Оцена Теме:
  • 13 Гласов(а) - 3.46 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Активности српске Династије Карађорђевић

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

...ако ти већ касно није!

Мртва глава, кости двије,
то је значка из Србије!
Одговори

[Слика: 20140417153545_240871.jpg]

Уместо било каквог коментара о грађанину Александру,пошто су постали излишни(постало је једни о клин други о плочу) . . .

Два пуна дана . . . е мој Карађорђе да устанеш да видиш . . .

''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)

Одговори

Сад следи недотупави трактат масонозаштититеља о религиозно-политичко-теолошко-метафизичком значењу овога што видимо на слици...

то је значка из Србије!
Одговори

Човек који има части и поноса...

[Слика: 10988431_849549565116273_1047763656286486617_o.jpg]
Одговори

(18-02-2015, 03:52 PM)Бранке Пише:  Уместо било каквог коментара о грађанину Александру,пошто су постали излишни(постало је једни о клин други о плочу) . . .

Два пуна дана . . . е мој Карађорђе да устанеш да видиш . . .

Ово уопште није лоше. Окренута застава наопако значи позив у помоћ у случају опсаде! Smile
Желе да поруче свету да смо у були до грла! Smile и то не било ком свету, симболика је јасна! Smile
Одговори

Ко си ти Павле па да Њ.К.В. Престолонаследника називаш грађанином! Срамотни републиканче!!!
Одговори

Значи то је главна фора? Свакога ко није за то да ЊКВ Александар дође на престо вређати и омаловажавати? Јел вас тако уче да радите?

Друга ствар, одакле ти то да сам га назвао грађанином?

И треће, ако већ хоћеш да ми упутиш неку критику види бар да буде на нивоу десетогодишњег детета. Јер ово "срамотни републиканче" делује као да сам ти отео кликер па си се надурио. Smile
Одговори

Дајте неки конструктивни коментар, без клиначких препуцавања... ајмоооо....

то је значка из Србије!
Одговори

(19-02-2015, 06:45 PM)Монархиста Сокобања Пише:  Ко си ти Павле па да Њ.К.В. Престолонаследника називаш грађанином! Срамотни републиканче!!!

Рођаче,прочитај устав земље у којој живиш па онда млати шта ти је воља . . .

А у земљи у којо живимо сви ми британски војник Александар Карађорђевић је само грађанин . . . И уз то на терету државе . . . Пошто осим одржавања дворског комплекса ни криви ни дужни хранимо и њега о својој грбачи . . .

''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)

Одговори

То, са чиме се слаже или не слаже, лично је право појединца. По природи ствари, овде би се требали окупљати људи који ЈЕСУ ЗА МОНАРХИЈУ, или је бар поштују.
Међутим, довољно је погледати само горњих неколико коментара па схватити да ти коментатори нису ништа друкчији по образу, памети и вицкавости од бабуна на порталу Пере Луковића.
Одговори

Па која је поента форума онда?

Значи, комунисти су добри за опозицију а ми нисмо?
Одговори

(20-02-2015, 12:42 AM)Нимбус Пише:  То, са чиме се слаже или не слаже, лично је право појединца. По природи ствари, овде би се требали окупљати људи који ЈЕСУ ЗА МОНАРХИЈУ, или је бар поштују.
Међутим, довољно је погледати само горњих неколико коментара па схватити да ти коментатори нису ништа друкчији по образу, памети и вицкавости од бабуна на порталу Пере Луковића.

Аха,значи свако ко дирне на лик и дело грађанина Александра је потенцијални или стварни луковић? Како тај ветар дува мало јужније од 45-те . . . Баја

(„Држава“)

Одговори

(20-02-2015, 12:46 AM)Pavle Пише:  Па која је поента форума онда?

Значи, комунисти су добри за опозицију а ми нисмо?
И ја се питам. Ако је исто на "е новинама" и "Погледима", не знам шта да кажем.

Коме су комунисти добри за било шта, па и за опозицију, нек их води себи кући.
...
Имате масу портала на којима је једноставно немогуће заступати патриотски став, односно бранити истину о ЈВуО и монархији. Не дозвољавају. Таква им уређивачка политика.
Имате неколико портала где је могуће то чинити кроз коментаре, мада је модерација наклоњена "црвенима". На таквим местима (НСПМ, на пример) може се појавити по неки полемички текст из тог историјског периода, али НИКАДА још (бар се ја не сећам) није освануо афирмативан чланак о четницима или Карађорђевићима.
Практично су Погледи једино место где се могла прочитати истина. Поменућемо анализе ТВ серије "Равна Гора", које су буквално разбуцале Радошеву (и ментора му) ујдурму. Ја сам читао доста критика на рачун те серије на разним странама, и заправо су се све ослањале на оно што су пре свега Милосав , па и неки други овде објављивали.
Међутим, када је монархија у питању, ствар постаје мучна и, генерално, контрапродуктивна. То што се ради је као да сам себи сечеш једну ногу од троношца.
А што се везаних коментара тиче, без икаквог увијања рећићу да имам осећај као кад човек уђе у најгори јавни клозет, па је приморан да гледа жврљотине по зиду и труди се да ништа руком од намештаја не дотакне.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 8 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним