Оцена Теме:
  • 5 Гласов(а) - 3 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Српска политичка фарма

ТЕЗА МИЛОСЛАВА САМАРЏИЋА ЈЕ СКРОЗ ТАЧНА ДА ПУЦА СВЕ ЗА ДЕСЕТ ГОДИНА, ДА, АЛИ ДА ЈЕ ОВО ПРВАНА ДРЖАВА (СВЕ ИНСТИТУЦИЈЕ), А ПОШТО ЋЕ ОВО БИТИ ПРИВАТНА ДРЖАВА (КАРТЕЛА) И ПО'НЕКИ ПОЈЕДИНАЦ КОЈИ ПРОЂЕ ИСПОД ЖИТА, ЗАТО САМ ПЕСИМИСТА.
У Немачкој полиција хапси и предаје суду, а у Србији полиција суди, директор Спортског центра Младост запошљава људе у ПОШТУ и тако, а у селу прави вајате, копа базен и сади лешнике - то му жеља оцу била, а једва чекао да му умре...
Одговори

ТРЕБА ДА СИ БЕСКИЧМЕЊАК ДА СЕ УКЛОПИШ, ЧРКАМ САМО ПОРЕЗНА ДА МИ УПАДНЕ У КУЋУ ЗБОГ ПРОДАЈЕ ИЛЕГАЛНО 10 L МЕСЕЧНО РАКИЈЕ, ВИДИМ КРЕНУЛО ЈЕ И ТО.
Један велики Албанац селимсвоју фирму из Немачке у Србији (изгледа се спрема нова крв - није овај џабе отварао границе, замена је испод жита, гласаће се као у С Македонији).
Одговори

(23-04-2025, 05:59 PM)jelicki_cetnicki_odred_ Пише:  Могуће, перу се велике количине новца + плус поврат од 70% за подстицај туризма + Златибор се шири за хиљаду становника годишње + плус свако село има вајате, базене итд... Крећу се људи, беже од града, путују, плус ИНСТА лајф, отићи - сликати се. Иначе, мислим да ће пад уследити кад почну реке да се црвене, а Сунце да пече јаче него у Сахари. Такође огромана је пропаганда у сатанизму (високо енергетске тачке), старе веде и тако, па људи и по више дана иду на нека места.
ТО ЈЕ ОВАЈ КАПИТАЛИЗАМ КОЈИ ДОЛАЗА ЗА ДЕСЕТ ГОДИНА, САМО ШТО ЋУ ЈА БИТИ РОБ, А ОНИ КАПИТАЛИСТИ (КАРТЕЛИ). АЛИ ПОТРУДИЋУ СЕ ДА СЕ ОДРЖИМ ИЗ ПОМОЋ БОГА И СНАГЕ ФИЗИЧКЕ, ГЕНА ИЗДРЖЉИВОГ (не само ја, мислим на све нас - ал причам у своје име = за буквалисте).
Шта мислиш ти Митићу (извини на ти, а не познајемо се, опуштеније ми је тако)!?
Зна ли неко податак колико или годишње колико се шири Златибор (Чајетина)?

Ако ме питаш за Златибор, знам да се много шири и урбанизује, барем сам тако чуо од људи.

Наравно да је изузетно битна и духовна обнова поред економске обнове.
Одговори

Француска обавештајна служба је интересантна зато што је она радила у формирању Српске напредне странке, неколико људи из те службе је било на састанцима кад је напредна странка нарасла и код нас су ти људи регистровани као представници службе и неке њихове оперативне везе

Погледати од 01:07:40

Одговори

(24-04-2025, 10:49 AM)Митић Пише:  Француска обавештајна служба је интересантна зато што је она радила у формирању Српске напредне странке, неколико људи из те службе је било на састанцима кад је напредна странка нарасла и код нас су ти људи регистровани као представници службе и неке њихове оперативне везе

Погледати од 01:07:40

Е да је тако ревностан у вези Другог светског рата....

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(24-04-2025, 11:02 AM)Шумадинац Пише:  Е да је тако ревностан у вези Другог светског рата....

Што се тиче Другог светског рата, остао је на истим ставовима. И у овом интервјуу је поткачио Дражине четнике.
Одговори

Да се мало подсетимо, гледе удружене опозиције. Сећа ли се неко шта је био ДЕПОС?
Удружена опозиција Србије.

ДЕПОС
Чланови Извршног одбора

Матија БЕЋКОВИЋ, књижевник, члан САНУ,
Милан БОЖИЋ, декан, Бер Универзитета,
Мирослав ГАИЋ, проф. Универзитета, члан САНУ,
Владета ЈАНКОВИЋ, проф. Универзитета,
Леон КОЈЕН, проф. Универзитета,
Михајло КОВАЧ, новинар, посланик,
Милан КОМНЕНИЋ, књижевник,
Војислав КОШТУНИЦА, правник, посланик,
Петар ЛАЗИЋ, новинар,
Небојша МИЛЕТИЋ,
Борислав МИХАЈЛОВИЋ — Михиз, књижевник,
Радош ЉУШИЋ, проф. Универзитета,
Предраг ПАЛАВЕСТРА, књижевник, члан САНУ,
Обрен ПОПОВИЋ, проф. Универзитета,
Миленко РАДИЋ, адвокат,
Слободан РАКИТИЋ, књижевник, посланик,
Слободан СЕЛЕНИЋ, књижевник, члан САНУ,
Љубомир СИМОВИЋ, књижевник, члан САНУ,
Србијанка ТУРАЈЛИЋ, проф. Универзитета,
Коста ЧАВОШКИ, проф. Универзитета,
Милка ЧВОРИЋ, проф. Универзитета.

Упоредите са актуелним вођама "опозиције".
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 2 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним