Оцена Теме:
  • 18 Гласов(а) - 4.33 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

КО ЈЕ ОСОБА СА СЛИКЕ?

(31-07-2014, 02:13 AM)Ратко Пише:  Ако су љотићевци браниоци српства и патриоте, онда у целокупној светској историји издајници нису ни постојали.
Одлична дефиниција.
Само, имах и и данас превише који се са њом не би сложили.
Одговори

Доле издајници!
Одговори

Потребна ми је помоћ у идентификацији лица са фотографија. Молим све који познају некога од људи на фотографијама да се укључе.
[Слика: untitled-7.jpg]
[Слика: untitled-3-copy.jpg]
Одговори

На горњој лијево је Виђен Ковачевић, а поред њега, мислим, Лазаревић. А у средини са бијелим капутом ми изгледа као онај твој Јаничић. Овај што сједи је ваљда Ђоко Мишељић,
На овој доњој су вјероватно исто Херцеговци - по изгледу.
Одговори

(31-07-2014, 08:07 PM)Романија1 Пише:  На горњој лијево је Виђен Ковачевић, а поред њега, мислим, Лазаревић. А у средини са бијелим капутом ми изгледа као онај твој Јаничић. Овај што сједи је ваљда Ђоко Мишељић,
На овој доњој су вјероватно исто Херцеговци - по изгледу.
Заборавио сам рећи да је на првој слици шести с лијева кап. Иван Јаничић, као и на другој слици (први с десна).
Mоже бити да је ово Милоје Лазаревић, сада сам гледао његову слику. Врло вјероватно. Слика је настала вјероватно у Динари, има на полеђини написан неки текст, али га је немогуће прочитати. Тешко да је овај што сједи Ђоко Мишељић, не личе.
Одговори

Ево нешто ново, Гињица је набавио...
Ко је на слици, кад и где је сликано:

[Слика: 61.jpg]
Одговори

Ево кад сам већ у радњи да додам и сређену слику Жике Павловића са девојком:

[Слика: scan160-net.jpg]
Одговори

(01-08-2014, 06:22 PM)Милослав Самарџић Пише:  Ево нешто ново, Гињица је набавио...
Ко је на слици, кад и где је сликано:

[Слика: 61.jpg]

С лева на десно:Музикравић,Петковић,Калабић и Мишић на крају скроз десно.
Одговори

Јесте. А други с лева, после Музикравића?
Одговори

Палошевић ?

Ако идем напријед, пратите ме...ако се повучем, убијте ме...ако умрем, осветите ме.
-Анри де ла Рошжаклен
Одговори

(01-08-2014, 06:37 PM)Милослав Самарџић Пише:  Јесте. А други с лева, после Музикравића?

Ипак сам био у праву у оној полемици на старом форуму. Ово јесте Никола Калабић, а не Милован Марковић.

http://www.pogledi.rs/diskusije/viewtopi...&start=825
Одговори

Требало би да је Палош. Да ли је ово, поводом посете Сајца и Тодоровића, нека смотра јединица?
Одговори

(31-07-2014, 02:48 PM)Зоран Недељковић Пише:  арт.п.поручник ЖИВАДИН А. ПАВЛОВИЋ ЖИКА
Унапређен је у поручника.
Одговори

(01-08-2014, 09:50 PM)Ратко Пише:  
(31-07-2014, 02:48 PM)Зоран Недељковић Пише:  арт.п.поручник ЖИВАДИН А. ПАВЛОВИЋ ЖИКА
Унапређен је у поручника.

Да, иначе имам побројаних 8 њег. функција у четницима. Ништа није био слабији ни са женскама. Жикина вереница НАДА ЗОРИЋ из Крагујевца, сестра од стрица дрварског трговца Зорића, са стовариштем поред Лепенице, настрадала је од љотићеваца.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 6 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним