Поруке: 7,047
Теме: 39
Придружен: Aug 2013
Углед:
167
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Поруке: 9,130
Теме: 234
Придружен: Jul 2013
Углед:
373
Prosvetaru, kako ide pravac ka Vršcu, nešto prikočilo...Mi čekamo ođe od karapta da uđeš u Vršac, al nema te, pa se zabrinuli...
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Углед:
167
(16-02-2015, 11:44 PM)Mekenzi Пише: Prosvetaru, kako ide pravac ka Vršcu, nešto prikočilo...Mi čekamo ođe od karapta da uđeš u Vršac, al nema te, pa se zabrinuli...
Кизо радимо на томе, ма густирамо, полако, ђе си зап'о, крчкају се котлови, па ка'е:
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Поруке: 356
Теме: 2
Углед:
53
Kizo pocni da ucis Ruski i vjezbas Kazacok.Trebat ce ti.
Boj se ovna,boj se govna,a kad ces zivjeti?Boj se svega, ne budi ono sto jesi,ali do kada tako?
Поруке: 9,130
Теме: 234
Углед:
373
(17-02-2015, 02:58 PM)Krajisnik Пише: Kizo pocni da ucis Ruski i vjezbas Kazacok.Trebat ce ti.
Nema potrbe, zaglavio se Prosvetar u međunarodnom blatu kotla, neće skoro on na Vršac...
Počuča koji spada u Prosvetarovu gardu od 300 HRABRIH je moj Vrščanin, i čo'ek, tako da nema brige..
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Углед:
167
Хммм...ми колк'о смо начули Почуча прво бије кундаком и цокулом све који пишу хрватском гајевицом илити усташицом, па тек ондак пита јел ко од избивених Вршчанин!
Зато пај'шта радиш кад Почуча униђе у Вршац са румуњске стране!
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Углед:
167
Поводом санкција Русији од стране Трулог Запада, па каже:
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Поруке: 3,187
Теме: 51
Углед:
372
Њему није ништа лошије сигурно
Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Углед:
167
Застава Новорусије се вије, ДАНАС У ДЕБЕЉЦЕВУ-СУТРА У....
ВРШЦУ!
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Углед:
167
Даркец еве га један твој Родоверац из "Азова"! Скидај твоју тетоважу док је време, види како су му лични опис променили:
https://www.youtube.com/watch?v=gkHCK9ga8Ys#t=119
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Поруке: 3,187
Теме: 51
Углед:
372
(18-02-2015, 06:05 PM)ПРОСВЕТАР Пише: Даркец еве га један твој Родоверац из "Азова"! Скидај твоју тетоважу док је време, види како су му лични опис променили:
https://www.youtube.com/watch?v=gkHCK9ga8Ys#t=119
Немаш појма.
http://via-midgard.info/news/novorossiya-i-kolovrat.htm
Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Поруке: 964
Теме: 18
Углед:
256
''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)