Поруке: 129
Теме: 5
Придружен: Oct 2014
Углед:
2
Запад је Стаљина "хвалио" тачно до 2. септембра 1945.г.
Поруке: 17,010
Теме: 632
Придружен: Jul 2013
Углед:
1,875
Зашто под наводницима?
Писали су чак да су гулази најхуманији затвори икада! Док су раније царску Русији критиковали због нехуманих затвора, људских права, итд.
Главни непријатељи Русије били су чифуту, као што су то и данас. Елиминисањем њихове бројности у партији СССр-а, као и сламању идеје о константној револуцији, Џугашвили фактички спашава Русију.
О томе колики је диктатор и злочинац био написано је толико тога па је непотребно износити оно што сви знају.
Како сам ја окорели противник јудео гангстераја, јеврејског лобија и осталих чивутских организација, то Кобу сматрам за једног од зачетника сламања те пошасти. Наравно, свестан сам ја свих злочина који су почињени како би поменути остао на власти толико дуго у једној диктатури каква је била наметнута Русији, која је истовремено однела милионе и милионе људских живота. То је нешто што нико не може порећи и ту нема дилеме.
Него, све то што се Стаљину уписује као злочин ја гледам свакога дана. Додуше, јесте у име неке друге идеологије и јесте у измењеном облику, али се перманентно догађа. А главни протагонисти егзодуса читавих народа су наследници истих оних коју су инсталирали комунизам у Русији и који данас поново покушавају похарати и потлачити руски народ.
За крај ове дискусије (бар за мене) само ћу констатовати следеће: Нити има доброг комунисте, нити је Стаљин био добар. Једноставно, ја му узимам за плус то што је зауставио чифуте у њиховој намери.
Поруке: 3,187
Теме: 51
Углед:
372
Ма шта нам наприча:
http://www.pogledi.rs/forum/Thread-drago...34#pid3234
Ах да, умало да заборавим, ово су све "добри чифути", они који су се супротставили Стаљину, његовом доласку и опстанку на власти су "лоши"
Исто тако ми није јасно шта је то Стаљин успео да заустави, кад су одмах после његове смрти његови наследници и најближи сарадници објавили "дестаљинизацију", и наставили по старом, док су широке масе људи у СССР наставиле да грцају у тоталитаризму, беди и сиромаштву, све до коначне пропасти те накарадне творевине. А "чифути" ево их и дан данас жаре и пале Русијом, сва могућа богатства држе у својим рукама.
Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
(Последња измена: 23-11-2014, 07:49 PM од
Громовник.)
Углед:
1,875
И даље не разумем те приче о Јеврејима. Они никад нигде нису били главни, нити су сада (сем у Израелу).
Поруке: 3,187
Теме: 51
Углед:
372
Самарџићу, од 25 Лењинових министара, преко 20 су били Јевреји, да не причам о другим државним функцијама.
Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Углед:
1,875
А које националности је био Никола Пашић?
Поруке: 2,302
Теме: 21
Придружен: Jan 2014
Углед:
515
(23-11-2014, 08:43 PM)Милослав Самарџић Пише: А које националности је био Никола Пашић?
Konačno neko i to da pita!

Bio je balkanski Jevrejin - Vlah, Cincarin, Kucovlah, Aromunje.
Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
Сматрам да текст Самарџића један од његових бољих, јер заиста се ваља држати оне мудрости (и судбине српског народа) - Исток Западу, Западу Исток!!!
Тек рестаурацијом Царске Русије, Србија и Срби могу рачунати на искрену помоћ са Истока...