Оцена Теме:
  • 5 Гласов(а) - 2.6 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Смене у врху СПЦ су припреме за долазак папе у Србију

Које Цркве?Не видех ни једну осуду,сем банде из СПЦ!

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

Види се да си Артемијев Сведок....те овде хулиш на Цркву! Тебе треба искључити са форума, јер таквима није место овде!

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(02-06-2015, 03:49 PM)смедерево Пише:  Које Цркве?Не видех ни једну осуду,сем банде из СПЦ!

Где ти живиш, па све помесне Цркве су потврдиле Артемијеву осуду. Читај
Када једна Црква свргне неког епископа о томе обавештава све помесне Цркве и оне то потврде или одбаце,
код Марка је то било једногласно потврђено.

Или верујеш да су 2013. сви Православни партијарси служили код милоја у лозници са Марком, а не у Нишу са патријархом Иринејем.

То ти је са вама милојевцима школаски пример прелести и самообмане, када мислите да вас сви подржавају,
а у ствари подржавате само ви сами себе.
Али ти наравно ово нећеш схватити или прихватити, што опет доказује да сте у прелести.

И не излећи се толико са тим "банда", пошто волиш да се спроводе канони дословце, види шта кажу за оптуживање епископа.

И некој ми говорити да се не бринем за тебе, јер се и не бринем пошто својевољно срљаш и пропаст,
већ све пишем због оних које покушавате да ухватите у своју секташку клопку.
Одговори

Што ложиш овде људе?
5-6 Антихриста у Синоду под вођством тренутног господара вучића а по наређењу злодуха бајдена,доносе већ им написане одлуке!
Па Ви за Спасовдан и Бг не можете да скупите 1000 људи на литији!Види народ шта се дешава није баш толико прост!

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

Брате, стварно си у прелести, не ложим људе, све ти је истина,
а ти што верујаш да само милоје и марко имају благодат то је твој проблем.
понављаш исту причу у круг Зизи, Бајден, па погледај ко ти је
главни око марка у вашој секти, чисти прво своје двориште.

Црква живи, ради и освећује и узводи на небо, а ви се играјте рата, али знајте да грешите.

Такође Црква сведочи Истину, али не приморава, па тако бројност није мерило исправности,
мада ви мислите да вас има много, само се варате.

Ишао је Српски народ и за титом, па иде и за милојем, али Црква ће опстати.

Када би бар покушао да схватиш шта значи то да ниједна помесна Црква не признаје Марка за епиакопа
и шта је то заједница у Хрису. Али ви мислите да је црква бунтовање и осуђивање.

Ван Цркве сте, ван Бога, ван Истине, обични пиуни западних служби, који
служа да изнутра разарају Цркву и Србију, али многи такви су пропали јер се против Бога не може.
Жив био.
Одговори

Жив био и ти мени још сто година!Срећан празник!
А за смеће у дворишту се слажем,накупило се у СПЦ,Бог свети зна како то очистити!

Одговори

(03-06-2015, 07:26 AM)смедерево Пише:  Жив био и ти мени још сто година!Срећан празник!
А за смеће у дворишту се слажем,накупило се у СПЦ,Бог свети зна како то очистити!

Очишћено је коначно пре неки дан! Сада је двориште СПЦ чисто. Кез

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(03-06-2015, 07:26 AM)смедерево Пише:  Жив био и ти мени још сто година!Срећан празник!

Хвала на лепим жељама, жив био и да да Бог заслужио рај, Ваистину!
а што се тиче смећа боље погледај какво је смеће у вашој секти, а ми у СПЦ полако чистимо своје, Милоје, Марко... Јок
Наше полако прелази код вас, а ви видите шта ћете.

Тако је се и владика Никанор напримао свештеника "ревнитеља", који су "прогонили" "новотарци" па сад не зна шта ће са њима. Сирома'
Одговори

(03-06-2015, 03:50 PM)aco Пише:  

Хвала на лепим жељама, жив био и да да Бог заслужио рај, Ваистину!
а што се тиче смећа боље погледај какво је смеће у вашој секти, а ми у СПЦ полако чистимо своје, Милоје, Марко... Јок
Наше полако прелази код вас, а ви видите шта ћете.

Тако је се и владика Никанор напримао свештеника "ревнитеља", који су "прогонили" "новотарци" па сад не зна шта ће са њима. Сирома'
Хвала и теби на лепим жељама,али далеко сам ја од раја...грешан сам колико сам тежак(а имам око 100кг) па пута 1000!!!!
Искристалисаће се све надам се и код нас!!!

Одговори

Смедерево, хвала на искрености....али, за скидање вишак килограма ти препоручујем сирће од дивље јабуке, пост и тврд рад.... нема боље од тога! Јок

Д М
Одговори

Хвала на саветима,али нисам толико дебео,можда пар киле више.Моји праве јабуково сирће па га пијем,постим сваки пост,бавим се угоститељством па ме разуми ако можеш!

Одговори

Па како постиш сваки пост, а овамо војујеш против наше Цркве? Уз то још припадаш Марковој секти? Стварно не разумем!

Д М
Одговори

(04-06-2015, 10:28 PM)Шумадинац Пише:  Па како постиш сваки пост, а овамо војујеш против наше Цркве? Уз то још припадаш Марковој секти? Стварно не разумем!

Српски отаџбински радио Понос!

http://www.ponosradio.com/

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

Операција "Лондон".
Када је Григорије у свом познатом интервју из 2008. године најавио прву "реформаторску" петолетку, и када је агресивно тражио смену тада још живог Патријарха Павла, већина је мислила да је Григорије само болесно амбициозан, и да је изгубио везу са реалношћу, ударајући на тада старог и на ВМА утамниченог Патријарха Павла.
Његови планови су се готово 100% обистинили, а он и поред огромне туге нецрквеног и црквеног народа за Патријархом Павлом, чију смену није могао да прогура, није истрпео никакве последице.
Његови скандали, везани за клечање у римокатоличкој катедрали, заједничке молитве, читања Филиокви, кориштење "Блиц"-а и Жељке Јевтић за своје црквено-удбашке циљеве, и даље не престају.
Данас су дневне новине "Ало" - бледа копија "Блица" објавиле да је на реду смена још тројице владика.
Између осталих ту су и Владика Никанор, али и Буловићев штићеник Владика Пахомије.
Интересантна је најава смене Владике британско-скандинавског Доситеја Мотике.
Лондон као један од центара светских токова, не сме да буде црна рупа за екуменисте у СПЦ.
Око сада већ остарелог Владике Доситеја колале су приче о његовим настраним склоностима, и те приче су биле један од највећих скандала средином деведесетих.
Међутим, старог владику не смењују због ранијег скандала, већ због новца - пре свега због новца, и још једног гласа у гласачким клановима у Сабору, али и због утицајне Епархије.
Григорије херцеговачки ништа не препушта случају.
Ови политиканти и црквене-дебе-дипломате су већ постали стручњаци за овакве операције.
Недавно је Григорије свом оданом проти из Дубровника Горану Спајићу који се "прославио" узимањем благослова од бискупа, обезбедио као награду парохију ЛОНДОН - највећу ТЕЗГУ!
И Владика Григорије и поп Горан Спајић су познати по томе што воле да носе скупоцена одела страних марки, и да мантију сматрају радним комбинезоном.
Горан Спајић се брзо инфилтрирао међу наше људе у Емиграцији, и на пријемима се, ни мање ни више, представља као посебан познавалац Јадовна.
Операција може да почне.
У Дубровник на место Горана Спајића бискупољупца, дошао је проф.др.Владан Перишић са ПБФ-а за којег се тврди да је написао докторат Григорију, па за то добио тезгу у Дубровнику.
Сумњу да је Перишић написао докторат Григорију, изнели су неки интернет портали, после вести да су, када је Григорије почео са одбраном доктората, Иринеј Буловић, Игњатије Мидић и Давид Перовић демонстративно напустили одбрану доктората, тиме показујући презир према таквој врсти подметачине.
У комисији сем ментора Перишића је био и Дарко Ђого, који је са 30 година постао и Декан ПБФ у Фочи, и протојереј-ставрофор после само две године свештеничке службе и то са правом ношења напрсног крста.

Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним