08-05-2026, 12:38 AM
Видео интервју са престолонаследником Александром
08-05-2026, 05:25 PM
Претужно, у сваком погледу, стигли смо до 10-ог минута, даље нисмо могли никако одгледати... овде ко да је Чеда Антић престолонаследник...

Још на Енглеском...30 година не може да савлада српски језик....Тужна прича...

Ми ипак више волимо да читамо кад госн. Самарџић романтизује онако лепо Карађорђевиће па их онако нафилује похвалама да је милина читати...
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
08-05-2026, 05:36 PM
Скоро сам га гледао,и приметио сам да је боље знао српски кад је дошао пре 30 и нешто година,него сада...Ово не могу да гледам,као да гледам серију Равна Гора...Да би нам скратио муке,рециде нам јел спомиње негде Чичу,и на ком минуту...Шта каже,јел се извињава?Јел каже,sorry my dear chetniks....или каже да се студенте придруже СНС-у....Гени су чудо...
Наше ће сјене ходати по Бечу, лутати по двору, плашити господу…
08-05-2026, 07:15 PM
08-05-2026, 07:41 PM
Да, одличан, зато сам и поставио...
08-05-2026, 09:47 PM
Престолонаследник иначе перфектно говори и француски језик, школован је на чувеном Ле Розеј институту у Швајцарској.
Морам само да додам да је примљен са изузетним почастима у Шведској прије пар дана поводом рођендана шведског Краља, као да је у питању шеф државе.
Морам само да додам да је примљен са изузетним почастима у Шведској прије пар дана поводом рођендана шведског Краља, као да је у питању шеф државе.
08-05-2026, 10:02 PM
На питање са ким бисте упоредили Карађорђа у историји западних нација, одговорио бих Џорџ Вашингтон.
08-05-2026, 10:10 PM
(08-05-2026, 10:02 PM)Митић Пише: На питање са ким бисте упоредили Карађорђа у историји западних нација, одговорио бих Џорџ Вашингтон.
A joк ће да каже Николај II Романовов или неким Руским дипломатом...
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
08-05-2026, 10:17 PM
(08-05-2026, 07:41 PM)Милослав Самарџић Пише: Да, одличан, зато сам и поставио...
Можете ли нам објаснити шта је то одлично у интервју?
Енглески му је једино одличан.
Остало Шугославија, ЕУ, НАТО, Лондон, Америка ниђе Русија...
Диви се Западној демократији, америчким фондовима и фондацијама...
Јесте добар човек, као личност, као особа, фин и културан, миран и образован човек, али као дипломата, Краљ далеко миљама..
Ако не може језик да савлада толике године, тешка прича..
ПРОСВЕТАР.
08-05-2026, 10:35 PM
Што му не постави питање,где је био за време бомбардовања?Волео бих чути тај одговор,па макар и умотан у романтизам,као што каже за тату,није побегао,него је отишао...Какав тата,такав и син....
Цитат:Prestolonaslednik Aleksandar II Karađorđević se za vreme NATO bombardovanja Jugoslavije 1999. godine nalazio u inostranstvu, odakle je vodio kampanju protiv režima Slobodana Miloševića i pozivao na demokratizaciju Srbije.
Наше ће сјене ходати по Бечу, лутати по двору, плашити господу…
08-05-2026, 10:42 PM
Престолонследник се јавно противио бомбардовњу, чак и у оном интервју за ББЦ кад је обукао мајицу са нацртаним циљем. Може Митке да неђе слику.
Маните се више тих удбашких будалаштиња.
08-05-2026, 11:07 PM
(08-05-2026, 10:42 PM)Monarhist Пише: Престолонследник се јавно противио бомбардовњу, чак и у оном интервју за ББЦ кад је обукао мајицу са нацртаним циљем. Може Митке да неђе слику.
Сваки Србин је носио мајицу или беџ таргет,па и Владе Дивац.
Када је дошао 1990 у Србију кукако је Wolf, Where is my white house, док је његов рођак обукао униформу и правац Книн..
Могао је да оде на Косово 1999..
Сви Карађорђевићи су се сликали у војничкој униформи, једино ко није је он ...
ПРОСВЕТАР.
08-05-2026, 11:14 PM
Унук ће бити пунољетан за десет година , отприлике толико ће и уједно бити потребно да се комунизам знатно смањи у Србији.
Сад ја не знам да ли бар он говори течно српски , прочитао сам да иде у школу у Београду.
Не вјерујем у обнову монархије , али то данас више није ни битно ни неопходно за њихову основну улогу : демистификација комунизма и промоцији националног континуитета кроз културу сјећања и дипломатске сусрете.
Сад ја не знам да ли бар он говори течно српски , прочитао сам да иде у школу у Београду.
Не вјерујем у обнову монархије , али то данас више није ни битно ни неопходно за њихову основну улогу : демистификација комунизма и промоцији националног континуитета кроз културу сјећања и дипломатске сусрете.
08-05-2026, 11:25 PM
Да, Стефан говори само српски колико је мени познато. Филип је доста научио током ових пар година.
За разлику од брата Очауша верујем у растаурацију, али мислим да можда не би ни ваљало да до обнове дође у овом моменту, из више разлога. Нисмо још сасвим сазрели као народ за тако радикалну промену, а што је још важније немамо ни у назнакама елите које би то могле да испрате како треба.
Међутим, ако Бог да, за коју годину... Видећемо.
За разлику од брата Очауша верујем у растаурацију, али мислим да можда не би ни ваљало да до обнове дође у овом моменту, из више разлога. Нисмо још сасвим сазрели као народ за тако радикалну промену, а што је још важније немамо ни у назнакама елите које би то могле да испрате како треба.
Међутим, ако Бог да, за коју годину... Видећемо.
« Старије Теме | Новије Теме »
Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)