08-04-2025, 09:16 PM
(08-04-2025, 08:49 PM)Pekar Пише: Cvijan je bio pajtos sa Vučićem, zajedno su stvarali stranku koju im je oktrisao Brisel. Posvađali su se oko podele plena, žargonski rečeno: "neko je nagraisao".
U ostalom, znaš vrlo dobro kao i svi koji su misleći da je žvalu postavio Brisel uz amin Vašingtona pa ne očekuj da će ga neko iz Srbije smeniti, makar se zvao i Đokić sa svim studentima plus Mila Pajić.
Kad si već pomenuo narkomanovog sina koji je ubio devojčicu na pešačkom prelazu... Moj zet bio vozač Ko-kakole i negde kod Zrenjanjna sa sporednog puta izleti "Fiat 32" udari u kamion i vozač ostane na mestu mrtav. Moj zet ležao robiju 3 godine ni kriv ni dužan, al poginuli bio rođeni brat predsednika saveza komunista Vojvodine (1981 godina). Znači, ništa se nije promenilo pod kapom nebeskom za ovih stotinak godina u Serbiji.
Rušenje sline bi, po meni, bilo vrlo lako izvodljivo. Studenti ako su zaista rodoljubi, entuzijasti a ne plaćenici, organizovaće se u političku stranku i na izborima koji će doći mnogo pre Ekspa ladno pobediti na legalan način i poslati SNS sa svojim vođom u političku istoriju.
Rušenje države je ono što je bilo petog oktobra i dosovske prevare u dosluhu sa strancima. Srbija je tada faktički razvaljena. Još jedan takav prevrat napravio bi nove granice Srbije koje bi bile manje od Beogradskog pašaluka (Istočna Srbija bi bila na kocki).
Aj oвако, пошто сте мене послали на хлађење због ректора,
Ред је да администрација упозори нове чланове да је
СТРОГО ЗАБРАЊЕНО НА ФОРУМУ ПИСАТИ УСТАШИЦОМ!
КО ПИШЕ УСТАШИЦОМ НЕМА ШТА ДА ТРАЖИ НА ФОРУМУ!
Послати му онај видео где Самарџић објашњава да Срби једино пишу ЋИРИЛИЦОМ не USTAŠICOM!
Ми се јежимо када видимо ustašicu на форуму!
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.