Оцена Теме:
  • 6 Гласов(а) - 3.5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Блокаде и протести против Овај диктатуре

ОВАЈ ВОЗИ ШЉУНАК НИЗ ГУЧКИ ПУТ (учинимо га познатим)?:
https://www.instagram.com/p/DIWrSp6NzHO/...bmM1MXZ0dQ==
Одговори

Да кажемо коју озбиљну:

Вучић је преживео.

Извукао се једва кроз иглене уши.

Гледам вечерас оно двоје анархо левичара студената код Оље Бећковић. Почећу да их сажаљевам толико су јадни и тупави толико су аутистични да је то невероватно.

Они хоће Владу у коју неће бити ни једног политичара, нити странке, коју ће они изгласати  на пленуму већински гласањем 50,01%. Избора неће бити. Пленум одлучује ко сме а ко не.

Катастрофа! Ова гмо ђеца немају појма о животу а камоли о избору власти, политици, странкама  демократији и вољи грађана.

У Свакој уређеној демократској земљи постоје странке, политичари, чланови и симпатизери странака. 

Нигде у свету па ни у Северној Кореји пленум не бира власт нити нестраначке личности.

Да је тако неби постајао факултет политичких наука.

Што се тиче студената. Имали су лепу шансу да сруше Вучића тако што би се удружили са прозападном  опозицијом Србије.

Њима је одсвиран крај. Народ им све мање верује.

Вучић има подршку званичне Немачке, Француске, Европске Уније и Америчке Трампове админиатрације.

Студенти као неформална група све мање имају подршку а вероватно после овог катастрофалног утиска  да ће и полако н1 и новас давати све мање простора поготово када лажни  бициклисти заврше турнеју до Стразбура.

Мислим да у следећем утиску после 15 утисака да гости неће бити више студенти.

Очекујем јак контраудар снс и власти.

Сигуран сам да ће нова Влада бити експертска и про европска. Влада тајних друштава и дубоке државе коју ће итекако подржавати Западни свет. Проруски политичари Попут Вулина и Ненада Поповића неће бити у новој Влади Ђуре Мацуте. Очекујем да ће муслимани поготово Зукорлићев мали и Љајићеви као и лојални албанци и хрвати добити добра места у Влади.

Што се тиче студената блокадера. Мислим да је ту крај блокада и да после Стразбура блокаде одлазе у историју.

Професори ће се побунити јер због пар анархо студената не примају плату и окренуће се против њих.

Пленуми су огромна мањина. Пленуме 90% чине анархисти и екстремни левичари и размажена гмо ђеца.

Због недостатка озбиљне политике и прикључивању прогласу осуђени су на пропаст.

Шолакови медији после Стразбура ако студенти не буду подржали проглас смањи ће им програм деловања на њиховој телевизији.

И да закључим Вучић се спасио кроз иглене уши се провукао. Власт је стабилна и сигурна. Власт има подршку Западног света, Дубоке државе, и невладиних организација попут Сорошеве.

Појачана агресивност и напади на снс само иде у корист СНС.

Студенти блокадери јако су неозбиљна организација. Ухватили су власт на спавању. Срушили су Владу, и уместо као отпор што се придружио дос-у, тако и они да су подржали проглас и прозападну опозицију они су наставили са глупим а већ истрошеним перформансима.

Опозиција ће свакако као и опозициони медији окренути леђа студентима блокадерима.

И за крај, Вучић остаје пун мандат на власти као и нова експертска влада.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(14-04-2025, 02:10 AM)Mekenzi Пише:  Да кажемо коју озбиљну:

Вучић је преживео.

Извукао се једва кроз иглене уши.

Гледам вечерас оно двоје анархо левичара студената код Оље Бећковић. Почећу да их сажаљевам толико су јадни и тупави толико су аутистични да је то невероватно.

Они хоће Владу у коју неће бити ни једног политичара, нити странке, коју ће они изгласати  на пленуму већински гласањем 50,01%. Избора неће бити. Пленум одлучује ко сме а ко не.

Катастрофа! Ова гмо ђеца немају појма о животу а камоли о избору власти, политици, странкама  демократији и вољи грађана.

У Свакој уређеној демократској земљи постоје странке, политичари, чланови и симпатизери странака. 

Нигде у свету па ни у Северној Кореји пленум не бира власт нити нестраначке личности.

Да је тако неби постајао факултет политичких наука.

Што се тиче студената. Имали су лепу шансу да сруше Вучића тако што би се удружили са прозападном  опозицијом Србије.

Њима је одсвиран крај. Народ им све мање верује.

Вучић има подршку званичне Немачке, Француске, Европске Уније и Америчке Трампове админиатрације.

Студенти као неформална група све мање имају подршку а вероватно после овог катастрофалног утиска  да ће и полако н1 и новас давати све мање простора поготово када лажни  бициклисти заврше турнеју до Стразбура.

Мислим да у следећем утиску после 15 утисака да гости неће бити више студенти.

Очекујем јак контраудар снс и власти.

Сигуран сам да ће нова Влада бити експертска и про европска. Влада тајних друштава и дубоке државе коју ће итекако подржавати Западни свет. Проруски политичари Попут Вулина и Ненада Поповића неће бити у новој Влади Ђуре Мацуте. Очекујем да ће муслимани поготово Зукорлићев мали и Љајићеви као и лојални албанци и хрвати добити добра места у Влади.

Што се тиче студената блокадера. Мислим да је ту крај блокада и да после Стразбура блокаде одлазе у историју.

Професори ће се побунити јер због пар анархо студената не примају плату и окренуће се против њих.

Пленуми су огромна мањина. Пленуме 90% чине анархисти и екстремни левичари и размажена гмо ђеца.

Због недостатка озбиљне политике и прикључивању прогласу осуђени су на пропаст.

Шолакови медији после Стразбура ако студенти не буду подржали проглас смањи ће им програм деловања на њиховој телевизији.

И да закључим Вучић се спасио кроз иглене уши се провукао. Власт је стабилна и сигурна. Власт има подршку Западног света, Дубоке државе, и невладиних организација попут Сорошеве.

Појачана агресивност и напади на снс само иде у корист СНС.

Студенти блокадери јако су неозбиљна организација. Ухватили су власт на спавању. Срушили су Владу, и уместо као отпор што се придружио дос-у, тако и они да су подржали проглас и прозападну опозицију они су наставили са глупим а већ истрошеним перформансима.

Опозиција ће свакако као и опозициони медији окренути леђа студентима блокадерима.

И за крај, Вучић остаје пун мандат на власти као и нова експертска влада.

Прошли су Цвети, сада можеш нешто и да радиш.
Одговори

(14-04-2025, 07:58 AM)Шумадинац Пише:  

Помаже Бог!

Срећна последња недеља Васкршњог поста!

Сипматизерима: Peace and Love! А!

Паааа "пумпају" аутономаши, аутошовинсти, анархисти, лигаши, досманлије, србомрзци, укронацисти, левичари, "травари", ликови из дс-а 90-их који оће у 50-им да буду ревулиционари, шљам, клошари тако те дангубе и беспосличари...

Него добисмо и ми Ћациленд. Ено двоје анархиста развукли шаторе испред Општине!

Што се нас тиче ми неће да се бламирамо ни са једнима ни са другима јер неамо времена, имамо свој бизнис а друго ми имамо две висооке школе додуше државне и не можемо се спуштати на ниво анархо балавурдије, анархиста, наркомана, аутошовиниста и те субкултуре и тог анархизма.

Ипак смо ми мноогоо озбиљнији од " пумпаџија" са средњом или основном школом.

Мислим ови што шетају у 50-им годинама живота немају ни 4 разреда средње школе, и то су били лоши ученици у неким пољопривредним, техничким и хемијским школама. 

Једино што знају да читају је твитер, мада и на твитеру не знају да пишу.

Додуше ми шака сиромаха, који се спремамо за пут вечни и дубоке шуме имамо озбиљну библиотеку са преко иљаду књига и докумената! 

Јер ми смо једино у шта смо инвестирали јесу књиге и знање!

Ова побуна што се дешава је побуна људи са средњом школом који се нису образовали и који се нису остварили у животу, немају никакве животне алате нити бизнисе, живе у градовима по бетонским голубарницима, уместо да обнове сеоску ђедовину, да обрађују земљу, да имају свој занат, јок ти несрећни и неостварени ликови своју агресију, бес, сиромаштво (духовно и материјално) мора да "испумпају" на улици.

Ти ликови толику мржњу имају да мрзе све око себе па и себе.

Ено га онај Зоран Глигоријевић Глига из Власотинца који је био познати твитераш,  револуционар, демократа, држао револуционарне спејсове по твитеру, био у првим редовима када се лупала скупштина града у Београду и на крају када је остао сам пре пар дана извршио самоубиство. Ено сад досманлије и анархисти пиждре за њиме"Па какоо"

Све у свему Ми не подржавамо ни једне ни друге. Овде неће бити боље ко год да дође.

Дубока држава, тајна друштва, Европска Унија и НАТО су овде зацементирали границе и увели своје стандарде. Они овде само могу да изаберу генереалног секретара коме ће да експедитују њихове захтеве које ће он да испуни.

Тадић је завршио сарадњу са Хашким Судом.

Вучић је признао независно Косово.

Следећи ко дође тај ће да испуњава зелену анархистичку и екстремистичку  агенду Аналене Бербок и woke идеологију а то је да нема религија, нација, пола, новца, државе...Већ да је све једно.

Тако да ми у тим с*њима и свинаријама која разара основу ћелију друштва, нације и вере не да нећемо да учествујемо.

Наша идеологија је Бела аријевска раса (није расизам) хришћанатво и чекамо беле ратнике, са белим плаштевима и црвеним крстом!

[Слика: Screenshot-20250323-005714-665.png]

Како радили тако нам Бог помог'о

Амин, Боже дај.
Одговори

У Дрездену је пао ремонтован (пре пар година) мост прошле године, срећом нико није погинуо, а могао је, плус иде трола још њиме. Нашле Швабе потом још 150 мостова широм земље за хитну санацију, код нас би такви мостови могли још 200 година да трају. Можете то изгуглати лако на нету, свашта је занимљиво у односу поређења ова два случаја.
Тако да свако који се брине за то да ови остану, суделује пред Богом у следећем масакру, бар 0,0056 примила беде да нанесе на своју децу. Поготову старији људи треба да се добро запитају за које трице продају тек тако душу и има ли то рачуна!?
Одговори

@Јелички

Сви су примили паре. Неко је примио пензијицу увећану за хиљаду динара, некоме је "навучена" социјална помоћ, неко је добио намештење, неко специјализацију, неко шефовско место, неко достављачко, неко тендере (што значи новац из буџета а дошао је "од оваца" неки дан), неко је суфинансиран да купи непокретност, неко министарско место, неко саветничко, неко да остане миран у удби.

Заједничко им је да би дали мајку, оца, децу и дедин гроб само да остану у том свом мехуру.
Одговори

Нова имена у ресорима просвете, пољопривреде, трговине, правде...

- Дејан Вук Станковић за министра просвете
- Милица Ђурђевић пребацује се за министра за рад, борачка и социјална питања
- Хусеин Мемић, за министра туризма и омладине
- Борис Братина, за министра информисања и телекомуникација
- Демо Бериша, за министра за људска и мањинска права и друштвени дијалог

https://www.blic.rs/vesti/politika/vlada...je/0zlmyhd

Постављам оне промене које сам уочио.

Нема Дејана Ристића и Александра Мартиновића
Одговори

Овај форум иде у правцу у ком не треба ићи...два Србина три партије...Мекензи би могао да каже нешто лоше за Вучића,а сигурно да има,ал исто тако неко од Админа би могао и нешто лепо за Вучића да каже...ваљда и тога има,па да закључају ову тему.
Одговори

@Ђорђе
Тачно, знам све, стока је намирена, пуштај телевизор, дај да једем (тако ради моје село пре 20 година кад сам проводио распусте летње и зимске). А сад се дигли... Е касно је бато сад...
Одговори

(14-04-2025, 10:40 AM)milan Пише:  Овај форум иде у правцу у ком не треба ићи...два Србина три партије...Мекензи би могао да каже нешто лоше за Вучића,а сигурно да има,ал исто тако неко од Админа би могао и нешто лепо за Вучића да каже...ваљда и тога има,па да закључају ову тему.

Види синовац.... Или си за народ или за убице и криминалце, потомке оних који окупираше земљу с јесени '44.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

@Мркензи
Ја, ти си копљаник, а предпоставља да те је иницирао велики ратник за Христа - Дејан Лучић, јер само он каже: "Увек говорите МИ (стара јеврејска фора). Јел ВИ то нас овде препадате?
Има вас више?
А претпостављам да се у тој библиотеци налази и они Улемекових цитирам: "30 - књига"?
Можда и приручник за бронхитис од Мирољуба Петровића...
Одговори

(14-04-2025, 11:24 AM)Шумадинац Пише:  Види синовац.... Или си за народ или за убице и криминалце, потомке оних који окупираше земљу с јесени '44.

Који народ? Народ свугде исти, овце и пучина. По васцелој ЕУ је иста слика. Народ добија инструкције са мас медија, посебно са сокоћела који има свако, од детета до оног што му спремили погачу за укоп.
Народ добија сажвакану причу (наратив, модерно речено) и онда креће са гутањем небулоза.
После 80 година тражити убице и окупаторе више је него будалаштина. То је посао за историчаре а садашње генерације треба да се ухвате у коштац са реалним политичким проблемима, како унутрашњим тако и спољним.
Одговори

(14-04-2025, 11:54 AM)Pekar Пише:  Који народ? Народ свугде исти, овце и пучина. По васцелој ЕУ је иста слика. Народ добија инструкције са мас медија, посебно са сокоћела који има свако, од детета до оног што му спремили погачу за укоп.
Народ добија сажвакану причу (наратив, модерно речено) и онда креће са гутањем небулоза.
После 80 година тражити убице и окупаторе више је него будалаштина. То је посао за историчаре а садашње генерације треба да се ухвате у коштац са реалним политичким проблемима, како унутрашњим тако и спољним.
За коров мора добар будак и да се вади из корена, може и да се пресече тестером и да се премаже Хербицид - онај тотал, у корену је проблем, зато нисмо отишли даље већ век цео скоро... 
Слажем се да је ситуација алармантна (преломна).
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: Mekenzi, 3 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним