Оцена Теме:
  • 13 Гласов(а) - 3.46 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Активности српске Династије Карађорђевић

Mekenzi је стварно "заслужио" титулу Макензен само што се овог пута ради о личком колонизатору северносрпских крајева, оличеног у мржњи према сопственом народу, који се стиди свог порекла и своје ћирилице, мрзи је као и све што је српско, одвратна му је као и сваком аутономашу-сепаратисти и не користи је, као фол нема УСТАША КРМНАД НА СВОМ КОМПЈУТЕРУ ИЛИ ФЕНСИ МОБИЛНОМ Бесан

[Слика: 6LzSCUJ.gif]
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Одговори

Milorad Bošnjak - Slobodan Jakovljević: KARAĐORĐEVIĆI - skrivena istorija

U ovoj knjizi je dokazano da su Karađorđevići albanskog porekla iz katoličkog plemena Klimenti. Deda Karađorđev se zvao Đin Maraš Klimenta, a Karađorđevići su do 1889. godine slavili Sv. Klimenta Rimskog pa su potom promenili slavu. Francuski baron Merijaž je 1810. i 1811. slao izveštaje u Pariz da je Karađorđe Kliment! Karađorđevići su do II svetskog rata bili saglasni da su poreklom Klimenti! U grbu Karađorđevića je crni orao uobičajen za albanske plemićke porodice..

Ima nekih podataka koji dokazuju da je Karađorđe bio ciganin.

Link za knjigu:

https://www.scribd.com/doc/233285064/Mil...a-istorija

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Јес ти пио нешто ил си свако јутро тако блесав?
Одговори

(17-12-2015, 05:05 PM)Павле Пише:  Јес ти пио нешто ил си свако јутро тако блесав?

Не,као мали био ношен па испуштен...последице гледаш данас!Креза

У славу предака, на понос потомака!!!

http://cojstvo.rs/
Одговори

(17-12-2015, 05:05 PM)Павле Пише:  Јес ти пио нешто ил си свако јутро тако блесав?

Дечко има нека шизофрена цепања,овај један у њему говори једно овај други друго . . . Кидање

''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)

Одговори

Ja Sam citirao clanak iz knjige.
Mozete knjigu besplatno preuzeti sa scribd-a.
Onda su autori knjige sizofrenicni.

I google laze gde se sastajao sa masovnim ubicama srba, Papom, Joskom Brozom, Stipe Mesicem i to nije istina...

Sizofrenicno je sto je do 90 Bio clan adventisticke ili engleske crkve a tek od 2005 se vidi da slavi badnjak...

Ako Nam takav kralj treba, onda bolje ne uvoditi monarhiju

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Ја сам републиканац из Републике Српске, али ако један Србин овако говори о својим краљевима , док Хрвати свакога ко је имао више од двије овце проглашавају баном и парве серију, онда се не треба чудити зашто нам је овако.
И види мало разлику између адвентиста и англиканаца, дасе више не бламираш.
Одговори

Откривена биста Краља Александра I на Новом Београду

17/12/2015

Његово Краљевско Височанство Престолонаследник Александар присуствовао је данас прослави дана школе „Краљ Александар I“ на Новом Београду у оквиру које је откривена спомен-биста блаженопочившем Краљу. У пратњи Његовог Краљевског Височанства били су саветници Круне: г-дин Драгомир Ацовић и професор Драгољуб Кавран.

[Слика: IMG_4931.jpg]

У свом обраћању Престолонаследник Александар је истакао: „Веома сам срећан, поносан и дубоко захвалан свима који су омогућили откривање бисте Краља Александра I, мог деде, у овој лепој основној школи која носи његово име. Пре сто година, са својом војском и народом прешао је преко Албаније и поднео све тешкоће којима су Србија и српски народ били изложени. Нажалост, после другог светског рата, његов лик је био гурнут у заборав, а историја је била модификована. Мој деда није био једини у томе, али јесте био једини Краљ са којим се тако сурово и незаслужено поступало. Хвала Богу, времена су се променила. Данашњи дан и откривање ове бисте показују и доказују да је неправде могуће исправити. Ако наше младе генерације буду познавале и поштовале своју историју, има наде у боље сутра“ – рекао је Престолонаследник.

MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Одговори

(17-12-2015, 10:52 PM)Светосавац Пише:  Ја сам републиканац из Републике Српске, али ако један Србин овако говори о својим краљевима , док Хрвати свакога ко је имао више од двије овце проглашавају баном и парве серију, онда се не треба чудити зашто нам је овако.

Ovo nije srpski kralj, već britanski narednik.

Druga stvar, sta god da je čovek nije pravoslavne vere, nema dokaza od 45 do 90 godine da je bio pravoslavac.

Treće,

Jesmo za kralja,
al Srbina pravog!

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(18-12-2015, 12:44 PM)Mekenzi Пише:  
(17-12-2015, 10:52 PM)Светосавац Пише:  Ја сам републиканац из Републике Српске, али ако један Србин овако говори о својим краљевима , док Хрвати свакога ко је имао више од двије овце проглашавају баном и парве серију, онда се не треба чудити зашто нам је овако.

Druga stvar, sta god da je čovek nije pravoslavne vere, nema dokaza od 45 do 90 godine da je bio pravoslavac.

Treće,

Jesmo za kralja,
al Srbina pravog!

Не брини, Макензене, увесељаваш овај форум, било би досадно без тебе, твоји "бисери" су легендарни, чуј, није српски Краљ, па "британски наредник" (Краљ је догурао до чина капетана у специјалним јединицама и био 1972. првак војни у скијању), није православне вере, а крстио га Патријарх Гаврило у Лондону, а највећа провала је да си ти, као "ујак" Крмнад за Краља, ал` Србина правог, што неко рече усташе би од блата правиле Краља да га имају, а ми нашег пљујемо (не сви само усташко-титоистички испљувци)...

Одговори

(18-12-2015, 12:55 PM)Ројалист Пише:  
(18-12-2015, 12:44 PM)Mekenzi Пише:  

Treće,

Jesmo za kralja,
al Srbina pravog!

Не брини, Макензене, увесељаваш овај форум, било би досадно без тебе, твоји "бисери" су легендарни, чуј, није српски Краљ, па "британски наредник" (Краљ је догурао до чина капетана у специјалним јединицама и био 1972. првак војни у скијању), није православне вере, а крстио га Патријарх Гаврило у Лондону, а највећа провала је да си ти, као "ујак" Крмнад за Краља, ал` Србина правог, што неко рече усташе би од блата правиле Краља да га имају, а ми нашег пљујемо (не сви само усташко-титоистички испљувци)...

Polako,

Kršten jeste.
Mi to ne sporimo.

Međutim U Vestminsterskoj katedrali.

Kojoj crkvi pripada katedrala?
Ko je bio na krštenju?
Koje vere su bili kumovi?

Kruncijalno pitanje je:

Ako znamo da je u Londonu bila srpska pravoslavna crkva i zajednica gde su se skupljali Srbi. Zašto nije kršten u srpskoj pravoslavnoj crkvi Sveti Sava koja postoji u Londonu od 1903 godine.:

Evo sve o srpskoj pravoslavnoj crkvi u Londonu:

http://www.spclondon.org/o-crkvi

Da li ga je krstio patrijarh i to je diskutabilno. Da neki patrijarh krsti nekog u anglikanskoj katedrali, katedrali engleske crkve, Jedino da su se patrijarh debelo prodao. Ima ovde zapis da je prosvetar zvao tu crkvu i da su mu rekli da niko nikada nije kršten po pravoslavnim običajima. Može se proveriti.

Čast i ponos je služiti svojoj domovini i biti prpiadnik elitnih jednica. Britanska Vojska je ponosnka na svog britanskog vojnika i kapetana Aleksandra i to ne sporimo. Čovek i danas služi britanskim obavaštajnim službama njihovim tajnim udruženjima gde sprovodi i propagira britansku politiku, kao što Vučić služi Nemcima i Amerima. Aleksandar je bar tu pošten on je državljanin britanije i radi za svoju državu, dok je Vučić prodana duša.

Kada bude služio srpskoj vojsci, ili deca umesto što mu se drogiraju i piju da su u rovu negde u kopnenoj zoni sa srpskim vojnicima, nek se javi.

Britanski kapetan nije vredan trona svetog Srpskog.

Jesmo za kralja,
Al srpskog!

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Ај што све форе краде од Просветара, сад је почео да подвлачи и подебљава као и он... Smile
Одговори

Мекензија унапредити у Маршала (Макензена) Смарање бре

Одговори

[Слика: 298971_2.jpg]

[Слика: citati_31_1_15_15.gif]

Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 13 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним