Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ове године на Равној Гори ?

А што се ти толико секираш око Равне Горе, јер нит' си био нит' идеш горенак?

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(03-05-2026, 02:26 PM)Шумадинац Пише:  А што се ти толико секираш око Равне Горе, јер нит' си био нит' идеш горенак?

Ми били, док си ти дизао три прста и викао сви, сви, сви и љубио руку оног велеиздајника и националне штеточине Вука Драшковића и жене му!

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(03-05-2026, 03:14 PM)Mekenzi Пише:  
(03-05-2026, 02:26 PM)Шумадинац Пише:  А што се ти толико секираш око Равне Горе, јер нит' си био нит' идеш горенак?

Ми били, док си ти дизао три прста и викао сви, сви, сви и љубио руку оног велеиздајника и националне штеточине Вука Драшковића и жене му!

Па добро, било некад. Барем, несмо клицали Слоби и Шекију са оним комуњарама. Значи једном си био пре 20 и кусур година и то је то. Ето, сад ви исто дижете три раширена прста и вичете "Ацо Србине". Међутим, не на Равној Гори, јер туна и несмете да дођете а и не осећате потребу због брозоморе.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(03-05-2026, 03:47 PM)Шумадинац Пише:  

Па добро, било некад. Барем, несмо клицали Слоби и Шекију са оним комуњарама. Значи једном си био пре 20 и кусур година и то је то. Ето, сад ви исто дижете три раширена прста и вичете "Ацо Србине". Међутим, не на Равној Гори, јер туна и несмете да дођете а и не осећате потребу због брозоморе.

Није било некада, него и дан данс клицаш велеиздајницима, војвођанским сепаратисима, Сепаратистима из Санџака, другосрбијанцима, аутошовинистима, и свом том несоју велеиздајничком са Вуковог Карл Маркс унивезитета...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(03-05-2026, 05:28 PM)Mekenzi Пише:  
(03-05-2026, 03:47 PM)Шумадинац Пише:  

Није било некада, него и дан данс клицаш велеиздајницима, војвођанским сепаратисима, Сепаратистима из Санџака, другосрбијанцима, аутошовинистима, и свом том несоју велеиздајничком са Вуковог Карл Маркс унивезитета...

Ма иди бегај....  Јок

Д М
Одговори

Meни је ових људи јако жао што праве спрдњу и терају шегу са четничким покретом... Тужан

Боље немој ове смотре да раде, само се бламирају и руше углед ЈВуО

https://www.facebook.com/reel/1483940146476456

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Упозоравамо браћу на Равној Гори да су знамења и званични барјак Удружења четника заштићена и регистрована обележја Удружења, те да њихово ношење, употреба и јавно истицање без одобрења надлежних органа Удружења није дозвољено.

Имајући у виду да Удружење четника поседује своја званична знамења, печате и обележја пријављена и евидентирана у Агенцији за привредне регистре Републике Србије, а која у континуитету представљају историјски и правни идентитет Удружења још од 1920. године, свака неовлашћена употреба истих представља нарушавање права и угледа Удружења.

Барјак Удружења четника није приватно нити политичко обележје, већ званично знамење организације са историјским и правним континуитетом, због чега се његова употреба мора вршити искључиво у складу са правилима, одлукама и благословом надлежних органа Удружења.

Удружење четника ће, у случају неовлашћене употребе својих знамења и обележја, предузети све законом дозвољене правне мере ради заштите свог имена, угледа, симбола и историјског континуитета.

Удружење четника 
Главни одбор 
Београд
Одговори

Maње ракије Шумадинац, Мање ракије  Хармоника

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Био ја јуче. Воја Михаиловић држао говор око 12 у Спомен дому (узглед буди речено зар то није власништво СПО, а овај је као против СПО чак учествовао у растурању, само се питам чисто онако како је држао скуп онда тамо, са све кетерингом, оно столоиви столице ко за свадбу, Владана Радосављевиће нисам видео?) Но у исто време кад Воја држо говор, Дуче Радосављевић из Покса 2.0 са неком екипом оплагао цвеће код споменика Чичи, пар тренутака касније наилази Парандиловић, нешто даље купих моћну турбо мајицу с Калабићем, баш је турбо, баш сам задовољан са купљеним, мајица 1.000 динџи. Шта знам, чинило ми се да је више људи но прошле године, наравно није ни налик оним годфинама 2000,2001 кад је Кент дошао то је горело, тресла се земља. Сад је све то више тужно, не личи ни на шта, ал добро свака нам част на истрајности и традицији. У име оних времена кад се нисмо делили и кад нас је било 300 иљада, живели!
Одговори

(10-05-2026, 03:19 PM)ZdravkoR Пише:  Био ја јуче. Воја Михаиловић држао говор око 12 у Спомен дому (узглед буди речено зар то није власништво СПО,  а овај је као против СПО чак учествовао у растурању, само се питам чисто онако како је држао скуп онда тамо, са све кетерингом, оно столоиви столице ко за свадбу, Владана Радосављевиће нисам видео?) Но у исто време кад Воја држо говор, Дуче Радосављевић из Покса 2.0 са неком екипом оплагао цвеће код споменика Чичи, пар тренутака касније наилази Парандиловић, нешто даље купих моћну турбо мајицу с Калабићем, баш је турбо, баш сам задовољан са купљеним, мајица 1.000 динџи. Шта знам, чинило ми се да је више људи но прошле године, наравно није ни налик оним годфинама 2000,2001 кад је Кент дошао то је горело, тресла се земља. Сад је све то више тужно, не личи ни на шта, ал добро свака нам част на истрајности и традицији. У име оних времена кад се нисмо делили и кад нас је било 300 иљада, живели!

По ко зна који пут ћу поновити.... Најмасовнији Сабор је био '96, '97, '98.

Д М
Одговори

(10-05-2026, 03:30 PM)Шумадинац Пише:  
(10-05-2026, 03:19 PM)ZdravkoR Пише:  Био ја јуче. Воја Михаиловић држао говор око 12 у Спомен дому (узглед буди речено зар то није власништво СПО,  а овај је као против СПО чак учествовао у растурању, само се питам чисто онако како је држао скуп онда тамо, са све кетерингом, оно столоиви столице ко за свадбу, Владана Радосављевиће нисам видео?) Но у исто време кад Воја држо говор, Дуче Радосављевић из Покса 2.0 са неком екипом оплагао цвеће код споменика Чичи, пар тренутака касније наилази Парандиловић, нешто даље купих моћну турбо мајицу с Калабићем, баш је турбо, баш сам задовољан са купљеним, мајица 1.000 динџи. Шта знам, чинило ми се да је више људи но прошле године, наравно није ни налик оним годфинама 2000,2001 кад је Кент дошао то је горело, тресла се земља. Сад је све то више тужно, не личи ни на шта, ал добро свака нам част на истрајности и традицији. У име оних времена кад се нисмо делили и кад нас је било 300 иљада, живели!

По ко зна који пут ћу поновити.... Најмасовнији Сабор је био '96, '97, '98.
2001
Одговори

Паз'те ово....
https://www.danas.rs/vesti/drustvo/oj-ce...ih-datuma/

Д М
Одговори

Хармоника

Д М
Одговори

(12-05-2026, 09:19 AM)Шумадинац Пише:  

Хармоника

Четници нису делили народ. Ово је смејурија.  Скојевац
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним