Оцена Теме:
  • 7 Гласов(а) - 3.14 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Блокаде и протести против Овај диктатуре

(16-06-2025, 09:41 PM)Шумадинац Пише:  Цитат:
"Читаоци ће се сетити да се у тадашњи „Отпор“ био учланио и Добрица Ћосић, велики писац и национални теоретичар, али и човек без икакве практичне политичке спреме. У годинама потом жалио је Ћосић због тога, али ће он, у свести писца ових редова, који високо вреднује његово књижевно стваралаштво, остати упамћен као човек изузетно развијених социјалних и изузетно неразвијених политичких способности."

Још се ниси излечио од Добрице Ћосића и Данка Поповића?

Писанија није моја што се види из приложеног линка. 
Ћосића нити сам кад подносио нити имам лепо мишљење о њему.
Данко је био национално свсстан и као таквог ће га упамтити поколења која држе до србства. Да није ништа друго урадио довољно је његов "Милутин" оставио трага 
код сваког свесног Србина. 
Него, јеси ли Ти прочитао цео текст?
Ништа о мосту у Дрездену или Гргуру Дурићу којег сАтанасије изучи у обер преваранта као што је и сам био.
Како год, заслужујеш 25 по задњици, ал да егзекутор буде неки љотићевац Ваистину!
Одговори

Планови студената за Видовдан: „Више и конкретније него 15. марта“
https://patriot-srb.rs/planovi-studenata...-15-marta/

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(16-06-2025, 09:43 PM)milan Пише:  Горски,шта је Динко?Нешто си ми се ићутао...

Исто што и Вучић и Ђилас и њихове свите - анти-србин.

Сад ти мени реци у ком ће чадору бити Мурат?  Баја

[Слика: IMG-4824.jpg]
Одговори

(17-06-2025, 07:08 AM)Горски штаб 52 Пише:  

Пааа.

Мора, да те ражалостимо.

Мурат није нити у једном чадру.

Мурат је власник обе чадре.

Обилића нема.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(16-06-2025, 09:52 PM)Јаков Сремац Пише:  
(16-06-2025, 09:41 PM)Шумадинац Пише:  Цитат:
"Читаоци ће се сетити да се у тадашњи „Отпор“ био учланио и Добрица Ћосић, велики писац и национални теоретичар, али и човек без икакве практичне политичке спреме. У годинама потом жалио је Ћосић због тога, али ће он, у свести писца ових редова, који високо вреднује његово књижевно стваралаштво, остати упамћен као човек изузетно развијених социјалних и изузетно неразвијених политичких способности."

Још се ниси излечио од Добрице Ћосића и Данка Поповића?

Писанија није моја што се види из приложеног линка. 
Ћосића нити сам кад подносио нити имам лепо мишљење о њему.
Данко је био национално свсстан и као таквог ће га упамтити поколења која држе до србства. Да није ништа друго урадио довољно је његов "Милутин" оставио трага 
код сваког свесног Србина. 
Него, јеси ли Ти прочитао цео текст?
Ништа о мосту у Дрездену или Гргуру Дурићу којег сАтанасије изучи у обер преваранта као што је и сам био.
Како год, заслужујеш 25 по задњици, ал да егзекутор буде неки љотићевац Ваистину!

Код мене је Данков "Милутин" оставио трага да омрзнем пијаног Калабића који пуца по Солунцима.

Живео Данко!  Скојевац

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Лепо сам ја рекао,кад загрми Ђокић,четнички се форум затресе...Видиш ти,Кизо,шта је ауторитет,не сме име да му се помене...Свака шуша спомене Вучића,а он млакоња ни полицију не сме да пошаље...Сме ли да пошаље на врата Ђокићу,полицију...Било би што рече Мекензи,куку леле....
Одговори

Миланче, сабери се па нам преведи.
Одговори

(17-06-2025, 02:28 PM)Горски штаб 52 Пише:  Миланче, сабери се па нам преведи.

Сабран сам ја...Реци шта је Динко?
Одговори

Пише ти изнад, човече.  Smile
Одговори

Па можеш ти боље од тога,чуј антисрбин...Немој ми те стране изразе,дај нешто по нашки...Милоше Обилићу...
Одговори

Ово је за брисање! Ово је кажњиво!

Нама се ође бришу Ратко и Радован јер нема линк, а Мурат може!

Молим госн. Самарџића да опомене своје администраторе да је свако аплоудовање слика строго забрањено на форуму!.

Ако настави аплоудовање може стићи још нека пријава а поред Девићеве како је кренуло и колико ровари, па ће све паре за филм завршити за надокнаду ауторских и других права.

Дозвољено је  (једино четничке и ако су из војног архива)  уз навођење извора и власника фотографије!

Свако Аплоудовање слика (па чак и сатиричних) је забрањено на форуму, само линк може да се стави који води ка фотографији!

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Мекензи,нека га...пусти га....Проћи ће револуција,а он се није огласио,нек има бар мало заслуга...Горски,хајде ону студентску,ко не скаче тај је Динко....
Одговори

(17-06-2025, 10:16 PM)milan Пише:  Мекензи,нека га...пусти га....Проћи ће револуција,а он се није огласио,нек има бар мало заслуга...Горски,хајде ону студентску,ко не скаче тај је Динко....

А да чуш.... Не револуција, већ контрареволуција!

Слобода или смрт!

Д М
Одговори

Да сам знао да ћете овако да вриштите на Мурата, раније бих вам га показао.  Баја

Миланче, Мурат и Динко су иста екипа, само неће Драган то да ти каже.  Smile
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 5 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним