Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Dodik: 500.000 Arapa islamizuje BiH
Thumbs Down 

Izvor: Blic

Beograd -- U BiH se radi na islamizaciji društva. Postoje ozbiljni projekti da se iz islamskog sveta u BiH naseli između 300.000 i 500.000 Arapa, tvrdi Milorad Dodik.

[Слика: 74995848752480e4081731231853805_368x246.jpg]

Postoji tačan plan i tu bi dolazio najniži sloj iz arapskog sveta, rekao je u intervjuu za "Blic", predsednik Republike Srpske. On je ukazao na to da projekat islamizacije BiH predvodi Bakir Izetbegović.

"Samo Kuvajt plaća 30.000 stanova u Sarajevu, a to je 100.000 ljudi", kaže Dodik i dodaje da ga nisu iznenadile izjave turskog premijera Redžepa Tajipa Erdogana da je "Kosovo Turska, a Turska Kosovo".

"U Sarajevu je rekao i da je Sarajevo Turska, a Turska Sarajevo. Kada smo to saopštavali bivšem rukovodstvu Srbije, oni su samo nemo gledali u nas. Pa, mi se pet godina tučemo sa Turskom i njihovom politikom. Evo, sada se sve razotkriva. Nismo imali razumevanja donedavno čak ni u Srbiji oko toga", dodao je Dodik.

Dodik je rekao da je redovno u kontaktu sa Aleksandrom Vučićem, prvim potpredsednikom Vlade Srbije, i da razmenjuju mišljenja o svim važnim pitanjima.

"Naravno da je u prošlosti bilo nekih stvari i onda smo seli i te neke stvari raščistili. Nisu ni oni bili nežni prema Miloradu Dodiku u prošlosti. Kao odgovorni ljudi smatramo da treba da sarađujemo za dobrobit obe države, i to i činimo. To činimo na kvalitetniji način nego što je to bilo u prošlosti", rekao je Dodik.
Одговори

(01-11-2013, 06:58 PM)Bacvanin Пише:  Izvor: Blic

Beograd -- U BiH se radi na islamizaciji društva. Postoje ozbiljni projekti da se iz islamskog sveta u BiH naseli između 300.000 i 500.000 Arapa, tvrdi Milorad Dodik.
...
Dodik je rekao da je redovno u kontaktu sa Aleksandrom Vučićem, prvim potpredsednikom Vlade Srbije, i da razmenjuju mišljenja o svim važnim pitanjima.
...

Ма само фали још 500.000 арапа у Босни!

А што је нашао цркву да се жали - пази вучију!
Тај већ планира авио линије за дирек селидбу...

У ствари далеко је од шале. Ако кажу 500.000 арапа овђе, то мисле бар 25.000.000 и то ОЗБИЉНО.

Али Слоба је за то крив, да је постао већи европејац него што је био, ПРЕ него ови, сада би већ било насерано тих 500.000 арапске демократске браће...
Одговори

Арапски свет је велик и млад,тих 500.000 би се лако нашло,неким Египћанима који има преко 80 милиона би и БиХ била као бања.Ако крену то да реализују муслимани Република Српска треба истом мером да одговори,да насели 500 хиљада Срба из Србије или Црне Горе,и источних Словена,има нас све заједно преко 200 милиона па би се нашло пола милиона..
Одговори

(02-11-2013, 11:48 AM)ЗолаБГД Пише:  Арапски свет је велик и млад,тих 500.000 би се лако нашло,неким Египћанима који има преко 80 милиона би и БиХ била као бања.Ако крену то да реализују муслимани Република Српска треба истом мером да одговори,да насели 500 хиљада Срба из Србије или Црне Горе,и источних Словена,има нас све заједно преко 200 милиона па би се нашло пола милиона..

Treba dovoditi devojke iz Ukrajine, Belorusije i Rusije u krajeve gde ima puno nezenja, ali treba i ojacati ekonomiju, jer niko nece doci samo na lepe oci...
Одговори

(02-11-2013, 12:07 PM)Bacvanin Пише:  ...
Treba dovoditi devojke iz Ukrajine, Belorusije i Rusije u krajeve gde ima puno nezenja, ali treba i ojacati ekonomiju, jer niko nece doci samo na lepe oci...

Па нису Рускиње, Белорускиње, Украјинке стока да се вода.

Идите по њих ви млади и ДОБРО, ДОБРО отворите очи.
Опасне су, али јако скромне и поуздане у принципу (...).

Ко овде чека на економију, постаће Ђед од 200 лета, а то неће нико до гробарске лопате, или лешинара...
Одговори

(02-11-2013, 08:22 PM)Лепи Бора Пише:  Па нису Рускиње, Белорускиње, Украјинке стока да се вода.

Идите по њих ви млади и ДОБРО, ДОБРО отворите очи.
Опасне су, али јако скромне и поуздане у принципу (...).

Ко овде чека на економију, постаће Ђед од 200 лета, а то неће нико до гробарске лопате, или лешинара...

Opet, kako god da okrenes, bolje su Ukrajinke i Ruskinje, nego da dovodimo neke Tajlandjanke kao sto su predlagali neki debili sa radikalskog foruma pre nekoliko godina. Ipak je slovenska krv... mislim krv nije voda. Баја
Одговори

(02-11-2013, 11:08 PM)Bacvanin Пише:  ...
Opet, kako god da okrenes, bolje su Ukrajinke i Ruskinje, nego da dovodimo neke Tajlandjanke kao sto su predlagali neki debili sa radikalskog foruma pre nekoliko godina. Ipak je slovenska krv... mislim krv nije voda. Баја

Наравно да су Православне (чак и комунисткиње...) бесконачно боље у свему од жутих. Други је то свет, сасвим други и невероватно приземан.

Да су нам Рускиње пуно крв, па и нису...
Жуто + црно + бело = срање тешко а првенствено деци, а не због расизма.

Ако је то форум српски националисти, не чуди ме ништа од оног лудила.

Свеједно, да је среће да се то увози композицијама (да има за кога), а ја једино да ову моју бабу продам па изнова (ал немере). Продаће зато баба мене (паметно са њене стране, али коме треба половни лудак?)!

Добро... кхм...

Свеједно, роба добра, па кад се слажемо у томе, треба ви слободни и млади да кренете у акцију! А ми мало старији мож само да чезнемо...
Одговори

Не морају бити Рускиње искључиво,него генерално источни Словени,не само у Српској него и у Србији,али то је све маштарија јер нико неће да дође у овај тежак хаос кад једва имамо и ми да се прехранимо и да некако преживимо.То се односи и на Србију и РС.Данас је у Русији и Белорусији стање далеко боље него у Србији,у Украјини је или исто или лошије него у Србији.Њима је лепо да дођу овде али да се настањују у земљи где је половима младих незапослено и где је оваква беда наравно да нису луди..А овим Арапима је и онаква каква је БиХ као што рекох бања у неком Египту је беда толико велика да би једва дочекали да дође у БиХ и то не њих 500.000 него 5.000.000-
Одговори

Srbiji hitno potrebno 100 k devojaka/zena za udaju iz istocne evrope. inace ako ne dodju ugasili smo ga kao narod.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Зола, све сте тачно рекли.
Али ја као старо закерало, нешто не њушим баш овај део:

(08-11-2013, 08:12 PM)ЗолаБГД Пише:  ...
Њима је лепо да дођу овде али да се настањују у земљи где је половима младих незапослено и где је оваква беда наравно да нису луди.
...

Нека мушко покаже и мало труда. Дал ловио странкиње, или Домаће...

Само да ово не понављамо више НИКАД:

(02-11-2013, 08:22 PM)Лепи Бора Пише:  ...

Кад сам већ тако популаран у цитатима...

Кез

(08-11-2013, 11:12 PM)Mekenzi Пише:  Srbiji hitno potrebno 100 k devojaka/zena za udaju iz istocne evrope. inace ako ne dodju ugasili smo ga kao narod.

У лов момци!
Русија је лепо ловиште, али и Србија је прелепа!

Женско ухватиш и НЕ ПУШТАШ да њушка, док ти не роди децу. А и после је џентлменски да је половну не отпустиш, да ти сама (ил не Дао Бог...) гаји децу...

Женски свет и иначе никад не зна шта у ствари хоће. Зато је мушко ту да је подучи (не само оно, већ брак, деца, све...). А после нема бриге, неће јурити крпице и пинглице...
Одговори

Арапи купују српску земљу око Сарајева......

http://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=100318
Одговори

(09-11-2013, 12:35 AM)Лепи Бора Пише:  Зола, све сте тачно рекли.
Али ја као старо закерало, нешто не њушим баш овај део:

(08-11-2013, 08:12 PM)ЗолаБГД Пише:  ...
Њима је лепо да дођу овде али да се настањују у земљи где је половима младих незапослено и где је оваква беда наравно да нису луди.
...

Нека мушко покаже и мало труда. Дал ловио странкиње, или Домаће...

Само да ово не понављамо више НИКАД:

(02-11-2013, 08:22 PM)Лепи Бора Пише:  ...

Кад сам већ тако популаран у цитатима...

Кез

(08-11-2013, 11:12 PM)Mekenzi Пише:  Srbiji hitno potrebno 100 k devojaka/zena za udaju iz istocne evrope. inace ako ne dodju ugasili smo ga kao narod.

У лов момци!
Русија је лепо ловиште, али и Србија је прелепа!

Женско ухватиш и НЕ ПУШТАШ да њушка, док ти не роди децу. А и после је џентлменски да је половну не отпустиш, да ти сама (ил не Дао Бог...) гаји децу...

Женски свет и иначе никад не зна шта у ствари хоће. Зато је мушко ту да је подучи (не само оно, већ брак, деца, све...). А после нема бриге, неће јурити крпице и пинглице...

Поента имам контакт са руским групама (студентске групе) које долазе овде и девојке су одушевљене са Србима као мушкарцима
и допада им се што је ово народ који у највећем постотку тј масе воли и јако цени Русију и Русе ,али то је све на нивоу свиђања на тих 15 до месец колико су овде,јер ипак овде нема перспективе све док влада овакав режим.Неће изумрети цео народ али ако се настави са неолибералним концептом-снађи се како знаш неку 2050 и тај попис ћемо доживети са око 4 до 5 милиона становника Србије.. Слична је ситуација била и у Русији за време јелцинског лудила РФ је 1990 има око 150 милиона људи,за десет година 141 или 142 милиона, и онда је дошао Путин па је у првих 10 година била стагнација и тек у следећих 10 година тј сада Русија бележи повећање становника..
Одговори

(19-12-2013, 08:37 AM)ЗолаБГД Пише:  сада Русија бележи повећање становника..

Да, углавном имиграната.

Бог се драги на Србе разљути / за њихова смртна сагрешења
Одговори

То како мали Ђокица замишља ствари,баш ће да дође 100 хиљада девојака из Источне Европе у овај јад и чемер,а иначе данас једна Русија а и Белорусија па и источна Украјина нису уопште лоше место за живот чак напротив да би долазили у земљу попут Србије.
Пре ће да буде обрнуто да ће 200 хиљада младића и девојака да збрише из Србије у Русију или Белорусију него обрнуто.Креза Србија може да привуче још увек неке Румуне или Бугаре где је беда још већа него овде.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним