Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

''Погледи'' на Сајму књига

''Погледи'' ће и ове године имати штанд на Сајму књига у Београду. Сајам траје од 20. до 28. октобра. Наш штанд ће бити на истом месту, опремили смо га вечерас. Ево неколико фотографија.

Снимак са главног улаза у Халу 1. наш штанд је горе десно, заокружен. Дакле, уз ове покретне степенице и мало напред:
[Слика: dsc0813-net.jpg]

Поглед на штанд са истог нивоа, изнад главног улаза. Још нису ставили лого ''Погледи'', биће од сутра:
[Слика: dsc0792-net.jpg]

Херцеговац ради, а ја правим гужву. Он ће бити ту нон-стоп:
[Слика: dsc0794-net.jpg]

Ово сад мало охрабрујем Херцеговца, још мало и све је поређано:
[Слика: dsc0798-net.jpg]

Књиге:
[Слика: dsc0801-net.jpg]
Одговори

Слиједеће године идем у пензију... ничим изазвану, тј. ударничку.

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

Хоћете бити и наредног викенда на сајму?
Одговори

(20-10-2013, 01:26 AM)херцеговац Пише:  Слиједеће године идем у пензију... ничим изазвану, тј. ударничку.
На твоје место мора Самарџић да постави једну лепу девојку.
Одговори

(20-10-2013, 02:03 PM)Luka Пише:  Хоћете бити и наредног викенда на сајму?
Не знам, идем кад нестане књига, па одвезем.
Одговори

(20-10-2013, 03:45 PM)ЛукаЛоко Пише:  
(20-10-2013, 01:26 AM)херцеговац Пише:  Слиједеће године идем у пензију... ничим изазвану, тј. ударничку.
На твоје место мора Самарџић да постави једну лепу девојку.
Како се то раније нисам сетио. Smile
Одговори

Јесам фини, али ако СМ жели неку требу онда мора да је капарише на сајму аутомобила!

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

Одговори

Замисли сцену када неки чето пита о Вучку, а плавуша са Погледа одговара:

Ја сам за мир у свијету!

Одговори

Ма не брини, наћићемо начитану плавушу. Smile
Одговори

Ma, Херц је незаменљив... Smile
Али, ако мора да буде женско - предлажем моју бољу половину. Полако се упознаје са материјом, прочитала је Фримена "500 заборављених", о спасавању пилота и неке "лакше" теме- до следећег сајма има да буде тип топ спремна Кез

Иначе сајам је све лошији, понуда генерално сиротињска, тако да можете слободно да планирате да издвојите више времена и "времена" за штанд Погледа.
Одговори

Честитам, све изгледа тип топ ! Жао ми је што због посла не могу да вас посетим и обиђем. Пуно успеха ! Е сад за плавуше... Smile
Одговори

Богата трпеза...Жао ми је што се мемоари Милке Баковић још нису продали. Ту књигу треба свако да прочита.
Одговори

Вратио се са Сајма, био и на богатој трпези ''Погледа'' и допунио шта је недостајало мојој библиотеци...
Smile
Одговори

(21-10-2013, 05:11 PM)Александар Динчић Пише:  Богата трпеза...Жао ми је што се мемоари Милке Баковић још нису продали. Ту књигу треба свако да прочита.
Право да ти кажем, мене највише чуди како тако дуго - преко 10 година - не може да се прода ''Последњи рапорт''. Мени се чини да је он најбољи од свих мемоарских књига.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним