Поруке: 837
Теме: 6
Придружен: Jul 2013
Углед:
148
Да се вратим на изворну тему топика, ја не могу да разликујем у потпуности Русију од Совјетског Савеза. По мени оно је и даље била Русија иако под другим именом и другим (злочиначким) режимом. Совјетски Савез је имао исте геополитичке интересе као Руска Империја.
Уз то, понављам да Стаљину примери су заправо били не Љенин него Иван Грозни и Петар Велики. Заиста постоје имресивне сличности између владавине тих двојица и Стаљиновог доба, тако да по мени не може се издвојити Стаљинова страховлада од руске историје.
Поруке: 4,401
Теме: 55
Углед:
648
А како коментаришеш чињеницу да су Срби извршили геноцид над Србима у "НДХ"? Мени је то поражавајуће сазнање.
Углед:
648
Какво троловање, о чему ти причаш? То што сваки твој "аргумент" окренем против тебе, није никакво троловање већ нормалан сукоб мишљења. Троловање је твоје стално оптуживање да ја тролујем и "спинујем", уз избегавање одговора.
(Последња измена: 26-11-2014, 12:31 AM од
Николај.)
Поруке: 2,854
Теме: 61
Углед:
221
Шта си, мајке ти, окренуо против мене?
Па ко нормалан данас може да оповргне да су хрвати настали од покатоличених Срба дјеловањем Беча и Ватикана?
И шта?
То што се они данас зову хрвати значи да нису Срби?
Шта? То што је Јосип Франк прешао на римокатолицизам значи да је престао бити Јевреј и постао вјеверица?
Шта ти доказујеш?
Па код Опузена су прије прошлог рата постојала села која славе славу, а римокатоличка су!
Прођи Републиком Српском Крајином по селима која су била римокатоличка па ћеш видјети да су већином цркве биле Православне, а касније преправљане.
И шта си доказао?
Да данашњи хрвати нису већином покатоличени Срби?
Изгубио си се.
Када будемо сијели на кафи којом приликом поклонићу ти књижицу у којој су наведене херцеговачке породице са подацима када су прешле на римокатолицизам и коју славу су славиле.
„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.
(Последња измена: 26-11-2014, 12:41 AM од
херцеговац.)
Углед:
648
А којим су се, по твом мишљењу, мотивима и побудама руководили Павелић и остали Срби, да изврше геноцид над Србима у "НДХ"?