Поруке: 3,187
Теме: 51
Придружен: Jul 2013
Углед:
372
(17-02-2015, 06:28 PM)Монархиста Сокобања Пише: То је питање куртоазије Громовниче...Ниси ти суптилан за те финесе...Ствари гледаш исувише просто без увиђаја у њихову деликатност...
Јебига, шта ћу кад сам некултивисан! Да сам десет пута већи "издајник народа и војске" и "неморални јадник" него што си ме ти назвао на прошлој страни, опет нема шансе да бих се руковао са оваквима. А пази, нисам никакав претендент на престо!
Довољно ми је да видим овај блентави осмех "Краљевског брачног пара" у руковању са потомцима злочинаца, и да ми све буде кристално јасно!
Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
(Последња измена: 17-02-2015, 06:45 PM од
Громовник.)
Поруке: 17
Теме: 0
Придружен: Feb 2015
Углед:
1
Иначе Громовниче речник ти базди на некултуру!
Теби ништа није јасно човече!Стварно си за жаљење!
Поруке: 17
Теме: 0
Придружен: Feb 2015
Углед:
1
Павле брате узми да живиш 20 година у Америци или Енглеској па да видиш како ћеш говорити српски.Ја рецимо имам пријатеља који је рођен овде,зарадио пензију у Немачкој и мене ословљава са " Срђан " a никако са "Срђане" како ми гласи име .
Павле да ли знаш колико људи чита говоре !? Сада ти претерујеш .
Поруке: 1,793
Теме: 10
Углед:
258
Не, не. Ниси ме разумео, не кажем ја да он не чита говоре, наравно да ће да чита него нека пар дана унапред "учи" са неким ко говори српски и нека га малтене научи напамет. Речи које му праве проблеме или тако нешто.
Одговорно тврдим, да 15 год живим у било којој земљи на кугли земаљској, да би тај језик говорио граматички исправно. Можда би имао нагласак и домаћи би знали да ми то није матерњи али би причао граматичи исправно. Па све и да је Кина или Јапан. А поготово да имам услове као ЊКВ Александар.
Поруке: 5,715
Теме: 64
Придружен: Aug 2013
Углед:
364
Србски језик је специфичан и тежак за учење,нарочито Енглезима!
Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Поруке: 9,170
Теме: 234
Углед:
375
(17-02-2015, 10:38 PM)smederevo Пише: Србски језик је специфичан и тежак за учење,нарочито Енглезима!
Onda ćemo da se prebacimo na engleski da nas Aleksandar razume.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 86
Теме: 1
Придружен: Dec 2014
Углед:
23
Да би разумео језик једног народа, мораш прво да разумеш дух тог народа, да созерцавањем допреш до њега, тако да сам језик долази на крају као природна појава услед саживљавања са одређеним народом. То фали овом нашем унесрећеном псеудо - владару. Проналазак сопства, дубоко понирање у Српство и одбацивање масонерије и позападњаченог изопаченог схватања народа и политике...
Мртва глава, кости двије,
то је значка из Србије!
Поруке: 86
Теме: 1
Придружен: Dec 2014
Углед:
23
Ламине Србине :-)
Мртва глава, кости двије,
то је значка из Србије!
Поруке: 3,187
Теме: 51
Углед:
372
(18-02-2015, 07:10 AM)royalist Пише: У овом чину видим симболично помирење две Србије, краљевске и комунистичке.
Само се ви мирите, и далеко вам лепа кућа...
Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!