Оцена Теме:
  • 13 Гласов(а) - 3.46 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Активности српске Династије Карађорђевић

(03-03-2015, 03:07 PM)Mekenzi Пише:  Vladimire, kada nas vodiš kod princa u kafanu,

http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/538867/M...u-Srpkinju

Мој човек.... Дрина, Азра, ЕКВ,...Баја

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/539183/T...jordjevica

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Недостојан, као и отац му!

Мртва глава, кости двије,
то је значка из Србије!
Одговори

Прилог из емисије „Тачно 1“ Прве српске телевизије о хуманитарним активностима Њихових Краљевских Височанстава Престолонаследника Александра и Принцезе Катарине у Сједињеним Америчким Државама за помоћ болницамa и деци у Србији и Републици Српској

[Слика: 6LzSCUJ.gif]
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Одговори

Све то лепо, али Прва.... па после зачинити турском серијом! Ужас! Александар Величанствени и
Хурем Катарина Карађорђевић. Јок

Мис'им...немо' се љутиш Royalist, ја то онако...

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(03-03-2015, 03:35 PM)Шумадинац Пише:  
(03-03-2015, 03:07 PM)Mekenzi Пише:  Vladimire, kada nas vodiš kod princa u kafanu,

Ako je tvoj čovek koji puši a verovatno se i drogira, da li imaš i tetovažu...

Ovaj anarhista nije dostojan srpske krune.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(03-03-2015, 08:38 PM)Mekenzi Пише:  

Ма ја то онако Мекензи, немој схватити озбиљно!

Иначе, то нема везе са дрогом!

Д М
Одговори

(03-03-2015, 08:40 PM)Шумадинац Пише:  
(03-03-2015, 08:38 PM)Mekenzi Пише:  

Ма ја то онако Мекензи, немој схватити озбиљно!

Иначе, то нема везе са дрогом!

Шта ће теби дроге,кад имаш јеротића!Уозбиљи се више!КидањеКидањеКидање

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

Имаш ли нешто паметно изнети, а не само пука наклапања?

Д М
Одговори

Па добро, имаш ли неки коментар у вези младог Престолонаследника?

Д М
Одговори

Моје лично мишљење је да млади Карађорђевић никада не дође на престо Србије!

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

Па овај вам није ни престолонаследник . . . Ако би чак и гледали по томе како они хоће престолонаследник је Петар . . .

''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)

Одговори

Уопште не познајеш породични Устав Династије Карађорђевића Бранке!!!Донео га је Краљ Петар Први Карађорђевић лично!!!
Одговори

(04-03-2015, 03:54 PM)Монархиста Сокобања Пише:  Уопште не познајеш породични Устав Династије Карађорђевића Бранке!!!Донео га је Краљ Петар Први Карађорђевић лично!!!

Па чекај,шта сам погрешно рекао?

Зар Александра не наслеђује Петар?Ово у вести је један од близанаца . . .

''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)

Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 16 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним