Поруке: 9,116
Теме: 234
Придружен: Jul 2013
Углед:
373
(10-04-2025, 12:04 AM)Pekar Пише: (09-04-2025, 11:06 PM)Митић Пише: Бивша министарка здравља Даница Грујичић: Влада Србије не одлучује ни о чему, министри не одлучују ни о чему
https://x.com/Insajder_net/status/1909980149359038787
Što ne reče ni slova dok je bila ministarka?
Ili, koliko se ugradila i koga je sve zaposlila u vreme ministrovanja?
Пиши ЋИРИЛИЦОМ
не USTAŠICOM!
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 14,494
Теме: 307
Придружен: Aug 2013
Углед:
3,034
Свака част за ово подсећање!
Поруке: 269
Теме: 1
Придружен: Oct 2024
Углед:
24
Могуће, перу се велике количине новца + плус поврат од 70% за подстицај туризма + Златибор се шири за хиљаду становника годишње + плус свако село има вајате, базене итд... Крећу се људи, беже од града, путују, плус ИНСТА лајф, отићи - сликати се. Иначе, мислим да ће пад уследити кад почну реке да се црвене, а Сунце да пече јаче него у Сахари. Такође огромана је пропаганда у сатанизму (високо енергетске тачке), старе веде и тако, па људи и по више дана иду на нека места.
ТО ЈЕ ОВАЈ КАПИТАЛИЗАМ КОЈИ ДОЛАЗА ЗА ДЕСЕТ ГОДИНА, САМО ШТО ЋУ ЈА БИТИ РОБ, А ОНИ КАПИТАЛИСТИ (КАРТЕЛИ). АЛИ ПОТРУДИЋУ СЕ ДА СЕ ОДРЖИМ ИЗ ПОМОЋ БОГА И СНАГЕ ФИЗИЧКЕ, ГЕНА ИЗДРЖЉИВОГ (не само ја, мислим на све нас - ал причам у своје име = за буквалисте).
Шта мислиш ти Митићу (извини на ти, а не познајемо се, опуштеније ми је тако)!?
Зна ли неко податак колико или годишње колико се шири Златибор (Чајетина)?