Поруке: 14,639
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
897
Планови студената за Видовдан: „Више и конкретније него 15. марта“
https://patriot-srb.rs/planovi-studenata...-15-marta/
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Поруке: 9,317
Теме: 234
Придружен: Jul 2013
Углед:
375
(17-06-2025, 07:08 AM)Горски штаб 52 Пише: (16-06-2025, 09:43 PM)milan Пише: Горски,шта је Динко?Нешто си ми се ићутао...
Исто што и Вучић и Ђилас и њихове свите - анти-србин.
Сад ти мени реци у ком ће чадору бити Мурат? 
Пааа.
Мора, да те ражалостимо.
Мурат није нити у једном чадру.
Мурат је власник обе чадре.
Обилића нема.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Углед:
897
(16-06-2025, 09:52 PM)Јаков Сремац Пише: (16-06-2025, 09:41 PM)Шумадинац Пише: Цитат:
"Читаоци ће се сетити да се у тадашњи „Отпор“ био учланио и Добрица Ћосић, велики писац и национални теоретичар, али и човек без икакве практичне политичке спреме. У годинама потом жалио је Ћосић због тога, али ће он, у свести писца ових редова, који високо вреднује његово књижевно стваралаштво, остати упамћен као човек изузетно развијених социјалних и изузетно неразвијених политичких способности."
Још се ниси излечио од Добрице Ћосића и Данка Поповића?
Писанија није моја што се види из приложеног линка.
Ћосића нити сам кад подносио нити имам лепо мишљење о њему.
Данко је био национално свсстан и као таквог ће га упамтити поколења која држе до србства. Да није ништа друго урадио довољно је његов "Милутин" оставио трага
код сваког свесног Србина.
Него, јеси ли Ти прочитао цео текст?
Ништа о мосту у Дрездену или Гргуру Дурићу којег сАтанасије изучи у обер преваранта као што је и сам био.
Како год, заслужујеш 25 по задњици, ал да егзекутор буде неки љотићевац 
Код мене је Данков "Милутин" оставио трага да омрзнем пијаног Калабића који пуца по Солунцима.
Живео Данко!
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Поруке: 416
Теме: 9
Придружен: Jun 2019
Углед:
276
Миланче, сабери се па нам преведи.
Поруке: 173
Теме: 0
Придружен: Jan 2017
Углед:
-7
Па можеш ти боље од тога,чуј антисрбин...Немој ми те стране изразе,дај нешто по нашки...Милоше Обилићу...
(Последња измена: 17-06-2025, 06:23 PM од
milan.)
Поруке: 9,317
Теме: 234
Придружен: Jul 2013
Углед:
375
(17-06-2025, 07:08 AM)Горски штаб 52 Пише: (16-06-2025, 09:43 PM)milan Пише: Горски,шта је Динко?Нешто си ми се ићутао...
Исто што и Вучић и Ђилас и њихове свите - анти-србин.
Сад ти мени реци у ком ће чадору бити Мурат? 
![[Слика: IMG-4824.jpg]](https://i.postimg.cc/wBSV5TWQ/IMG-4824.jpg)
Ово је за брисање! Ово је кажњиво!
Нама се ође бришу Ратко и Радован јер нема линк, а Мурат може!
Молим госн. Самарџића да опомене своје администраторе да је свако аплоудовање слика строго забрањено на форуму!.
Ако настави аплоудовање може стићи још нека пријава а поред Девићеве како је кренуло и колико ровари, па ће све паре за филм завршити за надокнаду ауторских и других права.
Дозвољено је (једино четничке и ако су из војног архива) уз навођење извора и власника фотографије!
Свако Аплоудовање слика (па чак и сатиричних) је забрањено на форуму, само линк може да се стави који води ка фотографији!
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
(Последња измена: 17-06-2025, 07:37 PM од
Mekenzi.)
Поруке: 173
Теме: 0
Придружен: Jan 2017
Углед:
-7
Мекензи,нека га...пусти га....Проћи ће револуција,а он се није огласио,нек има бар мало заслуга...Горски,хајде ону студентску,ко не скаче тај је Динко....
(Последња измена: 17-06-2025, 10:18 PM од
milan.)
Углед:
897
(17-06-2025, 10:16 PM)milan Пише: Мекензи,нека га...пусти га....Проћи ће револуција,а он се није огласио,нек има бар мало заслуга...Горски,хајде ону студентску,ко не скаче тај је Динко....
А да чуш.... Не револуција, већ контрареволуција!
Слобода или смрт!
Д М