Оцена Теме:
  • 6 Гласов(а) - 3 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Црвена БРИК пропаганда

БРИК ће у догледно време наводно постати водећа светска сила – економски, политички, војно и у сваком другом погледу, тако да ће створити нови светски поредак, бољи и праведнији, у коме ће и Србија имати место какво заслужује

ПИШЕ: Милослав САМАРЏИЋ

Наставак:
http://www.pogledi.rs/crvena-brik-propaganda/
Одговори

Имаш први - код бар 70 посто Срба!

Ниси навео дуг САД и како се крпе руским и кинеским милијардама.

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

Кинеске сам поменуо...
Одговори

Овај текст је "одличан", али да се види ко је ко.

Нема промене од 1989. када смо водили "Погледе" под титом, јел тако?
Значи још један титовац што "брани" Дражу, поред Вука никако први. А тек први антикомуниста под титом - тек то никако. Од Рибникара, Де Мајова, Крлеже, Велебита, Пијаде, Стамболића, Ђиласа, ... Вука, Мићуна, Коштунице, Чавошког, Боре Чорбе, Анте Марковића, Капичића, ..., ма ко ће их све набројати... Тек то никако!

Поред антикомуниста, ђаво и не треба!

Ствари су врло јасне, сви који поштују Косовски Завет, не мисле о демократији ништа друго, него о свињцу, где су паре бог. О претходници антихристове тираније, која треба да разним гадостима поруши све Божје Поретке на планети. А Милослав брани ту демократију, која између осталог уби Дражу, који је без икакве сумње био припадник Косовског Завета!?

Али не смета. Историјских књига о Дражи и ЈВУО је било и пре и биће и после Милослава сасвим довољно. Јер што би један титовац и писао књиге о Дражи, сем ради пара? Као и Двери...

Па ко ће ове глупости да свари (само ЈЕДАН пример):
"... јер је Стаљин зауставио наступање ка Берлину док не окупира балканске земље,..."
Значи Стаљин је окупирао Черчилову ФНРЈ...?
А вероватно је Руска војска изашла 1948?
Нисам знао за то, а ни нико други вероватно...

Ето, да не мисли неко одсуствујеш са овог форума због једног титовца - не, власник форума је титовац.

Значи не помаже четничка кожа преко титовачке суштине, господо безбожници! Знао је то Стаљин ОДЛИЧНО, а зна то и Путин!

Ајд доста више, да не злоупотребим "гостопримство". И онако све што се пише, само се демократски ђаво тренира да пише гутљивије одговоре овцама...

Поздрав нарочито Просветару и Лука Локу.

Smile
Одговори

Свака ти част кад си успео да закључиш да сам титоиста. Smile
Ти волиш Стаљина и сви који нису за Стаљина су титоисти?
А шта демантујеш из текста? Колико видим - ништа.
Или можда само окупацију? А јел Чехословачка окупирана или можда ослобођена 1945? Пољска? Јел знаш дефиницију окупације?
Одговори

Бранко Драгаш о овом чланку:

http://www.dragas.biz/crveni-bik/
Одговори

http://www.vaseljenska.com/svet/cia-trec...mora-doci/

https://www.youtube.com/watch?v=76M08-s8c_M
Одговори

(26-10-2014, 01:50 PM)Милослав Самарџић Пише:  Бранко Драгаш о овом чланку:

http://www.dragas.biz/crveni-bik/

Штета што је искључио коментаре Smile

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Коментариши овде...
Одговори

Кад си ме већ трпео оволико дуго, писмо мање више...
(26-10-2014, 01:21 AM)Милослав Самарџић Пише:  Свака ти част кад си успео да закључиш да сам титоиста. Smile
Ти волиш Стаљина и сви који нису за Стаљина су титоисти?
А шта демантујеш из текста? Колико видим - ништа.
Или можда само окупацију? А јел Чехословачка окупирана или можда ослобођена 1945? Пољска? Јел знаш дефиницију окупације?
Па није уопште то тешко, ево, на пример... , на пример...

Овај твој текст, је тачно начин на који је тито гледао на ствари у свету.
Па тачан начин на који су вук, ђинђић, коштуница, ... гледали...
Па начин на који александар вучић и дебели дачић гледају на ствари у свету.

Овако као ти, на ствари у свету су гледали и сви масони и бољшевици и ционисти, на ствари у свету (али нижег ранга наравно).

И шта ту много да се демантује?
Да демантујем вучића, демантоваће вас све титовце стварност...
Говорим о економском аспекту.

Што небројена маса економских генија и са истока и запада, демантује свако слово оног твог текста, заиста је мање битно.

А где је суштина?
Суштина је да је свако онај ко усваја онај текст, поклоњења демократској сатани (дал због пара, славе, или моћи), аутоматски се ОДРИЧЕ Бога и Правде! Е то је већ тотално контра Српству и лежи на титовој страни.

Што се тиче Стаљина, сви титовци га мрзе, а не мора Србин да га воли уопште. Али, тај човек, носећи шињел бољшевика, испод њега је имао Срце! Па је савршено контра оних који носе браду и кокарду, а у души су ситне титовачке јајаре.

Што се тиче окупације, па нисам ја рекао да нас је Стаљин окупирао 1944, већ ти. Али ситно је то крај оноликих глупости у оном тексту.

А што се тиче свега тога, препоручујем Просветару да прода све у Канади, већ где је и дође у ову овде будућу лудницу. Овде ће бити врло ускоро тотална лудница, али ће на западу бити много горе. Нећеш Просветар бити једини избегао из Канаде овђе! Говорим ти из личног искуства.

Ала је упро сатана све могуће и немогуће конце, да остане још који месец у "снази". Ето отварају се све карте, а нисам баш очекивао тако брзо.

А ти Милославе, када већ обожаваш западну демократију и видиш је као непобедиву, што се уопште бакћеш са Дражом? Па није ли он пропао, јер није те ствари схватао као ти и тито? Јел пишеш о њему због прања британије и демократије, што га убише - из идеологије, или због пара, или оба?

Превише све жалосно, јадно.

Рече понтије пилат: "Шта је Истина?" Па разапе Истину на Крст.

У здравље. Smile
Одговори

Лепи Боро, колики год да се трудиш не можеш нас убедити да је Стаљин био позитиван, ако питаш да ли је био бољи од Тита јесте, јел био бољи од садашње ЕУ јесте и то, али не значи да је био добар, он је заговарао једно ново уређење света које је у супротности са нашим Српским традиционалним, и не заборави да је тај исти Стаљин својим бајонетима довео Тита на власт, то што га је овај после зајебо је друга прича

ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
Одговори

Ти си уједно за Стаљина, Бога и Праву. Smile
И кажеш пропашће трули Запад за неколико месеци... Јел може опклада. Smile

П.С.
Али свакако ћу наставити да пишем на ову тему, покушаћу да истерам неке ствари на чистац.
Пре свега, ја сам русофил, а ви ми импутирате да сам против Русије. Обратно, ви сте совјетофили и ти аутоматски против и Русије и Србије.
Одговори

Штета...
(26-10-2014, 04:02 PM)Србин Пише:  Лепи Боро, колики год да се трудиш не можеш нас убедити да је Стаљин био позитиван, ако питаш да ли је био бољи од Тита јесте, јел био бољи од садашње ЕУ јесте и то, али не значи да је био добар, он је заговарао једно ново уређење света које је у супротности са нашим Српским традиционалним, и не заборави да је тај исти Стаљин својим бајонетима довео Тита на власт, то што га је овај после зајебо је друга прича
А где сам ја рекао да је Стаљин Свет, да је апсолут доброг?
Где то?
Тај човек је био добар (позитиван) у оним условима и околностима у којима је живео. То би било слично као да сам тврдио да је Милошевић био Светац. Милошевић је 1988. у датим условима био позитиван, за после шарено...
Али У ОДНОСУ НА рецимо ДОС, Милошевић је апсолутно позитиван.
Исто као што је и Стаљин у односу на то да је преузео Русију уништену бољшевицима у тоталу, па је полако УНИШТИО Богоборство, УНИШТИО бољшевизам лењина и троцког, развио индустрију од нуле, пустио Православље из стега (касније хрушчов и брежњев опет стезали...), одбранио Русију од пакленог амбиса демократије, направио Државу Русију која траје до данас, итд...

И рећи да све то није Позитивно и Добро - то је безбожништво!

Па је ли требао СССР без Стаљина да тотално пропадне, да Православље и Руски Народ тамо исчезну у хитлер-јапан окупацији, па да антихрист дође још 1940. на власт у свету?

Која је била алтернатива Русији и свету без Стаљина?
Ко би све то урадио (или боље) што је Стаљин, да га није било?

Тако само могу незрели људи да резонују. Сруши кућу - не ваља, а шта место куће - ништа. У животу се човек готово никада не опредељује између чистог добра и зла, већ између две нужне алтернативе, а често и два зла.

Зато Србине, мораш више сазнати о Стаљину, јер он је ОБРАЗАЦ промене из зла на боље. Образац који сатани смета до неподношљивости.

Није Стаљин довео тита на власт, много смо о томе дрвили до сада, али укратко. Енглези руше лондонску владу и праве нову: тито - шубашић. Онда СССР прави споразум о ПРОЛАСКУ Црвене армије кроз КЈуг и истеривању немаца напоље, а са том владом! СССР је испоштовао тај споразум до задњег слова. И како је онда то Стаљин довео тита на власт?

Које су то глупости, па радио лондон је УРЛАО и ПРЕТИО Четницима да стану под титову команду, или смрт бато! Титови манијаци у енглеским униформама и са стеновима, су пунили потоке Србима, не Црвена Армија!

Како то тито ИКАД Стаљинов, није ми јасно? Јер од бомбашког процеса, који Милослав заобилази, или што је имао радио везу са Москвом? Па где су Стаљинове НАРЕДБЕ титу - има ли их ИГДЕ?

Препоруке коминтерне, коју је Стаљин одјебо због гомила шпијуна, то ли је веза тито Стаљин? Пас је једва побего из Москве уосталом.

Те форе "тито Стаљинов", плод су незнања намерно сејаног од самих титоваца.

(26-10-2014, 04:14 PM)Милослав Самарџић Пише:  Ти си уједно за Стаљина, Бога и Праву. Smile
И кажеш пропашће трули Запад за неколико месеци... Јел може опклада. Smile

П.С.
Али свакако ћу наставити да пишем на ову тему, покушаћу да истерам неке ствари на чистац.
Пре свега, ја сам русофил, а ви ми импутирате да сам против Русије. Обратно, ви сте совјетофили и ти аутоматски против и Русије и Србије.

Запад је пропао још поодавно, само да се обелодани та ствар, а то може потрајати чак и коју годину, али тешко...

Јес, јес, "русофил"!

Света Царска Русија, срушена је фебруара-марта 1917. када је Свети Николај Романов, збачен са власти од безбожних демократа керенског.

Све остало је дошло после, а са лењином и троцким, који су ОБА ТАКОЂЕ спроводили демократске директиве у Русији.

И сад си ти Милославе "русофил", а као демократа и већи од Стаљина - комунисте, који је зауставио свеопшту пропаст Русије, од демократа и (тек) касније, њихових бољшевика?

"Русофил" који је да Русија под Путином (комунистом) залегне за јарам демократије, коју тако дивно опева у оном тексту?

Како ми то све личи на амброза, та соц-демократија и то демократско "русофилство". Волим те, а да те нема...

Пријатељски вам предлажем да се вратите Цркви (док је има) и одбијете од сатанске демократије. Паре буду и сигурно прођу, а гроб је сваком осигуран на овоме свету. Од стотина оних који су мање-више веровали у демократију, само да издвојим Војислава Шешеља. Ено га труне отрован у демократском, а не комунистичком затвору. Верујем да се бар сада, он одрекао те сатанске наказе.

Србији, ако неће тоталну пропаст, Спас лежи само у Православљу и Краљу, а не некој гомили скупштинских лопова. Значи у традицији Немањића, Лазаревића, Црногорских Петровића, Карађорђа. Исто и Русији. Тренутно у Русији, Путин поступа по директивама војног врха, који га је и довео и држи на власти. Оног момента када ствари буду сазреле, опет ће доћи Цар у Русији. А као и на западу тиранин над тиранима - антихрист. Ни за какву демократију више нема места на овом свету, па изволте:

Слушајте антихриста, преко његовог иструмента демократије (коју ће и сам да одбаци убрзо), ИЛИ Бога, преко једине Богом Дане Русије овоме свету, па била она комунистичка, или Царевина.

Много се расписах, а све то смо претурали 100 пута.

Поздрав!
Smile
Одговори

Немој сад да врдаш, јел Запад пропада за неколико месеци, или за неколико година.... Изјасни се па да се кладимо...
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 3 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним