNS sa svojim vođom u političku istoriju.
Rušenje države je ono što je bilo petog oktobra i dosovske prevare u dosluhu sa strancima. Srbija je tada faktički razvaljena. Još jedan takav prevrat napravio bi nove granice Srbije  koje bi bile manje od Beogradskog pašaluka (Istočna Srbija bi bila na kocki).

Aj oвако, пошто сте мене послали на хлађење због ректора,

Ред је да администрација упозори нове чланове да је

СТРОГО ЗАБРАЊЕНО НА ФОРУМУ ПИСАТИ УСТАШИЦОМ!

КО ПИШЕ УСТАШИЦОМ НЕМА ШТА ДА ТРАЖИ НА ФОРУМУ!

Послати му онај видео где Самарџић објашњава да Срби једино пишу ЋИРИЛИЦОМ не USTAŠICOM!

Ми се јежимо када видимо ustašicu на форуму!

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Колико се сјећам, нису само нови чланови они који се служе латиницом, било је и неких старих чланова који су писали овдје тим писмом, па их зато нико није бановао са форума.
Одговори

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(08-04-2025, 10:07 PM)ХраброСрце Пише:  Колико се сјећам, нису само нови чланови они који се служе латиницом, било је и неких старих чланова који су писали овдје тим писмом, па их зато нико није бановао са форума.

Ми смо наивно писали усташицом док нас госн Самарџић није упозорио да пређемо на ћирилицу или ће да нас искључи са форума  и ми смо прешли.

Такође о Ustašici нисмо знали док нам просветар није објаснио шта значи.

Госн Самарџић је у задњем видеу лепо објаснио.

-------------------

Ђе нам је горски, да није отишао да отме аеродром и зароби контролоре лета...

Свашта оној ђеци пада напамет...

Ко'е будале лептејебо...

Човек до танчина испланирао како да отму аеродром.

За тај терористички акт се добија велика казна и одузимање свих права студирања...

Само замисли неки студент у Лондону да планира да отме Хитроу аеродром или у Немачкој франфуртски аеродром или у Њу Јорку Аеродром Кенеди...

Пошто више није "пумпање" већ озбиљне терористичко диверзантске акције где миже настрадати стотине људи ја се једино бојим да овим лаким наркоманима и анархистима када им зафали таблетица да не заложе код албанске мафије све податке које имају.

Гарантујем да имају и план и програм како да изврше терористичко диверзантске акције на војне базе и цивилне болнице. 

Верујем да имају и посатке како да отму торањ на Батајници и како да заробе официре-пилоте и војнике тамо који раде..

Ово више нису студенти нити студентска прича ово су озбиљни диверзанти.

Човек је 20 минута образлагао детаљан план и отмицу нашег националног аеродрома!!!. 

Све улазе и све објаснио како и где да се врше диверзије!!.

Куку и леле!

Најјвећи проблем је што ти анархисти у својим лаптоповима имају комплет план и програм државних установа I категорије.

После овог, или да се хапсе диверзанти или да се уведе вандреддно стање и да војска и специјалне јединице заштите виталне функције и објекте државе.

Замисли да су ови диверзанти извршили отмицу контролора летења, а изнад Београда сваког тренутка је око 30 авиона у ваздушном простору ...

Катастрофа!

Војину Лазаревићу свака част, спасио је дечко хиљаде живота.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(08-04-2025, 09:16 PM)Mekenzi Пише:  Aj oвако, пошто сте мене послали на хлађење због ректора,

Послати му онај видео где Самарџић објашњава да Срби једино пишу ЋИРИЛИЦОМ не USTAŠICOM!

Slažem se u potpunosti sa tobom. Nego, čekni da i meni vlasnik foruma objasni značaj АЗБУКЕ pa ću i ja za neku godinu naučiti da pišem srbskim pismom.
Одговори

(08-04-2025, 11:13 PM)Pekar Пише:  
(08-04-2025, 09:16 PM)Mekenzi Пише:  Aj oвако, пошто сте мене послали на хлађење због ректора,

Slažem se u potpunosti sa tobom. Nego, čekni da i meni vlasnik foruma objasni značaj АЗБУКЕ pa ću i ja za neku godinu naučiti da pišem srbskim pismom.

Да си паметан, власник форума је јуче снимио видео Зашто Срби пишу hrvatskom ustašicom Ево ти линк:

https://youtu.be/eAUG-3nOFvo?si=6KBE-bQh5vymYsxM

Значи админи и Самарџићу опомињите ову студентарију која долази овде да пишу искључиво и једино српским писмом ЋИРИЛИЦОМ а не ustašicom, кад видим U одмах нас асоцира на Јасеновац и ustaške конц. логоре. Има ође потомака тих логора, а још кад видимо U изнервирамо се.

--------------

Студенти на бициклима  у Немачкој и дочекани су  са песмом Спремте се спремте Четници..
Опааа Да ли ми то чујемо Bella ciao  Скојевац

Bella ciao Бесан

https://n1info.rs/vesti/najnovije-vesti-...25-godine/

табаџија табаџија

ПРОСВЕТАР.
Одговори

https://www.facebook.com/share/r/1YJAUfnTK3/

Дражин четник Перица Совиљ поздравља српски народ и српске студенте из далеке Америке.

А и ћацима добар дан!
Одговори

(09-04-2025, 01:08 PM)Горски штаб 52 Пише:  https://www.facebook.com/share/r/1YJAUfnTK3/

Дражин четник Перица Совиљ поздравља српски народ и српске студенте из далеке Америке.

А и ћацима добар дан!

Видели ми ође да је наш пријатељ Горски објави Пецу Совиља,

Ми таман кренули по пушку, ставили шубару на главу,  и кренули да заузмемо торањ на Сурчину или на Батајници..

Таман кренусмо, него дедер да видимо тај видео ђе нас Совиљ позива на устанак, кад оно...

Жика Телеком који ради за влас' и тај његов ПОКС објавио што је неко написао Совиљу да прочита...

Мислим није у реду пред крај живота манипулисати са старијим дементним и излапелим човеком...

Шта'ш...

Играју се ђеца револуције...

ПРОСВЕТАР.
Одговори

А дементни су, по свој прилици, и престолонаследник Александар Карађорђевић, принц Филип Карађорђевић или нпр. један Новак Ђоковић.

Него, Мекензи, пријатељу, пусти то, реци ми идемо ли у суботу да слушамо Бају испред Скупштине с нашом браћом са Косова што иду пешке да им се не излижу КМ таблице на ветру и киши? Кажу биће добро зезање, биће свега, клопа, пиће и смрт обојеној револуцији... После тога свирамо крај терористима што неће да уче, на Информер колегијуму, специјални гости Бокан и Нина Шобота... Ојсаа...  Хармоника

Биће добро зезање, чуо сам да ће Шеф да помири Цецу и Јецу, па ће онда заједно да наступају српска мајка, српска дива и мали книнџа... Шта кажу у вршачком штабу, је л' истина?   Јок
Одговори

(09-04-2025, 04:12 PM)Горски штаб 52 Пише:  А дементни су, по свој прилици, и престолонаследник Александар Карађорђевић, принц Филип Карађорђевић или нпр. један Новак Ђоковић.

Него, Мекензи, пријатељу, пусти то, реци ми идемо ли у суботу да слушамо Бају испред Скупштине с нашом браћом са Косова што иду пешке да им се не излижу КМ таблице на ветру и киши? Кажу биће добро зезање, биће свега, клопа, пиће и смрт обојеној револуцији... После тога свирамо крај терористима што неће да уче, на Информер колегијуму, специјални гости Бокан и Нина Шобота... Ојсаа...  Хармоника

Биће добро зезање, чуо сам да ће Шеф да помири Цецу и Јецу, па ће онда заједно да наступају српска мајка, српска дива и мали книнџа... Шта кажу у вршачком штабу, је л' истина?   Јок

Пааа што се концерата митинга тиче и тих масс хепенинга ми смо са тиме завршили одавно.

Ми непосећујемо така места више, јер то за нас у близу 50 година живота није.

А друго, ми смо са таквом врстом бављења политике завршили чинини нам се неђе 2010 године.

Нами је политика хобистика, јер имамо и неке колекције и пратимо различите аномалије у овом друштву које се дешавају.

Ми смо против ових левих анархиста звани студенти а против смо режима Александра Вучића!

Нами не треба да неко бучи на 10000 децибела, и после пиждри како је то звучни топ или да обасјавамо Џамије Новог Пазара и да носимо беџеве римембер Сребреница, фри палестина, гив пис д ченс и те хипи анархо леве атеистичне форе и фазоне.

Исто нами не треба патриотизам дезертера Баје Малог Книнџе, Јелене Карлеуше, јањетине на ражњу, информера турбо фолка, шунда и тог сеоског вашара..

Ми ћемо у тихој ноћној летњој тишини, када наш пријатељ горски буде дубоко у сну (неће да га будимо), са сапатнцима Христовим беле коже (није расизам) на коњима са белим плаштевима и црвеним крстом доћи на влас' са 300 храбрих Христових јахача и извршити бескрвни тихи пуч!

У СЛАВУ ГОСПОДА ИСУСА ХРИСТА!

С' ВЕРОМ У БОГА!

ЗА ОТАЏБИНУ И КРСТ ЧАСНИ!

ЗА БЕЛУ РАСУ!

ЖИВЕЛА СРБИЈА!

АМИН, БОЖЕ ДАЈ!

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Не знам одакле људима да је Баја дезертер?То је опет онај НДХ1 памфлет,као и она актуелна да му кћерка иде по свету са хрватским пасошем?Да ли то Хрвати ради са Tompsonom?
Одговори

Нови Пазар је граница.

Шта каже Горски и патриота из Краљева за ову "дивну" мапу Србије без срца и душе коју су објавили студенти балије из Новог Пазара и анархисти са хемијског факултета у Београду...

[Слика: Screenshot-20250410-091048-548.png]

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Мекензи, најљубазније бих те замолио, да не шириш овде смешне удбашке фалсификате. Смањи мало Информер и Вечерње Новости, олакшај нам свима. Или дај нешто боље и писменије направљено. Smile
А мислим и да је ред да нам се извиниш због ширења фалсификата.  

[Слика: IMG-4419.jpg]
Одговори

(10-04-2025, 09:42 AM)Горски штаб 52 Пише:  Мекензи, најљубазније бих те замолио, да не шириш овде смешне удбашке фалсификате. Смањи мало Информер и Вечерње Новости, олакшај нам свима. Или дај нешто боље и писменије направљено. Smile
А мислим и да је ред да нам се извиниш због ширења фалсификата.  

[Слика: IMG-4419.jpg]

Шта ништа пешке до Новог Пазара, каки су то "партизани" и "ослободиоци"

А штафете, оће ли бити, знали се шта??

Него откуд толки спортски бицикли и то спортски гланц нови...

Није неки пони, него фул бајкови. Види на којим бициклима педалирају они до Стразбура. Ми се помало разумемо у бицикле, они бајкови нису испод 3-4 хиљаде еврова!

Откуд јадном, сиромашном студенту којег "мучи" режим такви професионални бицикли...

Што се тиче мапе, брже боље су је исправили, када је информер већ објавио!

Него, шаљи ми слике како пумпппашшш и када будеш палио блицеве испред неке од Џамија и обавезно беџ са белим цветом Римембер Сребреница да носиш и може фрии Палестина, беџеви су у моди, има тамо да се купе ти беџеви по Пазару, ми видели својим очима.

Пази тамо нема "четника", како они веле за Србе,  не смеш да будеш другчији од Муслимана. Значи мора да им се дивиш како су гостољубиви, како су им лепе џамије, оријентална касабска архитектура како им је храна врх исто као када одеш у Сарајево, мора да се дивиш муслиманима и да верујеш да је била нека "блокада града"...

Значи када одеш у Нови Пазар, Сарајево и тако то никако не спомињи четнштво, Филм Ђенерал, српство, традицију, Милоша Обилића, него буди аутошовинста на максималном нивоу и буди шугословен на максимуму и мора да велиш да су ти Турци браћа, да сте живели у једној држави и да су тамо неки Караџић и Младић криви за рат а да су они жртве, што је лаж.

Најјвећа лаж муслимана јесте да је Сарајево било у "блокади". Сарајево није било опкољено, него су Срби ставили одбрамбене линије на Брдима око Сарајева како би зауставиле продор муџа'едина према српским насељима. Да Срби нису поставили брану на Палама, Лукавици и горе био би покољ Срба....

Тако да ми се јежимо када иду дебили и ретарди код балија у Нови Пазар где је 70-80% муслимана апсолутно против српске политике, традиционализма, патриотизма...

Муслимани могу и треба да живе у Србији али да поштују Србију. Муслимански чечени у Русији  са Рамзан Кадировим су одани Русији, Руској Федерацији и боре се на страни Русије, и то екстремни муслимани се боре са православном браћом и поштују Руску Федерацију и председника Путина.

80-90% Муслимана из БиХ и Санџака сматра да је Република српска геноцидна творевина. Муслимани у БиХ и Санџаку су непријатељски настројени према Републици Србији, било ком српском председнику и било којој српској власти.

Срби као што су Руси урадили морају изабрати муслиманске представнике који ће бити уз интересе Републике Србије и Републике Српске.

Ево који су ти студенти аутошовинсти, антисрби. На само пар десетина километара од Новог Пазара постоји један мали српски град који се зове:

РАШКА!

И уместо да оду у Рашку са "браћом" муслиманима и тамо направе велики тај хепенинг. Где би том малом сиромашном српском месту и српском народу много значило бар на један дан да имају повећи промет робе и услуга у пекарама, кафићима, ресторанима, киосцима итд и тиме нахранили српске породице, децу они ће наше српске паре дати муслиманским криминалцима који држе главне пекаре и локале по Пазару и који ће те пре улагати у антисрпство и антисрпску пропаганду!

КОЈИ СУ ТО АУТОШОВИНИСТИ!

НЕВЕРОВАТНО!

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 4 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним