Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Француска

Па ујединио се, макар декларативно. Проблем је западњачки цинизам.
Одговори

(14-11-2015, 04:55 PM)luka.luke 1 Пише:  Па ујединио се, макар декларативно. Проблем је западњачки цинизам.

Додао бих и дволичност!Ко под маском демократије парадира двоструким стандардима?

У славу предака, на понос потомака!!!

http://cojstvo.rs/
Одговори

Потребно је да обавештајне службе и армије запада и Русије заједнички делују против радикалног исламизма, најбоља шанса за то је уништавање ИД у Сирији и Ираку...

Уместо дизања борбене готовости атомских бојевих глава у Европи, усмерених на Русију, САД боље да поведу озбиљан рат против Исламске државе у садејству са Русијом у Сирији и Ираку.

Ужасни злочин у Француској опомена је и Србији и Предраг Поповић са правом позива да се херметички затвори граница према Македонији!

Регуле, поставио сам те на списак за игнорисање, тако да више нећу одговарати на твоја увредљива писанија, сори, но бонус
Смарање бре

Слободно стави и ти мене, кад ти се већ не свиђа шта постујем...

Што се тиче теме, херметичко затварање граница према Македонији и појачање контроле границе према Бугарској превентивна је мера коју Србија кад-тад мора увести, што пре то боље!

Данас у Француској, сутра на Балкану и у Србији!!!

[Слика: 6LzSCUJ.gif]
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Одговори

За време Дана жалости због "Олује" ниједна западна амбасада није хтела да спусти заставу. Само подсећам...

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

(14-11-2015, 05:00 PM)Ројалист Пише:  Потребно је да обавештајне службе и армије запада и Русије заједнички делују против радикалног исламизма, најбоља шанса за то је уништавање ИД у Сирији и Ираку...

Јест' да западне обавјештајне службе на жале више зло Русији него ИД.

Све је ово помало мистериозно, видјећемо ко ће из овога извући корист.
Ко ће чија нафтна поља поклопити.
Одговори

КАД СУ НАМИ ОДСЕЦАЛИ ГЛАВЕ ПО БОСНИ И ХЕРЦЕГОВИНИ-СВЕТОГ САВВЕ ЂЕДОВИНИ, КАД СУ ЖВАЉАВИ ШИПЦИ ВАДИЛИ ОРГАНЕ И РУШИЛИ ЦРКВЕ-ОНАЈ КРЕТЕН СЕ ЦЕРЕКАО А ЗВАНИЧНА ФРАНЦУСКА НАС ЈЕ ПРИДЕ БОМБАРДОВАЛА!

КАКВО БРЕ САУЧЕШЋЕ....АКО МАМУ ВАМ ПСУЈЕМ ФРАНЦУСКУ ПОКВАРЕНУ, КУСАЈТЕ САД ШТА СТЕ ЗАКУВАЛИ!

Ми да се питамо баш сад бих порушио онај кретенски споменик захвалности Француској у Београду, до темеља брале!

И друго, сад сви у глас кукају како иза ових терориста стоји ЦИА, Мосад а јадни "умерени" муслимани као нису криви!

Питамо се ко може да “индоктринира” муџоса да себе разнесе бомбом ако исти већ одавно није довољно луд?

Ма једини спас за Фрнцуску јесте Марин Ле Пен, ПРЕКИ ВОЈНИ СУД и масовни изгон свих перигуза, ко само зуцне метак у чело на лицу места!

Уосталом ми смо предвидели ЈОШ ПРЕ 5 ГОДИНА, да ће крваво коло истраге перигуза да започне баш у Француској!

Јес'да белосвецка чифутарија сад трља руке, јер ће сви, сви, сви, Французи, Енглези, Руси...па и Индија и Кина, да распале по перигузима, ал'може ли ико паметан за њима сузу да пусти?

Ја први јок, грех на моју Душу!

Једна омања атомска право у Меку...јој мерака!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Не би ме чудило да бомбадују Србе. Кад не знају шта ће Запад бомбардује Србе. Алија прави ИД државу на Балкану, у Европи. Још доведе муџахедине да му помогну. Срби се супроставе, а западњаци их бомбрдује. Шипци праве ИД, Срби не дају, они (западњаци) их бомбардују. Бојим се опет. Не знам кога би другог могли сада, остао је само Иран или поново нас.
Одговори

Башар ел Асад упутио је саучешће Французима, али не шефу њихове државе Франсоа Оланду, већ - посланицима француског парламента са којима се срео у Дамаску.

При том је подвукао:

Цитат:У Француској се прошле ноћи догодило оно што се у Сирији догађа већ пет година!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Đesi ti bio 99 kad su Francuzi bacali bombe na nas.
Jesi bio na Kosovu kao dobrovoljac.
Jesi bio na mostovima kao civil.
jesi bio na protestima i nosio "target".

Bio si na sigurnom i bezbrižnom mestu,

Pošto imaš mnoooggooo godina a srpsku pušku nisi ni primirisao, tako da molim te ne kaki.

Aj Regul i može da komntarše, jer čovek živi ovde i deli i dobro i zlo sa ovim napaćenim narodom.

Nego,
Sutra to može da ti se desi u metrou u Torontu, dok se voziš i da te osakati..

i šta onda, oćeš kukati na roštilde, svetsku zaveru itd...

Mani se teorija zavera i toga..

Izginuše ljudi ni krivi ni dužni.

A Asad je ko Milošević idiot na kub, a pošto podržavaš komunističke lidere od Staljina, Putina, Seselja Asada, Gadafija, Caveza itd...

Kako si bre hrišćanin pravoslavac a vamo si u duši komunista...
Nešto tu neštima..

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(14-11-2015, 12:57 PM)Mekenzi Пише:  [quote='регул' pid='47614' dateline='1447496465']

Seti se koje srpskoj vojsci pritekao u pomoć posle albanske golgote.

Sutra ovako može da se desi u Sava Centru ili Knezu i šta onda.

Islamski terorizam je zlo.

Јесте да је ИСИС зло и ја се ту слажем апсолутно али се не слажем са констатацијео ко је србској војсци притекао у помоћ итд . Ти французи су нам притекли у помоћ захваљујући пре свега Николају Романову који је запретио свима да ће потписати сепаратни мир са Немцима и Аустријанцима у колико се не помогне Србији ! Зато су курве и притрчале у помоћ нама . А 1999 године зашто нам нису помогли него су нас заједно са Америком , Немачком и Енглеском бомбардовали и побили толико недужног становништва , а цели свет је болео к.рац за нас !
Немојте мислити да сам ја срећан због свега што се десило у Француској нажалост недужан народ страда , али зашто не ударе по председништима Француске и побију све оне који су криви за ситуацију по Сирији и осталим кризним жариштима ?
Сада ће опет неко рећи да је то оправдано по народу ударити јел и у Сирији страда обичан народ а не политичари . На крај крајева , зашто Обами , Оланду , Меркеловој и осталима смета и Башар па на крају им је сметао и Слободан Милошевић , Садам Хусеин , Моамер Гадафи , зашто кад њихов народ га је изабрао и крај . Немогу другачије да владају целим Светом па руши све по реду прво са алкаидом па у новије време са ИСИСОМ ! Треба злотвору стати под врат .

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"[/size]
Одговори

Кизо бре не серендај више!!!!!Па у тој и таквој Сирији,под "диктатором" Асадом се живело лепо и добро и мирно!У Либији "диктатора" Гадафија,лака му земља ,се живело боље него у многим земљама европске уније!Нема ни кривих ни дужних!Пружали су подршку тој и таквој влади Француске,ђаво је дошао по своје!Зашто сада шарли ебдо не прави карикатуре као што је правио дегенерисане карикатуре о паду руског авиона!Колико су се французи секирали за србске жртве у Крајини,Србској и Србији толико се ја секирам за те њихове жртве(да ли?)!

У славу предака, на понос потомака!!!

http://cojstvo.rs/
Одговори

Јесте да је ИСИС зло и ја се ту слажем апсолутно али се не слажем са констатацијео ко је србској војсци притекао у помоћ итд . Ти французи су нам притекли у помоћ захваљујући пре свега Николају Романову који је запретио свима да ће потписати сепаратни мир са Немцима и Аустријанцима у колико се не помогне Србији ! Зато су курве и притрчале у помоћ нама . А 1999 године зашто нам нису помогли него су нас заједно са Америком , Немачком и Енглеском бомбардовали и побили толико недужног становништва , а цели свет је болео к.рац за нас !
Немојте мислити да сам ја срећан због свега што се десило у Француској нажалост недужан народ страда , али зашто не ударе по председништима Француске и побију све оне који су криви за ситуацију по Сирији и осталим кризним жариштима ?
Сада ће опет неко рећи да је то оправдано по народу ударити јел и у Сирији страда обичан народ а не политичари . На крај крајева , зашто Обами , Оланду , Меркеловој и осталима смета и Башар па на крају им је сметао и Слободан Милошевић , Садам Хусеин , Моамер Гадафи , зашто кад њихов народ га је изабрао и крај . Немогу другачије да владају целим Светом па руши све по реду прво са алкаидом па у новије време са ИСИСОМ ! Треба злотвору стати под врат .

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"[/size]
Одговори

(14-11-2015, 07:11 PM)регул Пише:  Кизо бре не серендај више!!!!!Па у тој и таквој Сирији,под "диктатором" Асадом се живело лепо и добро и мирно!У Либији "диктатора" Гадафија,лака му земља ,се живело боље него у многим земљама европске уније!Нема ни кривих ни дужних!Пружали су подршку тој и таквој влади Француске,ђаво је дошао по своје!Зашто сада шарли ебдо не прави карикатуре као што је правио дегенерисане карикатуре о паду руског авиона!Колико су се французи секирали за србске жртве у Крајини,Србској и Србији толико се ја секирам за те њихове жртве(да ли?)!

Ај и ми да потпишемо нешта од гегула!

Ваистину!

Лазански се налупета к'о Максим по дивизији, па каже:

Цитат:Ми немамо ни историјски сукоб са исламом.

Терористичке акте, попут овог у Паризу, могуће очекивати само у земљама где постоји становништво које је исламског порекла.

Бива у Србији нема таквог становништва!

O TEMPORA!

O MORES!

ODI PROFANUM VULGUS ET ARCEO!

Док Лазански каки перигузи избосне и турци-санџаклије славе:

[Слика: 78898357756473f1eaa162830507770_v4_big.jpg]

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Nece me cirillica....
Prosvetaru, interesantan sam znati kako su to rat u Bosni zakuvala ova pobijena decurlija u Parizu, koja nije bila ni rodjena u to vreme?
Inace, juce ste imali klasicna dva primera izdaje. Prvo kako fudbaleri Srbije izdaju svog selektora za interese ko zna koga, i ovaj drugi gde francuska vojna obavestajna sluzba izdaje svog predsednika i svoju naciju.
Cuj, ISIS smeta francuska mornarica u blizini Sirije, kojoj sam taj ISIS prodaje naftu po 20 dolara po barelu?
Francuski predsednik, kao i nemacka kancelarka se lome oko ulaska u rat protiv Rusije. Ovo je prva opomena.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним