Поруке: 5,694
Теме: 64
Придружен: Aug 2013
Углед:
366
Видим да си преузео улогу тужиоца,судије и адвоката.Са Милојем лежеш и будиш се и обедујеш.....
Време ће показати ко је вера а ко невера......
Доказе не изнесосте,већ само оптужбе.....
Такво понашање ме подсећа на процесе после другог светског рата,још да нас јавно стрељате(мада су вам дража тајна стрељања) и можете мирно да владате.
Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
(Последња измена: 28-05-2015, 02:18 PM од
смедерево.)
Поруке: 14,499
Теме: 357
Придружен: Feb 2015
Углед:
942
Не види друге од себе. Шта'ш!
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Углед:
366
Сабор је одлучио да прихвати још један дијалог - дијалог са Римокатоличком Црквом, односно са Хрватском бискупском конференцијом, поводом намере Римокатоличке Цркве да канонизује контроверзнога кардинала Алојзија Степинца, надбискупа загребачког за време Другог светског рата и званичног викара оружаних снага такозване НДХ. У ту сврху Свети Синод ће, по налогу Сабора, образовати одговарајућу комисију. Разговараће се о Степинчевој улози у том трагичном раздобљу, и то у контексту српско-хрватских односа у 20. веку.
За председника сталне саборске Комисије за дијалог са Хрватском бискупском конференцијом именован је митрополит загребачко-љубљански г. Порфирије, а за председника Одбора за Јасеновац - епископ славонски г. Јован, док је за питања изучавања јасеновачких логора смрти у Градини, на босанској страни, и даље надлежан епископ бањалучки г. Јефрем.
Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Углед:
366
Када буду кренули на "преговоре" нека успут одгледају и овај филм.
Углед:
942
Не пали ватру и не хули на Цркву, јер тако постајеш и сам Хрват!
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Поруке: 2,844
Теме: 61
Придружен: Jul 2013
Углед:
221
Теби је ионако све једно, сам кажеш да имају балгодат.
„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.
(Последња измена: 31-05-2015, 03:30 PM од
херцеговац.)
Углед:
942
Д М
Углед:
221
То је оно ђе рече да је бишуп?
Иди ти фино под руку са њим код тијех твојих, а не стај на муку нашу поводом раскола!
Поред Оптине ти се јамио 'руске религијске филозовије' па тамбураш ли тамбураш... А ти све те тамбуре у једну, а под другу бишопа па код њих тамо што имају благодат.
„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.
(Последња измена: 31-05-2015, 03:47 PM од
херцеговац.)
Углед:
942
Наравно, да не поштујеш свога Епископа, као ни целу нашу Цркву! Бившег Епископа и Хороепископа више немаш, већ Папу Марка Непогрешивог и Николу....заборавих и Погрешног Милоја.
Узалуд се позиваш на Оптину, јер она нема ништа заједничко са заблудама горе-поменутим!
Д М
Углед:
221
Мислиш ти немаш ништа са Оптином, а имаш са тамбурањем сваке врсте!?
Ја сам у архиепископији београдско-карловачкој, а Григорије није безгрешан... помијешао си лончиће! Причамо о СПЦ, а не о твом безгрешном папи.
Отац Симеон Рукумијски: Ми смо прва линија одбране према инославнима
(Последња измена: 31-05-2015, 04:08 PM од
херцеговац.)
Углед:
942
Отац Симеон Рукумијски је по многим питањима у прелести. О њега се често позивају заблудели око бившег монаха Артемија и Погрешног Милоја!
А пошто си у Београдско-Карловачкој Архиепископији....изгледа да и њене представнике осуђујеш, као ''неправоверне''!!
Д М
Углед:
221
Љуби те твој светитељ Фрањо.
Имаш ти Фрању и фрањевце, лијепо рекох! Не треба теби часно православно монаштво! Добро си рекао - какав тамо отац Симеон!
(Последња измена: 31-05-2015, 04:24 PM од
херцеговац.)
Углед:
942
Хвала Богу, имамо ми часно православно монаштво, свештенство, итд, али не стоји ти да у њих убрајаш зилотски заражене појединце! Знам да те такви очаравају, али....
Д М