Оцена Теме:
  • 13 Гласов(а) - 3.46 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Активности српске Династије Карађорђевић

Индијанац није ствар у велим словима...Већ у суштини...
Одговори

(21-09-2014, 12:35 AM)Срђан Јовановић78 Пише:  Ајде ме назови па да упоредиш и мој и Владин глас...Грешиш сто посто паганине...

Сад ћу баш да трошим импулсе Јок

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Па кад немаш инпулсе ни да назовеш, а и ИСТИНЕ се бојиш ДАРКЕРУ...
Одговори

(21-09-2014, 12:37 AM)Срђан Јовановић78 Пише:  Индијанац није ствар у велим словима...Већ у суштини...
Мени је твоја суштина одмах постала јасна кад си предложио репресивне мере, као што рекох малочас. То ти је "урођенички инстикт" Smile
Одговори

(21-09-2014, 12:43 AM)Срђан Јовановић78 Пише:  Па кад немаш инпулсе ни да назовеш, а и ИСТИНЕ се бојиш ДАРКЕРУ...

Владо попиј нешто за смирење Креза

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

[Слика: krunisanje-petra-I-1024x682.jpg]
Одговори

(21-09-2014, 12:39 AM)Громовник Пише:  
(21-09-2014, 12:35 AM)Срђан Јовановић78 Пише:  Ајде ме назови па да упоредиш и мој и Владин глас...Грешиш сто посто паганине...

Сад ћу баш да трошим импулсе Јок

Ја би се сад баш фино испричао са Владом.

Доле југословенска династија!

[Слика: felj02_ocp_w380_h300.jpg]

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

Pa ajde tu je i Vlada na 062 279 679 ,a tu sam i ja na 063 735 37 84...
Одговори

(21-09-2014, 01:03 AM)Срђан Јовановић78 Пише:  Pa ajde tu je i Vlada na 062 279 679 ,a tu sam i ja na 063 735 37 84...

Како је вама добро!

Јесам ли вам рекао да не конзумирате Скојевац !

Ка'ка вам династија, така' вам и химна!

Боже правде, ти што спасе,
од пропасти до сад нас!
Чуј и од сад наше гласе
и одсад нам буди спас!

Lijepa naša domovino,
Oj junačka zemljo mila,
Stare slave djedovino,
Da bi vazda sretna bila!

Naprej zastava slave,
na boj junaška kri,
za blagor očetnjave
naj puška govori!

Боже спаси, Боже храни,
нашег Краља и наш род!
Краља Петра, Боже храни, (Краљ' Ал'ксандра, Боже, храни,)
моли ти се сав наш род!

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

Одговори

Карађорђевићи су српка Династија...Карађорђе је био Србин...Мани се тог тог шпиритуса од ракије...
Одговори

Боље да се гледате преко камере на скајпу. На телефонски микрофон свака будала може да стави чарапу. Баја
Одговори

(21-09-2014, 01:12 AM)Bacvanin Пише:  

Боље да се гледате преко камере на скајпу. На телефонски микрофон свака будала може да стави чарапу. Баја

Још боље, свака будала може бити опаљен 'с мокру чарапу'!

Одговори

(21-09-2014, 12:46 AM)Громовник Пише:  Владо попиј нешто за смирење Креза

(21-09-2014, 01:17 AM)херцеговац Пише:  Још боље, свака будала може бити опаљен 'с мокру чарапу'!

Ово су баш ниски ударци. табаџија хихихи
Одговори

Влада не користи скајп...Сачекај да се у уторак врати кући...И мани се смешних цигарета...Штетне су по здравље...

http://youtu.be/mDfbc1UPepI
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 5 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним