Цитат:9.3. Dan kada je Srbija ustala, kada nas je Vuk poveo u borbu protiv diktatora.
Ко је и какав диктатор,показало се после 2000.-те.
Цитат:11.3. Dan kada je preminuo diktator
Убијен је изабрани председник једне државе.
Цитат:12.3. Dan kada je ubijen prvi demokratski izabrani premijer Srbije dr. Zoran Đinđić..
Највећи хохштаплер и издајник који
НИЈЕ избран него је инсталиран са одређеним задатцима.
Цитат:Ljudi su danas uplašeni, bezijdeni, u narodu vlada apatija, plus medijski mrak.
U narodu zavladala apatija, šta da menjam kada su svi isti.E nisu svi isti i treba da se menja. Promena izaziva promenu.
Срби су народ коме треба вођа.И када се појави један такав...ето за власт белаја.До сада смо имали издајнике од Вука манитога ,Ђинђића,Тадића до сада Вучића.
Цитат:Pod ovim majmunom Aleksandrom Vučićem, država je totalno osiromašena i devastirana, uzeo od penzija i plata građana. Danas se samo se Beograd favorizuje. Sve velike investicije su za Beograd. Beograd na vodi, aerodrom Beograd, Tesla naselje, Stepa naselje, Belvil prokop, ikea, lido...Niti jedna jedina investicija nije došla van Beograda.
Aerodrom u Nišu car Konstatin zvrji prazan, već godinama nema niti jednog jedinog leta sa njega. 5 do 10 ljudi zapošljeno po partijskoj liniji. Aerodrom propada. Dok na beogradskom ključa.
Опет замена теза!Вучић само докрајчује оно што је започео легенда којој се дивиш то јест највећи издајник наших народа и народности,што би се рекло(намерно укључене и народности)!Почео Ђинђић са екипом лопужа пар екселанс(Влаховић,Питић,Ђелић,Удовички,Динкић,Лабус и читав низ бандита и лопућжа какве свет није видое!).
Ко спречава инвеститоре да инвестирају ван Београда?Колико ја знам нико!Зашто на локалу не понуде услове за људе који хоће да почну или наставе неки бизнис?
Која је економска логика била да се отвори аеродром у Нишу?Ама баш никаква!Колико ја знам то је ДС банда отворила да би сакупила политичке поене.И шта ће Нишу аеродром?Да би се запослили партијаши,као што си и сам написао!
Цитат:Ostali delovi Srbije su tuga i žalost.Tamo kao da je pala atomska bomba u nekim manjim mestima.
Prosek godina 60+. Poslednja zgrada na jugu Srbije je izgrađena pre 1990 godine.
Од када је почео тај тренд?Да није од тзв индустријализације 45. па на овамо?
Цитат:Kako bre onda čovek seljak iz Šumadije, Batočine, Lapova da menja sebe kad nema ni za leba.
Како је могао 5.октобра?Па нека се крене и сада,ко их спречава?
Према томе Кизо
У славу предака, на понос потомака!!!
http://cojstvo.rs/