Штета...
(26-10-2014, 04:02 PM)Србин Пише: Лепи Боро, колики год да се трудиш не можеш нас убедити да је Стаљин био позитиван, ако питаш да ли је био бољи од Тита јесте, јел био бољи од садашње ЕУ јесте и то, али не значи да је био добар, он је заговарао једно ново уређење света које је у супротности са нашим Српским традиционалним, и не заборави да је тај исти Стаљин својим бајонетима довео Тита на власт, то што га је овај после зајебо је друга прича
А где сам ја рекао да је Стаљин Свет, да је апсолут доброг?
Где то?
Тај човек је био добар (позитиван) у оним условима и околностима у којима је живео. То би било слично као да сам тврдио да је Милошевић био Светац. Милошевић је 1988. у датим условима био позитиван, за после шарено...
Али У ОДНОСУ НА рецимо ДОС, Милошевић је апсолутно позитиван.
Исто као што је и Стаљин у односу на то да је преузео Русију уништену бољшевицима у тоталу, па је полако УНИШТИО Богоборство, УНИШТИО бољшевизам лењина и троцког, развио индустрију од нуле, пустио Православље из стега (касније хрушчов и брежњев опет стезали...), одбранио Русију од пакленог амбиса демократије, направио Државу Русију која траје до данас, итд...
И рећи да све то није Позитивно и Добро - то је безбожништво!
Па је ли требао СССР без Стаљина да тотално пропадне, да Православље и Руски Народ тамо исчезну у хитлер-јапан окупацији, па да антихрист дође још 1940. на власт у свету?
Која је била алтернатива Русији и свету без Стаљина?
Ко би све то урадио (или боље) што је Стаљин, да га није било?
Тако само могу незрели људи да резонују. Сруши кућу - не ваља, а шта место куће - ништа. У животу се човек готово никада не опредељује између чистог добра и зла, већ између две нужне алтернативе, а често и два зла.
Зато Србине, мораш више сазнати о Стаљину, јер он је ОБРАЗАЦ промене из зла на боље. Образац који сатани смета до неподношљивости.
Није Стаљин довео тита на власт, много смо о томе дрвили до сада, али укратко.
Енглези руше лондонску владу и праве нову: тито - шубашић. Онда СССР прави споразум о ПРОЛАСКУ Црвене армије кроз КЈуг и истеривању немаца напоље, а са том владом! СССР је испоштовао тај споразум до задњег слова. И како је онда то Стаљин довео тита на власт?
Које су то глупости, па радио лондон је УРЛАО и ПРЕТИО Четницима да стану под титову команду, или смрт бато! Титови манијаци у енглеским униформама и са стеновима, су пунили потоке Србима, не Црвена Армија!
Како то тито ИКАД Стаљинов, није ми јасно? Јер од бомбашког процеса, који Милослав заобилази, или што је имао радио везу са Москвом? Па где су Стаљинове НАРЕДБЕ титу - има ли их ИГДЕ?
Препоруке коминтерне, коју је Стаљин одјебо због гомила шпијуна, то ли је веза тито Стаљин? Пас је једва побего из Москве уосталом.
Те форе "тито Стаљинов", плод су незнања намерно сејаног од самих титоваца.
(26-10-2014, 04:14 PM)Милослав Самарџић Пише: Ти си уједно за Стаљина, Бога и Праву. 
И кажеш пропашће трули Запад за неколико месеци... Јел може опклада. 
П.С.
Али свакако ћу наставити да пишем на ову тему, покушаћу да истерам неке ствари на чистац.
Пре свега, ја сам русофил, а ви ми импутирате да сам против Русије. Обратно, ви сте совјетофили и ти аутоматски против и Русије и Србије.
Запад је пропао још поодавно, само да се обелодани та ствар, а то може потрајати чак и коју годину, али тешко...
Јес, јес, "русофил"!
Света Царска Русија, срушена је фебруара-марта 1917. када је Свети Николај Романов, збачен са власти од безбожних демократа керенског.
Све остало је дошло после, а са лењином и троцким, који су ОБА ТАКОЂЕ спроводили демократске директиве у Русији.
И сад си ти Милославе "русофил", а као демократа и већи од Стаљина - комунисте, који је зауставио свеопшту пропаст Русије, од демократа и (тек) касније, њихових бољшевика?
"Русофил" који је да Русија под Путином (комунистом) залегне за јарам демократије, коју тако дивно опева у оном тексту?
Како ми то све личи на амброза, та соц-демократија и то демократско "русофилство". Волим те, а да те нема...
Пријатељски вам предлажем да се вратите Цркви (док је има) и одбијете од сатанске демократије. Паре буду и сигурно прођу, а гроб је сваком осигуран на овоме свету. Од стотина оних који су мање-више веровали у демократију, само да издвојим Војислава Шешеља. Ено га труне отрован у демократском, а не комунистичком затвору. Верујем да се бар сада, он одрекао те сатанске наказе.
Србији, ако неће тоталну пропаст, Спас лежи само у Православљу и Краљу, а не некој гомили скупштинских лопова. Значи у традицији Немањића, Лазаревића, Црногорских Петровића, Карађорђа. Исто и Русији. Тренутно у Русији, Путин поступа по директивама војног врха, који га је и довео и држи на власти. Оног момента када ствари буду сазреле, опет ће доћи Цар у Русији. А као и на западу тиранин над тиранима - антихрист. Ни за какву демократију више нема места на овом свету, па изволте:
Слушајте антихриста, преко његовог иструмента демократије (коју ће и сам да одбаци убрзо), ИЛИ Бога, преко једине Богом Дане Русије овоме свету, па била она комунистичка, или Царевина.
Много се расписах, а све то смо претурали 100 пута.
Поздрав!