Оцена Теме:
  • 13 Гласов(а) - 3.46 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Активности српске Династије Карађорђевић

Бојим се да је сизифовски посао тебе просвећивати Регуле.Иначе што се комунистичке флоскуле да се углед Престолонаследника руши по питању језика тиче,волео бих да видим тебе да на Западу живиш и не можеш кући...Много тога би заборавио...Иначе за твоју информацију краљ Милан када је дошао у Србију није знао реч српског па је постао први српски Краљ после Косова и под њим је стечена независност и започета бржа европеизација Србије...А краљ Петар I је говорио српски са јаким француским нагласком па то није сметало да победнички води ратове и још више култивише и демократизује Србију...Smile

То је питање куртоазије Громовниче...Ниси ти суптилан за те финесе...Ствари гледаш исувише просто без увиђаја у њихову деликатност...
Одговори

(17-02-2015, 06:28 PM)Монархиста Сокобања Пише:  То је питање куртоазије Громовниче...Ниси ти суптилан за те финесе...Ствари гледаш исувише просто без увиђаја у њихову деликатност...

Јебига, шта ћу кад сам некултивисан! Да сам десет пута већи "издајник народа и војске" и "неморални јадник" него што си ме ти назвао на прошлој страни, опет нема шансе да бих се руковао са оваквима. А пази, нисам никакав претендент на престо!

Довољно ми је да видим овај блентави осмех "Краљевског брачног пара" у руковању са потомцима злочинаца, и да ми све буде кристално јасно! Blush

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Иначе Громовниче речник ти базди на некултуру!

Теби ништа није јасно човече!Стварно си за жаљење!
Одговори

(17-02-2015, 06:28 PM)Монархиста Сокобања Пише:  Иначе за твоју информацију краљ Милан када је дошао у Србију није знао реч српског па је постао први српски Краљ после Косова и под њим је стечена независност и започета бржа европеизација Србије...А краљ Петар I је говорио српски са јаким француским нагласком па то није сметало да победнички води ратове и још више култивише и демократизује Србију...Smile

Добро, ал за 15 година да не може падеже да научи па то нисам видео у животу.
У школи учиш језик 7 година па га научиш бар да разговетно причаш, плус ниси окружен људима којима је тај језик матерњи. Он живи овде, кад отвори новине - Српски. Упали радио - Српски. Изађе на улицу - Српски. Са конобаром прича Српски. Има вероватно 5 професора који га уче језик сваки дан и за 15 година не зна две реченице да састави. Још најгоре је то што сваки говор треба да чита.
Па набубај га напамет човече ако већ не знаш да прочиташ.

Не знам. Разумем вас али стварно имате тежак задатак да народу приближите овог човека. Поготово што он сам ради против себе више него било ко против њега.
Одговори

Павле брате узми да живиш 20 година у Америци или Енглеској па да видиш како ћеш говорити српски.Ја рецимо имам пријатеља који је рођен овде,зарадио пензију у Немачкој и мене ословљава са " Срђан " a никако са "Срђане" како ми гласи име .

Павле да ли знаш колико људи чита говоре !? Сада ти претерујеш .
Одговори

Не, не. Ниси ме разумео, не кажем ја да он не чита говоре, наравно да ће да чита него нека пар дана унапред "учи" са неким ко говори српски и нека га малтене научи напамет. Речи које му праве проблеме или тако нешто.

Одговорно тврдим, да 15 год живим у било којој земљи на кугли земаљској, да би тај језик говорио граматички исправно. Можда би имао нагласак и домаћи би знали да ми то није матерњи али би причао граматичи исправно. Па све и да је Кина или Јапан. А поготово да имам услове као ЊКВ Александар.
Одговори

Србски језик је специфичан и тежак за учење,нарочито Енглезима!

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

(17-02-2015, 10:38 PM)smederevo Пише:  Србски језик је специфичан и тежак за учење,нарочито Енглезима!

Onda ćemo da se prebacimo na engleski da nas Aleksandar razume.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Да би разумео језик једног народа, мораш прво да разумеш дух тог народа, да созерцавањем допреш до њега, тако да сам језик долази на крају као природна појава услед саживљавања са одређеним народом. То фали овом нашем унесрећеном псеудо - владару. Проналазак сопства, дубоко понирање у Српство и одбацивање масонерије и позападњаченог изопаченог схватања народа и политике...

Мртва глава, кости двије,
то је значка из Србије!
Одговори

Добро, ви се спрдате али ја озбиљно причам. Сваком нормалном човеку на памет пада да њега једноставно не занима да научи језик.

Притом:

Па немојте да се зезамо. Smile
Одговори

Ламине Србине :-)

Мртва глава, кости двије,
то је значка из Србије!
Одговори

ЖИВЕО КРАЉ АЛЕКСАНДАР ДРУГИ КАРАЂОРЂЕВИЋ!

REŠENA MISTERIJA TITOVOG SEFA: ZLATO u njemu NIJE MARŠALOVO već svaka stvar ima ŽIG KARAĐORĐEVIĆA!
http://www.telegraf.rs/vesti/politika/14...jordjevica

И "Независне новине" извештавају о почасти која је указана Престолонаследнику Александру

http://www.nezavisne.com/novosti/ex-yu/K...89306.html

Изасланици Престолонаследника Александра положили венце у Орашцу и на Опленцу поводом Дана државности

[Слика: 07.jpg]

[Слика: 21.jpg]

[Слика: 31.jpg]

Пролеће на Краљевском комплексу

[Слика: 05MAJ1.jpg]

[Слика: X7V3593-02.jpg]

[Слика: X7V4162.jpg]

[Слика: X7V5556-02.jpg]

[Слика: Beli-dvor-MAGNOLIJA-01.jpg]

[Слика: LX7V2436.jpg]

[Слика: IMG_3898.jpg]

2014. Годишњи филм – Принцеза Катарина: „Живим да бих помaгaла“

У Краљевској породици Србије, по стању месеца октобра 2007. године, редослед наслеђивања је следећи:

Монарх (Александар II) (17. јули 1945. године)

1. Њ.К.В. Принц Петар, син Њ.К.В. Престолонаследника Александра 1980. -

2. Њ.К.В. Принц Филип (близанац) син Њ.К.В. Принца Александра 1982. -

3. Њ.К.В. Принц Александар (близанац) син Њ.К.В. Престолонаследника Александра 1982 -

4. Њ.К.В. Принц Никола , син Њ.К.В. Принца Томслава 1958 -

5. Њ.К.В. Принц Ђорђе, син Њ.К.В. Принца Томслава 1984 -

6. Њ.К.В. Принц Михајло, син Њ.К.В. Принца Томслава 1985 -

7. Њ.К.В. Принц Владимир, син Њ.К.В. Принца Андреја1964 -

8. Њ.К.В. Принц Димитрије, син Њ.К.В. Принца Андреја 1965 -

http://www.royalfamily.org/faq/?lang=cir#top

[Слика: 6LzSCUJ.gif]
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Одговори

RoyalSerbianChannel

https://www.youtube.com/user/RoyalSerbia...l/featured

Ovde ćete naći filmove o godišnjim aktivnostima Nj.K.V. Prestolonaslednika Aleksandra i Nj.K.V. Princeze Katarine i njene humanitarne fondacije

(17-02-2015, 06:26 PM)Громовник Пише:  

"Краљ": Ево руке!

[Слика: Tan2013-6-5_14385118_1.jpg]
[Слика: Tan2013-6-5_145127681_0-620x350.jpg]

Краљ је Краљ свима, па и комунистима...

У овом чину видим симболично помирење две Србије, краљевске и комунистичке.

Биће Јошка Броз активна опозиција Краљевини СрбијиБаја

[Слика: 6LzSCUJ.gif]
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Одговори

(18-02-2015, 07:10 AM)royalist Пише:  У овом чину видим симболично помирење две Србије, краљевске и комунистичке.

Само се ви мирите, и далеко вам лепа кућа...

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним