Оцена Теме:
  • 12 Гласов(а) - 3.92 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Украјина и Новорусија

(16-12-2014, 12:18 AM)ЛукаЛоко Пише:  Кјезу је данас привела естонска полиција.

Кизу привели?!

Е Кизо, Кизо, са'ш да'иш како бије демократија!

Него да пишемо петицију да га пуште ил'ће шаљемо Живковића јопет*!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Stanje na frontu kol'ko čujem nije dobro, ide ka lošem..
Međ rusa udarili veliki nesporazumi i optuživanje pa se sad ne mogu gledati međusobno ...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

[Слика: 9h5t8o.jpg]
Одговори

Јуче сам поново помислио на покољ у Одеси, био је највећи терористички акт у Европи у прошлој години, а колико су били равнодушни западни новинари према ономе.
Одговори

(10-01-2015, 08:50 PM)ЛукаЛоко Пише:  Јуче сам поново помислио на покољ у Одеси, био је највећи терористички акт у Европи у прошлој години, а колико су били равнодушни западни новинари према ономе.

А и овај још већи покољ у Нигерији(2000 душа) и мук!!!!!

У славу предака, на понос потомака!!!

http://cojstvo.rs/
Одговори

Искрено Лука,
по мени мртву трку воде агарјани и ови западни секуларисти.

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

(10-01-2015, 10:13 PM)регул Пише:  
(10-01-2015, 08:50 PM)ЛукаЛоко Пише:  Јуче сам поново помислио на покољ у Одеси, био је највећи терористички акт у Европи у прошлој години, а колико су били равнодушни западни новинари према ономе.

Није исто! Тај покољ у Нигерији нису скрили него су означили као страшан догађај. Уосталом је до неке мере "нормално" да терористички акт у срцу европског метропола привуче већу пажњу од покоља тамо у Африци. Да ме људи не схвате погрешно, не би требало да буде тако, али је то скоро неминовно.
Са друге стране покољ у Одеси западни медији су први дан скрили, потом су то покушали да представе као наводни међусобни окршај двеју стране, потом су причали да су жртве погинуле због пожара а као да је то био инцидент.
После неколико дана од покоља италијанска репортерка која је веома гнусно извештавала догађаје из Украјине, дошла је на место погибија свих тих људи и док је глумила неку жалост, имала је образ да каже да се води истрага о томе ко је починио масакр, као да није то већ било јасно!!
Ти људи који су подржали Мајдановце, нису желели да признају да су њихови миљеници извршили злочин и практично осуде тог злочина није било.
Одговори

[Слика: 2vX3d3QnVrQ.jpg]

Речи не значе ништа.
Одговори

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

(10-01-2015, 10:13 PM)регул Пише:  

Što nisi išao ispred ambasade Nigeriije da zapališ sveću pogiinulima.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Шта тебе боли Вршац шта брат Лука ради?

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

Одговори

Доњецки аеродром из ваздуха.
Одговори

Послије Путинове издаје и преговора из Минска дошао је тренутак напада. Консолидовани и од америчке армије опремљени Укропи су изгледа наново заглибили.

Јединице им одбијају да извршавају наређења.

Самоодбрана:
http://vk.com/public66833222

Мало укро разваљене технике:

Наши прелазе у контру на Пјесак и Авдејевку:

Одговори

Ја морам да те питам у чему се састоји Путинова издаја?Да ли је поента узети само Новорусију или сачувати целу Украјину у својој сфери утицаја?Да ли је гурање Русије у рат у Украјини замка коју је Путин прочитао и игнорисао?Да ли Русија може више да уради избацивањем долара као валуте у трговини међународној или метком?Све више уговора потписује о међусобној трговини у сопственим валутама!Ја отказах место модератора на Новорусији због таквих прича,јер се не слажем са њима!Мислим да је игра много дубља него што ми можемо да саватамо!Жали боже свих жртава,за које ће неко одговарати,али мислим да за сада Путин савршено води игру!Ништа западу није успело.Пукотине у санкцијама су све веће и дубље.Шта би добио да је отворено ушао у рат и Украјини?Само би западу дао одрешене руке да још директније се уплету у сукоб а тиме и Русију увуче у глиб из кога би се тешко извукла.

У славу предака, на понос потомака!!!

http://cojstvo.rs/
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 8 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним