Поруке: 488
Теме: 8
Придружен: Sep 2013
Углед:
79
Не разумем вашу огорченост на серију, ја сам гледао прву епизоду, тек треба да видимо до краје серије шта ће бити, по мом мишљењу су мало пропустили битне ствари о 27. марту а више се бавили мање битним стварима. А што се тиче приказа официра мислим да су у праву, комунисти су за разлику од официра ЈВ били одлучни и убеђени у своју блесаву идеологију
ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
Поруке: 3,187
Теме: 51
Придружен: Jul 2013
Углед:
372
(12-11-2013, 01:01 AM)ултра-националиста Пише: (11-11-2013, 12:00 PM)Громовник Пише: (11-11-2013, 01:09 AM)Вања Пише: Па и ти официри су људи. 
Што ће рећи да је сасвим у реду да се опијају по кафанама уместо да врше припреме за одбрану своје земље?
Није у реду али то нам је у менталитету. Шта сте се уватили пог пијанчења кад су скоро сви пијанчили где су стигли.
Сви пијанче, сем комунисте. Он спашава птичицу.
Хајде да се кладимо да ће у некој од следећих епизода да видимо комунисте како позивају на отпор Немцима пре 22. јуна
Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
(Последња измена: 12-11-2013, 09:46 AM од
Громовник.)
Поруке: 2,160
Теме: 21
Придружен: Aug 2013
Углед:
342
Громовниче, па тога има у трејлеру серије (учитељ комуниста држи говор у селу и просипа пароле о великој Русији и Стаљину), није непознаница.
Поруке: 4,402
Теме: 55
Углед:
649
Најпоштеније и историјски најтачније би било да прикаже и сцене расула војске (али са реалним узроцима тог расула) и сцене херојске одбране, јер је у Априлском рату било и једног и другог. Према томе, ако је снимио заузимање Сипског канала, онда је морао и рецимо ваздушну битку над Београдом или другим местима, где су обарани немачки авиони, итд., у шта сумњам.
Иначе, не знам за вас али мени је прва епизода била углавном досадна.
Поруке: 563
Теме: 1
Углед:
98
Управо тако Николај. Општи утисак - досадно!
Поруке: 3,187
Теме: 51
Углед:
372
(12-11-2013, 11:18 AM)Вукашин Петковић Пише: Громовниче, па тога има у трејлеру серије (учитељ комуниста држи говор у селу и просипа пароле о великој Русији и Стаљину), није непознаница.
Видим да доста њих коментарише у стилу "тек смо видели прву епизоду", па рекох да их потсетим шта могу очекивати од следећих епизода...
Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
(Последња измена: 12-11-2013, 12:52 PM од
Громовник.)
Поруке: 252
Теме: 0
Придружен: Aug 2013
Углед:
23
Николај,слажем се са тобом у вези расула у војсци (наравно због издаје хрватског дела и других ствари) али било је и солидне одбране.Нисам огорчен на серију после прве епизоде,опет је боље од оних старих филмова. Бајић рече да је неутралан,а одмах мало нагиње у лево.Видећемо.