Оцена Теме:
  • 12 Гласов(а) - 3.92 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Украјина и Новорусија

Руси објавили сателитски снимак где ,наводно,украјински миг 29 обара малезијски авион.

Одговори

Вот кто правит Украиной:

Президент - Петр Порошенко (Вальцман) – еврей.
и. о. президента Турчинов (Коган) – еврей.
Премьер Министр –Арсений Яценюк (Бакай) - еврей.
Министр финансов –Александр Шлапак– еврей.
Секретарь Совета нац. безопасностии обороны Украины – Андрей Парубий– еврей, гомосексуалист.
Вице премьер – Владимир Гройсман– еврей.
Министр МВД Арсен Аваков– Армянский еврей, гомосексуалист.
Министр Культуры – Сергей Нищук - еврей, масон, гомосексуалист.
Директор НацБанк – Степан Кубив – еврей.
Глава администрации президента - Сергей Пашинский– еврей.

Основные кандидаты в президенты от оппозиции:

- Юлия Тимошенко (Циля Капительман) – еврейка.
- Виталий Кличко (Этинзон) – еврей по отцу.
- Олег Тягнибок (Фротман) – еврей по маме.
- Дмитрий Ярош(Авдим) – еврей, хасид.

Олигархи Украины – все евреи:

И.Коломойский, Э.Гурвиц, Г.Боголюбов, П.Порошенко, Д.Фирташ, С.Левочкин, В.Гайдук, В.Немировский, К.Жеваго, В.Пинчук, Э.Прутник, Р.Ахметов, А.Мартынов, В.Костельман, Е.Сигал, Б.Колесников, А.Фельдман, Ф.Шпиг, Н.Шуфрич, А.Роднянский, И.Дворецкий, А.Абдинов, В.Ермолаев, М.Киперман, Е.Звягильский, Ф.Жебровская, С.Ронис, Г.Корбан, Г.Суркис, И.Суркис, В.Шамотий, А.Лещинский, Ю.Родин, М.Беккер.

Все СМИ – в руках евреев:

П. Порошенко, И. Коломойский,Д. Фирташ, В. Пинчук, Р. Ахметов.

Президенты незалэжной:

- Кравчук (Блюм) – еврей.
- Кучма (Кучман) – еврей.

Иконы нацизма Западной Украины:
Степан Бандера (Шимон Штефан) – польский еврей, гомосексуалист.
- Роман Шухевич – еврей, гомосексуалист.

ПАМЕТНОМ ДОСТА!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Украјина пуна Јевреја...и Нациста. 5+5
Одговори

http://www.fakti.org/globotpor/quo-vadis...vetski-rat

" Зато је потребно да Руси знају да на Западу више не постоји слобода речи. Кад већина људи ништа не зна о томе шта се дешава у свету - то значи да их нико није информисао. Па, каква је то слобода речи?
Тридесет година сам радио као новинар, али сада сам забрањен у Италији на свим централним каналима телевизије. Био сам обичан новинар, чак сам у време „хладног рата” писао, добијао награде, а сад више не могу као раније да наступам на телевизији!"

Могу да сведочим да је баш тако. Без обзира на то да је он највећи познавалац руске геополитике у Италији и један од највећих широм света, -тако да је често гост у руским каналима- откад постоји "криза" и рат у Украјини, њега су у телевизију, колико сам ја спазио, позван само једанпут, у информативном каналу Берлусконијеве мреже. Државна телевизија РАИ свесно га бојкотује јер знају да он брани истину и руско гледиште ствари.
О Украјини и Русији причају неки односно поготово неке проамеричке и углавном левичарске глупе репортерке, које имају превелике предрасуде о највећој земљи источне Европе.
Одговори

(15-11-2014, 06:53 PM)Pavle Пише:  Украјина пуна Јевреја...и Нациста. 5+5

Шта? Као чудно?

Чијим капиталом је Хитлер зајашио власт у Њемачкој?

То да је олигархија у Украјини већином јеврејска не крију ни они сами, а сада ћемо ми да се као пизде снебивамо, тобоже немој да испаднемо 'анти-семите'!?

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

(15-11-2014, 06:53 PM)Pavle Пише:  Украјина пуна Јевреја...и Нациста. 5+5

Није ни чудо,Јевреји су бежали у Средњем веку са запада највише у данашњу Пољску и Украјину где су их чекали раширених руку . . . Тадашња Пољска је за њих била обећана земља . . .
Касније кад их је Русија освојила раширили су се и по њој . . .

''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)

Одговори

Летос сам прочитао једну добру реченицу:
"Украјински националисти обожавају Бандеру, раде за јеврејске богаташе, цркају за америчке интересе и за све окривљавају Русе".
Одговори

Херцег, изгледа да си се мало уморио од теме?Blush
Видим да немачки генералштаб најављује дугогодишњи рат са Русијом. Готово је невероватно да немачки званичници користе скоро истоветне реченице које су користили официри генералштаба цара Вилхема пред Први светски рат, типа:" Сан да је Европа место где се мирно и ушушкано живи треба разбити. Чекају нас другачија времена."
НовоРусија је прва на тапету. Да ли ће се чекати пролеће или ћемо већ зимус бити сведоци значајнијих сукоба?
Одговори

Тамо сукоби и не престају.
Али је ово примирје била таква грешка да је то невероватно.
Сваки рат на истоку је непредвидив, такав је и овај.

Сад некако личи на глиб из кога не могу да мрдну. И једни и други, поготово Укри, гомилају војску.
Можда се може очекивати офанзива, да покушају пре најјаче зиме да ударе. Али мислим да се меда пробудио, није ни Укрима свеједно. Smile
Одговори

[Слика: mw7jmb.jpg]

[Слика: 2vwxlci.jpg]
Одговори

(19-11-2014, 11:48 PM)Pavle Пише:  Тамо сукоби и не престају.
Али је ово примирје била таква грешка да је то невероватно.
Сваки рат на истоку је непредвидив, такав је и овај.

Сада ће Просветар - путиноид да удари по теби!

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

Из Новорусије и Русије вести:

http://russia.tv/video/show/brand_id/395...d/1101819/

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

[Слика: 2ebvfao.jpg]

Можда Руска окренута наопако, а можда и не.

[Слика: m0122.gif]
Одговори

Последње вести:

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 2 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним