Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Незгодна питања у политици - одговор?

Оваква пре свега политичка тема, вероватно делује необично. Међутим у њој је суштина изучавања историје, јер историја је "учитељица живота". Чему би иначе и вредела историја Четничког покрета, или историја ЈВУО-а, ако се из ње ничему нико не научи. Или ако је науче и примене наши душмани?

Зато су оваква питања, скроз сулуда онима који историју сисају са туђе сисе...

Ево једног питања, датог кроз следеће чињенице:

Са сајта: http://newvesti.info/kak-shojgu-poluchil...kij-orden/
и: http://newsland.com/news/detail/id/1015167/
[Слика: IMG_1654-300x224.gif]

Сергеј Шојгу је примио масонски орден...

Ево још прималаца:
Б.А.Березовский, П.П.Бородин, Г.Э.Бурбулис, М.С.Горбачев, Б.Н.Ельцин, В.В.Илюшин, В.В.Костиков, М.Ю.Лесин, С.Ф.Лисовский, Е.М.Примаков, А.В.Руцкой, С.А.Филатов, М.Ш.Шаймиев, С.М.Шахрй, В.Б.Юмашев, С.В.Ястржембский.

У исто питање спада и следеће:

Са сајта: http://borbazaveru.info/content/view/4773/1/

"Владимир Путин се помолио испред Зида плача; Путинова жеља за обнављање Соломоновог храма (видео)"

[Слика: putin_kipa.jpg?w=1200&h=]

[Слика: 7_wa.jpg?w=1000&h=]

Сада узевши у обзир ове чињенице, намеће се питање (и питања):
1) - Како ове догађаје објаснити?
2) - Чега су они историјски дупликат?
3) - Како се (спрам одговора на горње питање) Србија треба ту поставити?

Одмах да кажем, ја их објашњавати вероватно нећу. А ко разуме питање, даће одговор (врло брзо) кроз ЈЕДНУ ЈЕДИНУ РЕЧ - комплетан одговор.

На муци се познаје историја, схватање и (самим тим) политика.
Одговори

Одговор зна свако ко је прочитао "Протокол". Наиме. у Протоколу сионских мудраца може се видети како ће се устројава свет, односно, како је зацртано. Немој да се неко заварава о разним темпларима, витезовима малтешког реда или масонима... Сви они су се ископилили испод Давидове звезде.
Одговори

(16-11-2013, 07:39 PM)Јеремија Пише:  Одговор зна свако ко је прочитао "Протокол". Наиме. у Протоколу сионских мудраца може се видети како ће се устројава свет, односно, како је зацртано. Немој да се неко заварава о разним темпларима, витезовима малтешког реда или масонима... Сви они су се ископилили испод Давидове звезде.

Добро то је један од пуно фактора.
Али, много је ту тога за причу.

Ако би то тумачили тим следом факата: ционисти - масони - Путин, добије се резултат: "Сви смо већ мртви, јер зло влада целим светом, па прави приказе у реалности неке борбе (међусобан договор). Значи отпор је узалудно бунило."

То је Јеремија и хтење тих зала, да се људи помире са "судбином", а не да је "стварају". То је и типичан став (не код тебе ни случајно - очигледно си Црквен), разних који чекају у предворју илузије демократске "среће" (да их ђаво прогута).

Један од правих одговора (не најпотпунији свакако) би био: "Гледам ја своја посла, а Путин нека гледа своја."

Али то је одговор појединца, па и ако тачан, није политички одговор заједнице, нпр. неке (имагинарне) Српске Државе.

Ајд мало да чачкамо.

Ако је Путин војник (без икакве дилеме), чији је он војник?
По снимку би се рекло ционистички, а Шојгу масонски, значи војник самог зла.

Дал је тако, или је то превара, или привид?

Дошао је Путин на власт 1999. беше крај јуна. Званично је дошао као јељцинов наследник, по јељциновој препоруци. Значи са те стране нема сметњи за размишљање о злом Путину.

По "незваничној" варијанти, Путин је дошао на власт голом силом, у пучу који је однео око 100 живота, а који је једино могла да спроведе армија. Армија, која је као што упућени одлично знају, имала престолницу у Сибиру за сво време јељцинове власти. И са којом је јељцин водио "тихи" рат, свог века "своје" власти.

Шта је сад од тога реално?

Дал је реално да јељцин, изнебуха да "своју" власт онима са којима је ратовао 10 година? Нема појма.

А чију је политику ОДМАХ Путин почео да спроводи, па војну, то је мислим сасвим видно.

Значи, Путин је играч (војник) Руске армије, која је имала свој део власти у СССР-у, од доба Стаљина. И то је факат, који би познаваоци Русије (СССР-а) морали да знају, ако су познаваоци. Мислим да је то готово немогуће знати, ономе ко није крочио у СССР, или бар нема тамо лични извор информација. Али то је већ за тему:
http://www.pogledi.rs/forum/Thread-istor...u-titu-isl

Како год, добисмо (без тумбања у 100 праваца, јел нема потребе) да је Путин "нечији" војник. А то "нечији" има и име:
Војник Врха Руске Армије, која се налазила у Сибиру, од негде 1948.

Ајде да видимо и друге верзије (нпр):
- Није ничији, него свој.
А ко је Путин?
Нпр. пуковник КГБ-ГРУ, колико има таквих у Русији?

- Доведен од стране масона и циониста 1999.
Значи довели га ционисти, да им смета и да кидају конце које већ поставише? Тада им је сметала: СРЈ, Ирак, Авганистан, Иран, Гадафи... Све ситна боранија, али која мора бити требљена редом, ни случајно произвољно.

-...итд.

Значи Путин је војник, који извршава наређења предпостављене команде. А команде врло често морају да шаљу војнике у готово безизлазне ситуације, а да не говоримо "непријатне"...

Питања типа:
- А зашто Путин ставља ционистичку капу, или Шојгу прима орден? Која је сврха тих (војних) поступака?
- Која је то (војна) тактика и каква?
...

Спадају у оно што сам назначио на почетку теме, да све ове "дилеме" имају одговор, у само једној РЕЧИ. Наравно само ономе ко ту реч зна, односно ко је и могао да сазна.

Толико о политици и историјском знању и поукама.

Са овим горе одговорима не "политичког" (руководећег) нивоа, хтео сам да кажем нешто друго:

Да Православни Српски Верници, ми грешници свих врста, не треба да бринемо о Путину и Победи Господа над злима. Не треба да се уопште Српске Патриоте секирају због оваквих, да кажем, селективних и сервираних узнемирујућих информација. Јер је то све плод тактике и рада, а који и која су уперени ПРОТИВ масона и циониста, а за рачун Добра.

Зато ми Православни треба да наставимо да тражимо Вољу Божију. Патриоте да траже путеве за Српство и ка Русији (што је сада блокирано, али неће бити тако вечно...). И неће бити нерешивих проблема.

А на подсмехе демократа, масона, циониста, исл, да они немају потребе за разним тактичким поступцима, да наведемо по нешто:
- Перл Харбур где су жртвовали 1200 војника.
- Конвентри, град који је чирчила жртвовао.
- Меркале
итд, исл...

Међутим, инфериорне су то, тиранске и касапске (назови) "тактике".

Оне су само покушај малоумних, да примене (њима, против њих, очигледно ефикасне) ЛЕКОВИТЕ тактике из сплета Руске Православне традиције. Поступке укорењене сигурно још у Византији, а могуће и пре. Тактике које "жртвују" (већ пропало) труло месо, а да би се спасио здрав организам. Малоумно је онда очекивати, да такве поступке и уопште могу применити, они којима је труло "здраво", а здраво "труло". Али глупости масона, циониста, демократа, капиталиста, итд. НИКАД КРАЈА!

Или још један пример колико је капитализам и демократија СУЛУД.
Треба им војска. А где је наћи, када су "ослободили" војске све цивиле и претворили их у потрошаче и конзументе?
Плаћеници!
Јес, плаћеник треба да потроши плату, а у систему где имаш да за "идеале гину будале", све је неко спреман да иде у ратну коцкарницу где су улози главе.
Сакрићемо рат техником и лажју, па ће ићи.
Да до прве "кривине", када ти буде затребала велика ударна снага, а онда? Онда распад по свим шавовима...

Зато заљубљенима у тековине демократије (тзв "западне", бољшевика, фашиста, сатрапа...), још једном да поновим:
Ма колико сулуд био комунизам, социјализам, аутохтона демократија (аутохтоне мафије), исл, такви системи су у односу на њу Дрен!

А једини прави систем је наравно Православни Апсолутистички Монархизам, према коме је све друго лудост...
Ово Апсолутистички се не односи на Владара, већ Православље...

А Русија, будите уверени иде ка њему, Добрим и Пуним стопетинама. Није за неочекивати тамо свашта ускоро.
Одговори

Лењин је масонски производ, а Џугашвили је само привидно прогањао масоне, а сам је био 33. сатански степен...

Путин је за њих велики патриота и милијарду пута бољи по руску ствар!!!
Одговори

(16-11-2013, 10:07 PM)Владимир Петровић Пише:  Лењин је масонски производ, а Џугашвили је само привидно прогањао масоне, а сам је био 33. сатански степен...

Добро, а реци ми онда следеће:

- Ако је Стаљин масон 33. степена, како ће то бити, ако је поубијао (бар) 33.000 масона, од којих су маса са 33. степеном и маса у СВЕТУ познатих и цењених, а не само Руског порекла (насупрот...). Ако не верујеш, нађи било који списак са суђења 1932-35. (беше).

- Ако је Стаљин масон, а зашто је масонерија ЦЕЛОГ света (и енглеска, као основна, али и све "друге") подржавала хитлера (направила) и усмерила га на СССР?

- Зашто је онда Стаљин најнапљуванија (вероватно нисам претерао) личност у историји, свих масонских држава?

- Ако је Стаљин масон, а Путин предобар, како се то Путин јави из Армијског врха, којем је (отприлике) 1948. баш Стаљин дао аутономију у односу на политичке кругове из Москве?

- Баш читам на теми: "Серија Равна гора", како Лазањског пљују као комуњару (што и јесте), а Лазањски рече једну истину:
Европа је изегалисала фашизам и комунизам.

Шта мислиш, чија страна је у тој "егализацији" повређена?

Или бољи пример:
Масонски смрад броз, је изегалисао усташе и Четнике.
Ко је ту повређен?

(Броз који је као и сви угледни масони, мењао своју гнојну варикину - "крв", једном у две године, са ДЕЧИЈОМ крвљу. Дал је Стаљин, или било који комуниста то радио?)

Значи по томе масони и ционисти (сулудо и набрајати како их је Стаљин буквално истребио), чине све што им је у моћи, да "масона" Стаљина униште по свим пољима?!?!

Како хоћеш Владимире - наравно, али ствари су много простије, приземније и сатанскије, него што мислиш. Масони су тешки психо болесници, јер су поквареност и глупост - нераздвојне.

Али добро, ми људи смо склони да кажемо: "Вид вучи води дежелу - мора бит бар мало паметан чојек...".
А стварност је сурово глупа.
Одговори

Nemo se sekiras, Lepi Boro, Hrist sve zna i svakome ce suditi po pravdi Boga Jedinoga!!!
Одговори

(16-11-2013, 10:59 PM)Владимир Петровић Пише:  Nemo se sekiras, Lepi Boro, Hrist sve zna i svakome ce suditi po pravdi Boga Jedinoga!!!

То је Прави и Једини Одговор на Све!

Поздрав од мене, а ко Слави Ђурђиц - Срећна му Слава и на многаја љета!
Одговори

У праву си, Лепи Боро, нек је срећна Слава Ђурђиц свим Србима којима је данас Крсна Слава, на многаја љета!!!

Staljin sa imenom Džugašvili, a koje u prevodu znači "mali Jevrejin", Hazar.

Otkucajte na Google> STALJIN MASON !!!
Одговори

(16-11-2013, 10:29 PM)Лепи Бора Пише:  
(16-11-2013, 10:07 PM)Владимир Петровић Пише:  Лењин је масонски производ, а Џугашвили је само привидно прогањао масоне, а сам је био 33. сатански степен...

Добро, а реци ми онда следеће:

- Ако је Стаљин масон 33. степена, како ће то бити, ако је поубијао (бар) 33.000 масона, од којих су маса са 33. степеном и маса у СВЕТУ познатих и цењених, а не само Руског порекла (насупрот...). Ако не верујеш, нађи било који списак са суђења 1932-35. (беше).

- Ако је Стаљин масон, а зашто је масонерија ЦЕЛОГ света (и енглеска, као основна, али и све "друге") подржавала хитлера (направила) и усмерила га на СССР?

- Зашто је онда Стаљин најнапљуванија (вероватно нисам претерао) личност у историји, свих масонских држава?

- Ако је Стаљин масон, а Путин предобар, како се то Путин јави из Армијског врха, којем је (отприлике) 1948. баш Стаљин дао аутономију у односу на политичке кругове из Москве?

- Баш читам на теми: "Серија Равна гора", како Лазањског пљују као комуњару (што и јесте), а Лазањски рече једну истину:
Европа је изегалисала фашизам и комунизам.

Шта мислиш, чија страна је у тој "егализацији" повређена?

Или бољи пример:
Масонски смрад броз, је изегалисао усташе и Четнике.
Ко је ту повређен?

(Броз који је као и сви угледни масони, мењао своју гнојну варикину - "крв", једном у две године, са ДЕЧИЈОМ крвљу. Дал је Стаљин, или било који комуниста то радио?)

Значи по томе масони и ционисти (сулудо и набрајати како их је Стаљин буквално истребио), чине све што им је у моћи, да "масона" Стаљина униште по свим пољима?!?!

Како хоћеш Владимире - наравно, али ствари су много простије, приземније и сатанскије, него што мислиш. Масони су тешки психо болесници, јер су поквареност и глупост - нераздвојне.

Али добро, ми људи смо склони да кажемо: "Вид вучи води дежелу - мора бит бар мало паметан чојек...".
А стварност је сурово глупа.

Cek malo,dok skroz ne potonemo u mracni svijet satanistickih rituala.
Kakva je stvarna dugotrajna korist od mjenjanja krvne plazme na svake dvije godine s obzirom da je zivotni vijek krvnih zrnaca daleko kraci?Mozda neki kratkotrajni benefit?Cisto medicinski.:dodgy:
Одговори

(17-11-2013, 02:37 PM)Krajisnik Пише:  ...
Cek malo,dok skroz ne potonemo u mracni svijet satanistickih rituala.
Kakva je stvarna dugotrajna korist od mjenjanja krvne plazme na svake dvije godine s obzirom da je zivotni vijek krvnih zrnaca daleko kraci?Mozda neki kratkotrajni benefit?Cisto medicinski.:dodgy:

Е сад да сам лекар, па да и одговорим на то питање. Могу само да те лажем, јер не знам.

Оно што знам сигурно, је да су брозу мењали крв дечијом, не сећам се тачно дал годишње, или двогодишње (ставио сам ређе јер нисам сигуран...), али сећам се да су по некада и ЧЕШЋЕ то радили.

Ту причу сам чуо у основној школи од више наставника (при крају), да би је потврдио један наш рођак, који је био уплетен у тај посао (одавно покојни познати лекар некада). За ту причу се није БАЈБОКОВАЛО (очигледно...), већ се то ширило!?!?

Касније сам сазнао да утицајни масони (исл) то БАШ тако и раде...

Што је опет у складу са бокасом, који је јео дечије (не могу да се сетим) "бутке", као специјалитет његовог племена...
Бокаса француски колонијални сатрап у ЦАР.
Или иди амин ритуални људождер (само џигерице од људи)...

Никада то комунисти, па чак и њихови савезници (симпатисани) тирани нису радили. Не знам црвени кмери, али и њих су мрзели Варшавци.

итд...

Одвратно, али то је реалност цењене демократије, "најбољег" поретка...

(16-11-2013, 11:07 PM)Владимир Петровић Пише:  ...
Staljin sa imenom Džugašvili, a koje u prevodu znači "mali Jevrejin", Hazar.
...

Пусти гугле Владимире...

То му дође ко оно: "Шешељ комуниста и усташа..."

Е да је више таквих масона и јевреја било попут Стаљина...

Кез
Одговори

Terapija mjenjanja krvi je stvarno korisna u slucajevima masivnog trovanja npr.sepse,ali i kod toksikomana,narkomana i sl.Malo mi je samo zazvucalo neobicno da se to praktikuje kod vecine visokih rangiranih masona,onda mu to dodje kao neki ritual.
Одговори

Само за Лепог Бору (и ја уживам у песми, мада не "миришем" црвени пентаграм на капи ових лепотица:exclamationSmile

Катюша (Концерт "Песни военных лет")

Одговори

(18-11-2013, 06:55 AM)Владимир Петровић Пише:  и ја уживам у песми, мада не "миришем" црвени пентаграм на капи ових лепотица:exclamation:

Полако, на добром си путу, прво песма, па онда лепотице и на крају ће и пентаграм да ти се свиди...

Бог се драги на Србе разљути / за њихова смртна сагрешења
Одговори

(18-11-2013, 03:27 AM)Krajisnik Пише:  Terapija mjenjanja krvi je stvarno korisna u slucajevima masivnog trovanja npr.sepse,ali i kod toksikomana,narkomana i sl.Malo mi je samo zazvucalo neobicno da se to praktikuje kod vecine visokih rangiranih masona,onda mu to dodje kao neki ritual.

Ђаво да их носи дебиле.

Ни ја не знам шта им то треба, али то раде. Масона познајем бар 2 пуна аутобуса, али не волим ни да их срећем. Нити волим да их питам за такве детаље, па то не знам. Пар пута сам отишао у разговору са њима доста далеко, па су ми се неки и отворили. Памтим нарочито један случај, кад сам једва претеко, не физички него духом. Онолику ропску БЕДУ, оно треба преживети!

Тип се отвори до краја, веома познат и признат. Кад би људи знали која је то ђавоља секта, колики је паничан страх у њима, оно је горе него по лудницама 200х! А све наоко кул, смирено, паметно, прорачунато. У позадини РОПСКИ СТРАХ и робовање 200%. Каква комунистичка партија, католици, шипци и уштипци...

Имао бих да причам о масонима, за две дебеле књиге. Али најважнија суштина је да су:

МАСОНИ САТАНСКЕ БЕЗПОГОВОРНЕ СЛУГЕ!

Најважнија тактика им је да врбују најспособније људе у Народима и ако то не може, бар најутицајније. Са изузетком магијских обреда (сви могући сатанскеи ритуали), све остало је класична мафија. Намештају послове једни другима, иду заједно против противника, непотизам (врбују децу масона под обавезно), има те рокну ако им сметаш, грабе да су власт у држави, итд...

Тако да цењени "антикомунисти" (комунизма кога више нема нигде 25 година...), тзв демократе, имају веома "врле" идоле, за њихове демократске ставове.

Боре се да чист сатанизам победи у свету!

Што из масонерије и сродних врста (ционисти, ротаријанци, клерофашисти...), је рецимо и настао бољшевизам и комунизам, нема везе, тури то на (нпр) Стаљина, ко хебе глупи народ зашта, или Истину од Бога, Бога против којега се боре.

Мени је искрено веома жао, што ми је доста другара отишло тим стазама. па су од паметних, брзо постали луди - дресирани роботи, са љуштуром човека. Некада способни људи, орону у мрак, тескобу и безизлаз. А мора да се зна, многи су ушли са намером да их разоре изнутра, само су себе разорили у потпуности...

Има и она масонска пословица (огадница):
"Ако не можеш да их победиш - ти им се прикључи!"

Свршен начин за 100%-тну ПРОПАСТ!

Ако (нпр) србија уђе у НАТО, или ЕУ - то ће бити крај Србије на земљи! Велико је питање, дал ћемо и југославију преживети, а Молитвама Светих Срба и тешким Страдањем, а камо ли...

(18-11-2013, 06:55 AM)Владимир Петровић Пише:  Само за Лепог Бору (и ја уживам у песми, мада не "миришем" црвени пентаграм на капи ових лепотица:exclamationSmile
...

Хвала Брате!

Боља цица, нег песмица... Кез

Пентаграм ће Руси да поскидају, када дође време (нема теорије сада...). Битно је да се одричу (полако) сатанизма, који је изворно био у бољшевизму и комунизму, а који је поставила демократска банда у 19. веку. Баш је Стаљин са тиме кренуо и само је питање времена (и ситуације), када ће Русија у потпунсти да се посере на масонске лудости и да се врати Природном Државном Уређењу - Царизму.

Мене брине, дал ћемо ми Срби постојати када дође Време...
Јер срби "бране" србију, обожавајући своје непријатеље, пљујући и лажући по себи и својој браћи, приносећи сатани на жртву СВЕ Српско чега се дохвате, итд, идр ...

Овамо сам ђаво пече децу у демократији, АЛИ НЕ! Битна је петокрака ђевојци на челенци...

Ето нек демократе узму њихову петокраку, а ђевојку дају мене Стаљинисти, оли Владимиру Монархисти!

Ојха решења!

Паметан ја, мама ми рече! :shy:
кхм...
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним