Оцена Теме:
  • 12 Гласов(а) - 3.92 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Украјина и Новорусија

(11-02-2015, 04:25 PM)Mekenzi Пише:  
(11-02-2015, 04:02 AM)royalist Пише:  
(10-02-2015, 10:33 PM)Mekenzi Пише:  
(10-02-2015, 01:47 PM)royalist Пише:  Прогласивши РФ агресором, Кијев је себе сатерао у политички ћорсокак

опширније: http://rs.sputniknews.com/serbian.ruvr.r...okak-5021/

Šta kaže Aleksandar, na čijoj je strani u ovom ratu...

Da nisi sa Nj.K.V. ovce cuvao u svom brlogu, pa je on za tebe ,,Aleksandar,,Сирома'

Inace, ,,kad su slonovi u stampedu, svi iole mudri cute i sklanjaju se,,...

Iskreno koliko je sposoban i stado ovaca bi izgubio.
Znači sutra ođe da izbije rat Aleksandar bi tutanj u London gde bi mudro ćuitao.
I to kralj..

Prvo on je običan građanin Srbije, nema nikakvu titulu jer Srbija nije monarhija.

A to što on zamišlja da je kralj, to je drugo...

... а то што ви, другови жути и црвени републиканци, живите у педесетим, па би да протерате Краља и забраните му улазак у земљу, као АВНОЈ, то је ваш проблем...

Колико је способан доказао је на западу где је био менаџер једне велике међународне фирме, те као падобранац - војник британске војске (где су критеријуми ригорозни и не помажу рођачке везе и мито).

Сутра да избије рат, били би окупирани за највише 72 часа, јер су ваше републиканске вође од 2000. године потпуно разбуцале војску, претопили или продали тенкове и хаубице, а то се довршава данас...

Краљ је Краљ био и за Тита, једино си ти већи католик од папе...

То што га ти не признајеш за Краља, твој је проблем, али му то нимало не утиче на титулу Краља...

За све родољубиве Србе он је Краљ, као и за Српску Православну Цркву, као и за четничку емиграцију!!!

Како преносе РИА Новости Путин и Порошенко су се пред почетак преговора руковали. Меркелова и Оланд имали су кратак разговор по слетању на мински аеродром, а пре састанка са Путином имали су сусрет са Порошенком.

ИЗ МИНУТА У МИНУТ

01.24 Учесници преговора у „Нормандијском формату“ усагласили су практично сва питања о решавању кризе у Донбасу, осим питања контоле украјинско-руске границе на територији самопроглашених Доњецке и Луганске Народне Републике, преноси украјинска телевизија „112 Украјина“, позивајући се на изворе блиске преговорима.

01.02 Шеф руске дипломатије Сергеј Лавров прокоментарисао је ток седмочасовних преговора за решавање украјинске кризе. На питање новинара како се одвијају преговори, руски министар је одговорио: Супер.

СВЕ МИ СЕ ЧИНИ ДА ЈЕ ОВО ,,УКРАЈИНСКИ ДЕЈТОН,, ТЕ ДА ЋЕ ДОЊЕЦКА И ЛУГАНСКА ОБЛАСТ ДОБИТИ СТАТУС КАО ОТАЏБИНА СРПСКА У БиХ...

[Слика: 6LzSCUJ.gif]
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Одговори

(12-02-2015, 05:31 AM)royalist Пише:  Колико је способан доказао је на западу где је био менаџер једне велике међународне фирме, те као падобранац - војник британске војске (где су критеријуми ригорозни и не помажу рођачке везе и мито).

За све родољубиве Србе он је Краљ, као и за Српску Православну Цркву, као и за четничку емиграцију!!!

Доообро....'ајде-де...рецимо да је био добар агент за некретнине и да је био у британској војсци, што није нешто сучим би Србин требало да се поноси!

Унук Ђенерала Милутина Недића је бацио своје ордење из Вијетнама америчком председнику пред ноге кад је Србија била бомбардована!

Шта је ПРЕТЕНДЕНТ (А НЕ КРАЉ) НА ПРЕСТО КРЕПАЛЕ ЈУГОСЛАВИЈЕ учинио потем питању?

Међутим!

ОН НЕ САМО ДА НЕ ЗНА ДА ГОВОРИ НЕГО, ООООО ЧУДА И СРАМОТЕ, НЕ ЗНА НИ ДА СЕ ПРЕКРСТИ К'О ЧОВЕК И СРБИН!

Страшно човече!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(12-02-2015, 05:31 AM)royalist Пише:  Колико је способан доказао је на западу где је био менаџер једне велике међународне фирме, те као падобранац - војник британске војске (где су критеријуми ригорозни и не помажу рођачке везе и мито).

Чега се паметан стиди . . .

Не бој се просветару,што је најгоре сигурно ће нам то бити краљ . . . Када истроше Вучића нико им више од жгадије политичарске неће остати као замена па ће морати да доведу и овог на трон(њега макар не морају да мењају) . . .

А ко ће боље служити западним интересима од теткиног мезимчета британске краљице . . . Rolleyes

''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)

Одговори

Pregovori u Minsku Krepali.

Nije postignut mirovni plan. Ukri odbili Rusku ponudu.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Ух добро је....украјински чива Валтзман (лажно име Порошенко) одбио да потпише и побег'о!

Прпа од Јароша и Љашка у Кијеву!

Ма да нема Јароша и Љашка требало би их измислити!

Једна слика-хиљаду речи:

[Слика: x1gfW7x_MqPA.jpg.pagespeed.ic.64MQWcXpcMUHeQHT9RUb.webp]

А ова вреди две 'иљаде:

[Слика: 82cd4351976b.jpg]

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

А ове вреде 5000 речи . . . док Валцман тобож преговара стижу му поклони са запада . . .

[Слика: 10980752_422950524536817_132233890799181080_n_jp.jpg]

[Слика: 1948056_422950521203484_1947505685960878504_n_jp.jpg]

[Слика: index_php_app_core_module_attach_section_attach.png]

''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)

Одговори

https://www.youtube.com/watch?v=7dZL6eBtpUs#t=33

Наше дело правое

(12-02-2015, 05:31 AM)royalist Пише:  Како преносе РИА Новости Путин и Порошенко су се пред почетак преговора руковали.

....а Путин је после тог руковања обрисао руке!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Бандо ћетнициииииииииии... Кидање Кидање
Одговори

Putinu laknulo, potpisan mirovni sporazum (privremeni).
Kako bi rekao Vučič "Radi normalizacije odnosa"

Ili kao što su potpisivani sporazumi za vreme rata u ex-yu.
Mislim da je Rusija potpisivanje ugovora iz Minska a pogotovo te dve oblasti pod Rusima mnogoo izgubila.
Pad morala pre svega, nervoza, frustracije. Biće svašta. A ljudi bili puni elana, završili kotao i čekala se ofanziva na Muaripolj i dalje, al jbg.

Isto kao Sloba kada je imao snage da pokrene ofanzivu on se ukakio pa silna povlačenja, plavi šlemovi, pregovori o svakom selu itsl. Ništa dobro Srbima nisu doneli.

Evo šta piše u sporazumu:

Obustava vatre na istoku Ukrajine stupa na snagu u ponoć 15. februara, rekao je Vladimir Putin.

Kako navode ruski mediji, potpisani sporazum obuhvata povlačenje teškog naoružanja, izlazak inostranih grupa iz zemlje, kao i ustavne reforme u Ukrajini i dodeljivanje posebnog statusa Donjeckoj i Luganskoj oblasti.

Takođe, Kijev i pobunjenici moraju da razmene zarobljenike po principu "svi za sve" u roku od pet dana nakon povlačenja trupa.

Više na:

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?..._id=957347

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Невероватно. Ако погледамо те Украјинце, који су тотални малоумници по свему судећи и држава им се налази у тоталном расулу и у ланцима, а тек ће да буду...шта могу да закључим? Да смо ми највећи кретени на свету. Јер и поред свега, притиска и ропства у коме се налазе Украјинци доводе једног Владимира Путина на преговоре. Неће да преговарају са Захарћенком, Моторолом или Гивијем. Они доводе Путина. Русија заступа свој народ у Украјини, значи да они Новорусији одузимају легитимитет тиме.

Само ми преговарамо са "Змијом", Харадинајем и осталима и дајмо сепаратистима легитимитет.
Зашто Београд не преговара са Тираном? Него Београд преговара са Приштином.

Немој погрешно да ме разумете, не оспоравам ја право Русима да живе како желе јер они нису насилно насељавани на територију данашње Украјине и велика је разлика у историјској ситуацији између Космета и Украјине. Само не могу да верујем како СВИ колико год да су глупи и поробљени ипак бар неке принципе држе само смо ми полегли и трпимо иживљавање.
Одговори

(12-02-2015, 02:52 PM)Pavle Пише:  Само ми преговарамо са "Змијом", Харадинајем и осталима и дајмо сепаратистима легитимитет.

Зато што Амери тако кажу.

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

(12-02-2015, 02:52 PM)Pavle Пише:  Невероватно. Ако погледамо те Украјинце, који су тотални малоумници по свему судећи и држава им се налази у тоталном расулу и у ланцима, а тек ће да буду...шта могу да закључим? Да смо ми највећи кретени на свету. Јер и поред свега, притиска и ропства у коме се налазе Украјинци доводе једног Владимира Путина на преговоре. Неће да преговарају са Захарћенком, Моторолом или Гивијем. Они доводе Путина. Русија заступа свој народ у Украјини, значи да они Новорусији одузимају легитимитет тиме.

Само ми преговарамо са "Змијом", Харадинајем и осталима и дајмо сепаратистима легитимитет.

Немој погрешно да ме разумете, не оспоравам ја право Русима да живе како желе јер они нису насилно насељавани на територију данашње Украјине и велика је разлика у историјској ситуацији између Космета и Украјине. Само не могу да верујем како СВИ колико год да су глупи и поробљени ипак бар неке принципе држе само смо ми полегли и трпимо иживљавање.

Interesantno zapažanje.
Sloba Milošević je u Dejtonu zastupao interese srba u Bosni iako Srbija formalno nije bila u tom ratu.

Vladimir Putin kaže da Rusija nije u ratu, a ide na mirovne pregovore gde zastupa interese Lugansk i Donjeck obasti i potpisuje mirovni plan...

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Укратко,Путин и камарила су опет продали те људе(нешто као Слоба,али чак се и он више секирао за Крајину) . . .

Опет Минск,опет одложен рат и опет офанзива Украјине за који месец . . .

Није Киза луд . . .

(„Држава“)

Одговори

Снаге Новорусије нису биле у стању да напредују даље. Претрпели су велике губитке и на крају су успели да затворе то окружење али мислим да је то био максимум. Офанзива је стала, Украјинци такође нису имали снаге и пар покушаја пробоја на фронту су заустављени. Ово није ни близу катастрофално примирје као оно прошло.
Шта је из њега извучено, да ли ће се оно поштовати и шта ће бити плодови овог споразума видећемо.

Наоружаваће се и једни и други, свако ко мисли на Новоруски борци варе и преправљају у гаражама ову технику коју имају - варају се. Део да, али много већи део им...пада са неба.

На крају крајева, ни они нису јасно дефинисали шта хоће. Нек склепају неку скупштину, нек донесу неки акт, декларацију, шта год, нек повуку црте на карти и кажу "или ово или пропаст".
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 12 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним