20-01-2015, 12:48 PM
Штета бре Просветару да руско Министарство спољних послова нема таквог стручњака, што им се не препоручиш?!
Цитат:b]Кизо,
је ли ово на почетку видеа Оилова пумпа на улазу у Вршац? Ал' немој да се плашиш, ако те ко буде дир'о реци да си мој јаран![/b]
Mekenzi Пише:Nema čega da se bojim.Ехх, Лолита, Лолита...
Ako bi Rusi udarili morali bi da pregaze jednu ili dve NATO članice (Mađarsku ili Rumuniju)..Tako da ja mirno spavam dok NATO stiti nebo južnog Banata ..
Цитат:Жућковски лепо пита Путина.
Шта се ког ђавола дешава у Доњецку и Горловки,Владимире Путине?Ја вас питам.Ви сте у току ситуације,свакодневно вам подносе папире о извештајима са Донбаса и ништа вас то не брине?Колико још жена,деце,стараца "украјински партнери" морају да убију да би прекинули да се бавите дипломатијом и као Главнокомандујући да кренете да се бавите својим обавезама?
Ваши украјински партнери-то су серијске убице без савести.С ким у свету преговарате?Зауставите украјинске демоне,Владимире Путине.Ви сте хвала Богу,диктатор огромне,најбогатије земље наоружане до зуба.
Шаљите на Донбас технику,наоружае и минуцију?Хвала.А може да се сада пошаље то све-не само за осигурање у овим штетним границама Новорусије и не за демонстрацију силе пред још једним у низу политичким трговимама о примирјима(која раде искуљиво за украјинце),а за то за шта је обавезна да ради руска армија-да затити земљу од сепратиста и терориста.
Зауставите овај ђавољи рат,Путине.Само једна ваша реч је довољна да би се прекинуло страдање и бол хиљада Руса.Дајте наређење за чишћење Југа Русије од терориста,зауставите крвопролиће и опростићу вам све ваше грехе и признаћу вас Председником и Главнокомандујућим.
херцеговац Пише:Када су растурили укије требало се ићи на ослобађање што веће територије, избити на ријеке, а онда преговарати. Ово смо већ гледали код ЈНА. Развалиш хрвате и турке, па примирје док се не консолидују, довуку појачање па наново.Да ти кажем искрено, после два велика пораза из прошлог лета, приликом примирја ја сам помислио да су укри схватили да не смеју у Новорусију са војском, него да би и даље деловали против руских патриота, али онако дипломатски, санкцијама, итд. Евидентно да сам на велико потценио глупост и бескрупулозност оних који су сада на власти у Кијеву. Наравно све што се догађа сада у Донбасу, то је због подршке и охрабрења које укријски бандити добијају од Запада.