Поруке: 14,528
Теме: 307
Придружен: Aug 2013
Углед:
3,065
Значи, ипак, почели да се користе авиони?!
То је знак да се рат захуктава, а не да се зауставља.
Поруке: 964
Теме: 18
Придружен: Jul 2013
Углед:
256
(10-02-2015, 12:10 PM)Бенито Пише: Значи, ипак, почели да се користе авиони?!
То је знак да се рат захуктава, а не да се зауставља.
Не мора да значи,Украјинци кад су у дефанзиви измишљају све и свашта(нарочито о наоружању Новорусије,по њима и "Армата" се користи) . . .
Искрено не знам одакле им 4 авиона кад имају један СУ-25 што су заробили и оправили(оно остало је више школска авијација) . . .
''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)
Поруке: 3,187
Теме: 51
Углед:
372
Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Поруке: 9,131
Теме: 234
Углед:
373
(10-02-2015, 01:47 PM)royalist Пише: Прогласивши РФ агресором, Кијев је себе сатерао у политички ћорсокак
опширније: http://rs.sputniknews.com/serbian.ruvr.r...okak-5021/
Šta kaže Aleksandar, na čijoj je strani u ovom ratu...
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Углед:
373
Sećate se onog povlačenja Srba sa uporišta iznad Sarajeva kada su ga bosanski srbi imali na dlanu, i kada je posle povlačenja balijama odahnulo.
Nešto me ovo podseća na taj događaj
Minsk -- Učesnici sastanka Kontakt grupe za Ukrajinu okvirno su načinili šemu povlačenja teškog naoružanja i dogovorili režim prekida vatre i mehanizme kontrole.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?..._id=956930
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 2,854
Теме: 61
Углед:
221
Мекензи,
пишеш са два налога!?
„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.
Углед:
373
(11-02-2015, 01:45 AM)херцеговац Пише: Мекензи,
пишеш са два налога!?
Ne nikada nisam pisao sa dva naloga.
Od početka od kada sam na pogledima, pišem samo sa ovog naloga i samo na ovom forumu.
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 964
Теме: 18
Углед:
256
(11-02-2015, 04:02 AM)royalist Пише: Da nisi sa Nj.K.V. ovce cuvao u svom brlogu, pa je on za tebe ,,Aleksandar,,
Јел а у ком је то паралелном универзуму грађанин Александар Карађорђевић у овој земљи изнад свих нас?
Нешто ни се чини да смо у овој држави сви једнаки по уставу . . .
''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)
(Последња измена: 11-02-2015, 11:35 AM од
Бранке.)
Углед:
373
(11-02-2015, 04:02 AM)royalist Пише: (10-02-2015, 10:33 PM)Mekenzi Пише: (10-02-2015, 01:47 PM)royalist Пише: Прогласивши РФ агресором, Кијев је себе сатерао у политички ћорсокак
опширније: http://rs.sputniknews.com/serbian.ruvr.r...okak-5021/
Šta kaže Aleksandar, na čijoj je strani u ovom ratu...
Da nisi sa Nj.K.V. ovce cuvao u svom brlogu, pa je on za tebe ,,Aleksandar,,
Inace, ,,kad su slonovi u stampedu, svi iole mudri cute i sklanjaju se,,...
Iskreno koliko je sposoban i stado ovaca bi izgubio.
Znači sutra ođe da izbije rat Aleksandar bi tutanj u London gde bi mudro ćuitao.
I to kralj..
Prvo on je običan građanin Srbije, nema nikakvu titulu jer Srbija nije monarhija.
A to što on zamišlja da je kralj, to je drugo...
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 7,047
Теме: 39
Придружен: Aug 2013
Углед:
167
Нешто смрди у Минску, много се Валтзман (право име чифутина Порошенка) и баба Меркел задовољно смеју а Путин поломио оловку у руци!
Дај Боже да нисмо у праву!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!