Поруке: 62
Теме: 2
Придружен: Sep 2013
Углед:
1
Сваку тему уништиш својим глупим коментарима.
Изразито глупим коментарима.
Поруке: 1,259
Теме: 22
Придружен: Jul 2013
Углед:
47
Па шта да радим кад сам глуп, морам тако и да питам.
Не рече ми ко је антикомунистички устао и одакле?
Није ми јасно, значи комунисти су држали Србију,
а љотани устали протиВу њи, у устанку и свргли
их са власти?
А оних 80.000 побијених у Јајинцима су комуњаре?
80.000 мајки закука.
Поруке: 62
Теме: 2
Придружен: Sep 2013
Углед:
1
Твоје познавање историје је скандалозно,апелујем на Самарџића да образује своје кадрове јер овако испадају смешни,да не употребим неку грубљу реч.
Српске оружане формације немају везе са логором у Јајинцима.
Крагујевац је већ позната прича,кривци су партизани и четници који су побили немце без икакве потребе,уследила је одмазда а храбри јунаци побегоше у брда и оставише народ на милост и немилост окупатору.Ту се нашао један див јунак,Марисав Петровић и његов одред Добровољаца који је молећи немачког команданта спасао стотине Срба.ХЕРОЈСКО ДЕЛО!
Што се тиче Краљева па ти си толика гибанска вуцибатина да је немам речи,у Краљеву је окупатор стрељао и око 200 чланова ,,Збора,, са народом,није било доборовољачких одреда у близини.
Тито је комунистички бандит,е са таквим бандитима је Пуковник Михаиловић разговарао и са њима спроводио ,,устанак,,. Братимљење са црвеним зверима највећим непријатељима Срба,је много већи грех него ли сарадња Недића и Љотића са окупатором.
Поруке: 1,259
Теме: 22
Придружен: Jul 2013
Углед:
47
Све у свему да закључимо:
Љота, неђа и пећко, сташе раме уз раме са усташама, немцима и маџарима, а протиВу комунизма и Драже! Побише сви они скупа преко 1.500.000 Срба у борби протиВу комунизма.
Ипак разумем Четнике што су више мрзели љотин смрад, чак и од комунистичког (британског), јасно је и зашто.