Оцена Теме:
  • 4 Гласов(а) - 4 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Србија између истока и запада

Запад је Стаљина "хвалио" тачно до 2. септембра 1945.г.
Одговори

Зашто под наводницима?
Писали су чак да су гулази најхуманији затвори икада! Док су раније царску Русији критиковали због нехуманих затвора, људских права, итд.
Одговори

Главни непријатељи Русије били су чифуту, као што су то и данас. Елиминисањем њихове бројности у партији СССр-а, као и сламању идеје о константној револуцији, Џугашвили фактички спашава Русију.
О томе колики је диктатор и злочинац био написано је толико тога па је непотребно износити оно што сви знају.
Како сам ја окорели противник јудео гангстераја, јеврејског лобија и осталих чивутских организација, то Кобу сматрам за једног од зачетника сламања те пошасти. Наравно, свестан сам ја свих злочина који су почињени како би поменути остао на власти толико дуго у једној диктатури каква је била наметнута Русији, која је истовремено однела милионе и милионе људских живота. То је нешто што нико не може порећи и ту нема дилеме.
Него, све то што се Стаљину уписује као злочин ја гледам свакога дана. Додуше, јесте у име неке друге идеологије и јесте у измењеном облику, али се перманентно догађа. А главни протагонисти егзодуса читавих народа су наследници истих оних коју су инсталирали комунизам у Русији и који данас поново покушавају похарати и потлачити руски народ.
За крај ове дискусије (бар за мене) само ћу констатовати следеће: Нити има доброг комунисте, нити је Стаљин био добар. Једноставно, ја му узимам за плус то што је зауставио чифуте у њиховој намери.
Одговори

Ма шта нам наприча:

http://www.pogledi.rs/forum/Thread-drago...34#pid3234

Ах да, умало да заборавим, ово су све "добри чифути", они који су се супротставили Стаљину, његовом доласку и опстанку на власти су "лоши" Rolleyes

Исто тако ми није јасно шта је то Стаљин успео да заустави, кад су одмах после његове смрти његови наследници и најближи сарадници објавили "дестаљинизацију", и наставили по старом, док су широке масе људи у СССР наставиле да грцају у тоталитаризму, беди и сиромаштву, све до коначне пропасти те накарадне творевине. А "чифути" ево их и дан данас жаре и пале Русијом, сва могућа богатства држе у својим рукама.

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

И даље не разумем те приче о Јеврејима. Они никад нигде нису били главни, нити су сада (сем у Израелу).
Одговори

Самарџићу, од 25 Лењинових министара, преко 20 су били Јевреји, да не причам о другим државним функцијама.

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

А које националности је био Никола Пашић?
Одговори

(23-11-2014, 04:42 PM)Милослав Самарџић Пише:  Зашто под наводницима?
Писали су чак да су гулази најхуманији затвори икада! Док су раније царску Русији критиковали због нехуманих затвора, људских права, итд.

Енглеска, Францукса и САД су хвалили и подржавали Стаљина од 22.6.1941.г. до 2.9.1945.г. и у једно време сукоба Тито-Стаљин. Само тада!
Одговори

(23-11-2014, 08:45 PM)Борко Радовић Пише:  
(23-11-2014, 04:42 PM)Милослав Самарџић Пише:  Зашто под наводницима?

Енглеска, Францукса и САД су хвалили и подржавали Стаљина од 22.6.1941.г. до 2.9.1945.г. и у једно време сукоба Тито-Стаљин. Само тада!
И 1930-тих, кад су почеле чистке.
Одговори

(23-11-2014, 08:43 PM)Милослав Самарџић Пише:  А које националности је био Никола Пашић?

Konačno neko i to da pita! Smile
Bio je balkanski Jevrejin - Vlah, Cincarin, Kucovlah, Aromunje.

Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
Одговори

(23-11-2014, 09:17 PM)Vlad Alekš Пише:  
(23-11-2014, 08:43 PM)Милослав Самарџић Пише:  А које националности је био Никола Пашић?

Smile

Да ли је и овај руски песник комуниста из 19. века, Владимир Печорин, био Јеврејин? Његов стих:

"Како је слатко мрзети Отаџбину и нестрпљиво очекивати њено уништење, и у рушењу Отаџбине видети рађање светске зоре..."
Одговори

А он ти је позитивна личност?

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

Никола Пашић је пореклом Цинцарин. Цинцари немају никакве везе са
Јеврејима и Власима.
Одговори

Сматрам да текст Самарџића један од његових бољих, јер заиста се ваља држати оне мудрости (и судбине српског народа) - Исток Западу, Западу Исток!!!

Тек рестаурацијом Царске Русије, Србија и Срби могу рачунати на искрену помоћ са Истока...
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 2 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним